Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ronja napisał(a):
zapomniałam - w nocy Kaluchny i Pan Imciuła chyba wyżerali karmę Kuli z worka z przedpokoju. Budziłam się jak latali w pokoju do przedpokoju. Pan Imciuła narobił kup w nocy w przedpokoju, a Kaluchny nie:)

Kaluchny nie winny !:)

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kula przeżył sylwestra, ale bał się wystrzałów. przymierał do ziemi ze strachu, chował się do budy. dziś już wszystko wróciło do normy. niestety u nas paskudny wiatr przeszkadza w zdjęciach

Posted

Kochani, potrzebna nam pomoc.
Prześlijcie do łódzkich dogomaniaków o ile takich znacie:

Wczoraj koło południa ARES ZAGINĄŁ.

Nie ma na sobie szelek z adresówką. Potrzebna jest nam pomoc w stworzeniu plakatu, oplakatowaniu Łodzi i poszukiwaniach.
Ares wygląda tak:

Może być lękliwy w stosunku do obcych ale nie agresywny.

Kontakt do właścicielki:

PANI LUCYNA 798 656 937

lub do mnie

GUSIA 510 833 888

Posted

ronja napisał(a):
Kula przeżył sylwestra, ale bał się wystrzałów. przymierał do ziemi ze strachu, chował się do budy. dziś już wszystko wróciło do normy. niestety u nas paskudny wiatr przeszkadza w zdjęciach

Biedny, te duże owczarki tak mają, wielkie są, wzbudzają respekt a strachulce. Zresztą nie tylko owczarki ;)

Posted

drugą noc Kula strasznie szczeka. Bartek kilka razy wychodził go uciszyć, bo szczeka długimi seriami pod oknami naszego nieprzychylnego sąsiada. mam nadzieję, ze nie będzie z tego kłopotów:(