Jump to content
Dogomania

*Pabianice* bezdomna CUDNA sunia oszczeniła sie w lecznicy-WSZYSCY już w cudownych DS

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jestem. Normalnie ścigają człowieka w tesco, czemu jeszcze nie przylazłam podziwiać :diabloti: No i jest co podziwiać. Śliczne i bardzo oryginalne te psiaczki.
To co? Ja te swoje gumtree i szerloki obskoczę:) W niedzielę sobie pokutę zadam - ogłoszenia różnym kundlom będę robić :diabloti: Wcześniej to nie bardzo to widzę, bo nikt głowy nie będzie miał teraz do adopcji. Tak więc z gumtree się proszę nie wyrywać, bo mogą moje przyblokować, a zrobię wyróżnione:)

Posted

[quote name='zozolina']O rany merlaczki:crazyeye: !!!!!!!!!!! super sa wszystkie !!!!!!!!!
OOOOOOOOO teraz doczytałam ze maluszki do wydania na moje urodzinki:cool3::cool3::cool3:....hmmm jestem oszołomiona:lying: , naprawde piekne...ale cholerka znowu gdzies na koncu swiata:mad: ,czyli DALEKO odemnie ,musze pokazac mojemu tz moze tak samo sie zakofa w klusiach....jak co to piesio:loveu: jakis bedzie mój....[/QUOTE]

Ciociu bardzo się cieszę. Co Tz na nowe dziecko w rodzinie? Czy już rezerwować?

Posted

Sunia i maluszki są przecudowne, baaardzo aussikowe!
Naprawdę, jeśli komuś nie zależy na rodowodzie a marzy mu się psiak w typie aussika, to powinien w te pędy uderzać po któreś z tych cudeniek!

Posted

[quote name='asik007']Ciociu bardzo się cieszę. Co Tz na nowe dziecko w rodzinie? Czy już rezerwować?[/QUOTE]

Ha ha witam cioteczko:multi:...narazie tz mówi takie bardzo mało stanowcze 'nie' ale widze ze zakofany jak ja:loveu::loveu::loveu: ,lecz twarda sztuka z niego, ogłaszam konkurs na imie dla plamek:cool3: !!!!! a nad nagroda pomyslimy;)
p.s bardzo dziekuje za czytanie całego watku a nie tylko ostatnich postów !!!

Posted

[quote name='Kaja10014']Matko, jakie śliczne :loveu: Na pewno zaraz rozdzwonią się telefony ale jeśli nie to służę Dt ;)[/QUOTE]

Dzięki wielkie, jakby co to damy znać.:roll:

Posted

myślę, że nie trzeba im robić jeszcze ogłoszeń, bo mogą się znudzić. A Nawet jeśli ktoś teraz się zdecyduje to za 2 mies. może się wycofać w ostatniej chwili.

Myślę, że powinniśmy poszukać jej domowego dt w którym maluchy od pierwszych chwil będą się już oswajały z domowymi odgłosami.

Macie jakiś pomysł?ruszyć głowami zamiast się zachwycać :loveu:
przydałoby sie aby sunia pojadła teraz lepsiejszej karmy dla mamuś karmiących. Aczkolwiek ciotka jej tam gotuje pyszności, ale wiadomo, że karmie jest więcej witaminek. To jak...kto chętny na sponsora :evil_lol::cool3:

a co do rasy, z aussie widać że cos ma ale nie przesadzałabym:) zupełnie inna głowa, drobniejsza budowa i futro mniejsze. Ale widać że aussie maczał w tym palce:)
a tatuś maluchów był chyba biało czarny bo było kilka takich maluszków :-(
ciekawe jakie będą miały oczyska :cool3::loveu:

Posted

[quote name='piechcia15']Asiu, Niko macie fotki pozostałych maluszków?bo każdemu robiłyśmy z osobna:)pokażcie te kochane ryjki:)[/QUOTE]

Z tamtych co każdemu robiliśmy z osobna mi wyszło tylko jedno zdjęcie :( Asia wkleiła na poprzedniej stronie.
BDT by się bardzo przydał... ale kto weźmie do siebie taką gromadkę ? :(

Posted

No tak... po wysypie szczeniorów 2-3 miesięcznych dopadła mnie pomroczność i się wyrwałam z tymi ogłoszeniami jak durna:D
DT ze mnie nie będzie, to pożytek marny póki co. Będę zaglądać, może się przydam:)

Posted

[COLOR=#000000]Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca
[IMG]http://www.kartki.lagata.pl/kartki/16/1206.JPG[/IMG][/COLOR]

Posted

[quote name='piechcia15']

a co to sa te Merlaczki??[/QUOTE]

Merle to rodzaj umaszczenia występujący m.in. u collie i owczarków australijskich, taki właśnie jak mają te szczeniaki. Można powiedzieć , że merlaczki to określenie dla wtajemniczonych ;)

Posted

wright - jak ktoś che byc oryginalny to niech wie co ma..a poza tym - warto szukać domów takich co sie domyślą:P
hihihi
piechcia - nie możesz adoptować :)

jeśli chodzi o sterylkę - to nie bedziecie jej sterlizowac przed oddaniem?

Posted

[quote name='anita_happy']wright - jak ktoś che byc oryginalny to niech wie co ma..a poza tym - warto szukać domów takich co sie domyślą:P
hihihi
piechcia - nie możesz adoptować :)

jeśli chodzi o sterylkę - to nie bedziecie jej sterlizowac przed oddaniem?[/QUOTE]

Oczywiście, że będziemy.

Posted

jakie cudne.....marzenie psy....jak mozna takie cudo wyrzucic....pewno jest w poblizu jakies pseudo....bo tatus pewno tez byl mixem....
bede zagladac...

Posted

merle - czyli tak po chłopsku - marmurkowy :)

Bardzo ładne dziecięcia, kocham aussiki, widzę w mamusi pewne duże podobieństwo do jakiejś suczki aussie z linii versality lub working :D To by się zgadzało z jej zgrabnością.

Nie zdziwię się że padła ofiarą pseudohodowli , gorszy ezgemplarz czy inny problem i już się psiaka trzeba pozbyć...

Aussikowe i borderowe fora powiadomione :)

Posted

OOoooo matko, jakie cuda z całej rodzinki :loveu::loveu:
No nie mogę się napatrzeć na całą 4 i nie mogę się doczekać aż maluchy otworzą oczka bo teraz to niespodzianka jest jakie mają kolory :cool3:

Zapusuję sobie wątek co by śledzić losy :eviltong: