Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On uwielbia wodę i w zimę muszę na niego uważać, bo mimo mrozu on ciągnie do rzeki...
Noga cały czas w szynie, jutro jadę na kontrolę, mam nadzieję, że mnie uwolnią z tej niewoli ;)

Posted

Koniec świata... hmmm ciekawie, będzie mnie tak łamać i skręcać po kawałku? hahaha
Mam nadzieję, że wszystko się skończy w tym 2012 i jak mówił Kononowicz - nic nie będzie :D

Posted

Genialny jest, niby PON ale taki niepowtarzalny :loveu:
nie straszyć mnie, ja jeszcze do 19 mam miesiąc i też zero wypadków, poza szytym nosem, mam nadzieję że za miesiąc się to nie zmieni xd
zdrówka ;)
jak matury ?

Posted

Matury chyba spoko, wyniki 30 czerwca, wiec poczekam jeszcze z tą pewnością...

Dzisiaj byłam na kontroli z nogą... ściągnęli mi szynę gipsową, a założyli pełny gips :(
Czeka mnie niewola do 9 czerwca... :( a potem stabilizator, ale z tym już można chodzić.
Ehhhh a niby taka błahostka.

Posted

Moja koleżanka całkiem niedawno miała nogę skręconą ? albo zwichniętą. W każdym razie po zdjęciu gipsu jeszcze długo miała problem z poruszaniem się, stabilizator pomaga, ale np. tańczyć czy coś nie mogła bo ją za bardzo bolało. Rehabilitacji miała mnóstwo, co chwilę coś. Generalnie 2-3 miesiące miała utrudnione życie, potem jeszcze się zdarzało że jak przemęczyła nogę to bolała kilka dni.
Mam nadzieję że u Ciebie zejdzie szybciej ;)
a co masz a planach na te długie wakacje ? jakaś praca, wyjazdy z Aronkiem może ?

Posted

Avaloth, no to mnie pocieszyłaś... ;/
Plany... chce wytresować Arona tak na super ;) i uzupełnić naszą wiedzę w szkole Pastel, albo Alteri w Krakowie. Poza tym wybieram się do Jarocina na festiwal.
I na razie tyle. Reszta będzie spontaniczna ;)