mysza 1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ronja napisał(a):drugą noc Kula strasznie szczeka. Bartek kilka razy wychodził go uciszyć, bo szczeka długimi seriami pod oknami naszego nieprzychylnego sąsiada. mam nadzieję, ze nie będzie z tego kłopotów:( O masz, obronny się trafił. Dzisiaj wieczorem zacznę ogłszać, spoko ;) Quote
mysza 1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Nie zdązyłam ogłosić Kuli, bo nie miałam netu dzisiaj, niedawno przywrócony ;) Quote
ronja Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kula dziś po maksie wybiegany, zobaczymy czy da pospać;) Quote
mysza 1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ronja napisał(a):Kula dziś po maksie wybiegany, zobaczymy czy da pospać;) O matko, aż tak się piłuje? Pewnie był psem pilnującym, miał szczekać to szczekał ;) Mam nadzieję, ze dzisiaj pośpi. Quote
mysza 1 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Jak tam noc minęła? Kula szczekał? Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 On chce do Was, do domu:-) Może się boi być sam... Quote
beka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Eeee bojący to on nie jest. Mysza 1 załozyłas wątek 29 a ja wiem o nim od dziś. Nie wstyd Ci?????:mad: Quote
mysza 1 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 beka napisał(a):Eeee bojący to on nie jest. Mysza 1 załozyłas wątek 29 a ja wiem o nim od dziś. Nie wstyd Ci?????:mad: No właśnie nie widziałam dlaczego nie przyszłaś, linkowałam go u Misia. dlatego wysłałam pw ;) Quote
mysza 1 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Zrobiłam Kuli allegro, na potrzeby ogłoszeń jednak Bilbo ;) Marta, podałam też Twój numer, ok? Ale gdyby buda i kojec od razu możesz się rozłączać ;) Piękny młody owczarek długowłosy Bilbo szuka domu Quote
ronja Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='mysza 1']Zrobiłam Kuli allegro, na potrzeby ogłoszeń jednak Bilbo ;) Marta, podałam też Twój numer, ok? Ale gdyby buda i kojec od razu możesz się rozłączać ;) Piękny młody owczarek długowłosy Bilbo szuka domu jasne :) Kula na kanapę Quote
ronja Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Kula dziś podskakiwał jak... kula;) ciężko zrobić mu zdjęcia w ruchu - latał dziś jak nawiedzony. no i chyba woli jednak Bartka... Quote
mysza 1 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 ronja napisał(a):jasne :) Kula na kanapę A jak? :eviltong: Kula śliczna, jak zwykle :loveu: Quote
mysza 1 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Trochę telefonów mamy, nie powiem ale żaden nie był powalający. Czekamy. Niestety niedobra Kula piłuje się w nocy i nie daje Marcie i Bartkowi spać ale to przez dziki, to potwierdzone:evil_lol:. Pilnuje po prostu ;) Quote
ronja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 dzwonią pół kretyni. no dziś to się zagotowałam już. Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Niestety... słabe te telefony ale za to dużo, może wreszcie zadzwoni ten właściwy. Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Ten jest naprawdę ładny i młody. Dzisiaj miałam 3 do kojca. Quote
ronja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Kula zwany również PółKulą latal dziś z Hugiem. Hugo był na smyczy, PK bez i chłopaki z pełnym luzem, każdy zajęty był sobą:) Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Kula jest fajny, mam strasznie dużo maili i telefonów ale kojec, piękny kojec ładny kojec to głowne opcje ;) Quote
beka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Taaa, piekny kojec jeszcze by podkreślił urode Kuli Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Chyba rekord Kula pobije, ma blisko 600 wyświetleń od wczoraj i 10 obserwatorów. Żeby jeszcze fajni ludzie dzwonili... Quote
mmd Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zrobiłam, żebyś miała jeszcze gorzej. A co! http://warszawa.szerlok.pl/oferta/piekny-mlody-owczarek-dlugowlosy-ID4wvK.html Quote
Recommended Posts