asik007 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [URL=http://img233.imageshack.us/i/szczeniorki3.jpg/][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6614/szczeniorki3.jpg[/IMG][/URL] Quote
KaRa_ Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Cuudne! A szczególnie mamuśka przepiękna! Quote
kajkoowa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Matko, jakie śliczne :loveu: Na pewno zaraz rozdzwonią się telefony ale jeśli nie to służę Dt ;) Quote
mmd Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jestem. Normalnie ścigają człowieka w tesco, czemu jeszcze nie przylazłam podziwiać :diabloti: No i jest co podziwiać. Śliczne i bardzo oryginalne te psiaczki. To co? Ja te swoje gumtree i szerloki obskoczę:) W niedzielę sobie pokutę zadam - ogłoszenia różnym kundlom będę robić :diabloti: Wcześniej to nie bardzo to widzę, bo nikt głowy nie będzie miał teraz do adopcji. Tak więc z gumtree się proszę nie wyrywać, bo mogą moje przyblokować, a zrobię wyróżnione:) Quote
asik007 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='zozolina']O rany merlaczki:crazyeye: !!!!!!!!!!! super sa wszystkie !!!!!!!!! OOOOOOOOO teraz doczytałam ze maluszki do wydania na moje urodzinki:cool3::cool3::cool3:....hmmm jestem oszołomiona:lying: , naprawde piekne...ale cholerka znowu gdzies na koncu swiata:mad: ,czyli DALEKO odemnie ,musze pokazac mojemu tz moze tak samo sie zakofa w klusiach....jak co to piesio:loveu: jakis bedzie mój....[/QUOTE] Ciociu bardzo się cieszę. Co Tz na nowe dziecko w rodzinie? Czy już rezerwować? Quote
olivetshka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Zapisze sobie te cuda. Niezle kluchy z malenstw :D Quote
Aussie Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Sunia i maluszki są przecudowne, baaardzo aussikowe! Naprawdę, jeśli komuś nie zależy na rodowodzie a marzy mu się psiak w typie aussika, to powinien w te pędy uderzać po któreś z tych cudeniek! Quote
zozolina Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='asik007']Ciociu bardzo się cieszę. Co Tz na nowe dziecko w rodzinie? Czy już rezerwować?[/QUOTE] Ha ha witam cioteczko:multi:...narazie tz mówi takie bardzo mało stanowcze 'nie' ale widze ze zakofany jak ja:loveu::loveu::loveu: ,lecz twarda sztuka z niego, ogłaszam konkurs na imie dla plamek:cool3: !!!!! a nad nagroda pomyslimy;) p.s bardzo dziekuje za czytanie całego watku a nie tylko ostatnich postów !!! Quote
nika28 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Kaja10014']A jakiej mama jest wielkości?[/QUOTE] Mniej więcej do kolana. Quote
asik007 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Kaja10014']Matko, jakie śliczne :loveu: Na pewno zaraz rozdzwonią się telefony ale jeśli nie to służę Dt ;)[/QUOTE] Dzięki wielkie, jakby co to damy znać.:roll: Quote
piechcia15 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 myślę, że nie trzeba im robić jeszcze ogłoszeń, bo mogą się znudzić. A Nawet jeśli ktoś teraz się zdecyduje to za 2 mies. może się wycofać w ostatniej chwili. Myślę, że powinniśmy poszukać jej domowego dt w którym maluchy od pierwszych chwil będą się już oswajały z domowymi odgłosami. Macie jakiś pomysł?ruszyć głowami zamiast się zachwycać :loveu: przydałoby sie aby sunia pojadła teraz lepsiejszej karmy dla mamuś karmiących. Aczkolwiek ciotka jej tam gotuje pyszności, ale wiadomo, że karmie jest więcej witaminek. To jak...kto chętny na sponsora :evil_lol::cool3: a co do rasy, z aussie widać że cos ma ale nie przesadzałabym:) zupełnie inna głowa, drobniejsza budowa i futro mniejsze. Ale widać że aussie maczał w tym palce:) a tatuś maluchów był chyba biało czarny bo było kilka takich maluszków :-( ciekawe jakie będą miały oczyska :cool3::loveu: Quote
justine. Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 cudowne!! czekam na biezace aktualizacje, bede sledzic ;) Quote
piechcia15 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Asiu, Niko macie fotki pozostałych maluszków?bo każdemu robiłyśmy z osobna:)pokażcie te kochane ryjki:) myślicie że jest szansa BDT?:( Quote
nika28 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='piechcia15']Asiu, Niko macie fotki pozostałych maluszków?bo każdemu robiłyśmy z osobna:)pokażcie te kochane ryjki:)[/QUOTE] Z tamtych co każdemu robiliśmy z osobna mi wyszło tylko jedno zdjęcie :( Asia wkleiła na poprzedniej stronie. BDT by się bardzo przydał... ale kto weźmie do siebie taką gromadkę ? :( Quote
mmd Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No tak... po wysypie szczeniorów 2-3 miesięcznych dopadła mnie pomroczność i się wyrwałam z tymi ogłoszeniami jak durna:D DT ze mnie nie będzie, to pożytek marny póki co. Będę zaglądać, może się przydam:) Quote
Wala2006 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ale śliczna rodzinka porostu cudna! :) Trzymam kciuki aby wszystkie znalazły dobre domki ;0 Quote
zuzka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [COLOR=#000000]Szampana piccolo, Brokatu na czoło, Uśmiechu na twarzy, Szampańskiej zabawy, Życzeń serdecznych, Wspomnień najlepszych oraz braku kaca kiedy w nowym roku pamięć wraca [IMG]http://www.kartki.lagata.pl/kartki/16/1206.JPG[/IMG][/COLOR] Quote
anita_happy Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [B]piękna i zjawiskowa....[/B] [url]http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1393498539[/url] oby sie posypały domesy Quote
piechcia15 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 tam jest napisane że sunia jest po steryle, a później w tekście że nie ma sterylki to trzeba zlikwidować to pierwsze. a co to sa te Merlaczki?? Quote
toyota Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='piechcia15'] a co to sa te Merlaczki??[/QUOTE] Merle to rodzaj umaszczenia występujący m.in. u collie i owczarków australijskich, taki właśnie jak mają te szczeniaki. Można powiedzieć , że merlaczki to określenie dla wtajemniczonych ;) Quote
anita_happy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 wright - jak ktoś che byc oryginalny to niech wie co ma..a poza tym - warto szukać domów takich co sie domyślą:P hihihi piechcia - nie możesz adoptować :) jeśli chodzi o sterylkę - to nie bedziecie jej sterlizowac przed oddaniem? Quote
asik007 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='anita_happy']wright - jak ktoś che byc oryginalny to niech wie co ma..a poza tym - warto szukać domów takich co sie domyślą:P hihihi piechcia - nie możesz adoptować :) jeśli chodzi o sterylkę - to nie bedziecie jej sterlizowac przed oddaniem?[/QUOTE] Oczywiście, że będziemy. Quote
wieso Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 jakie cudne.....marzenie psy....jak mozna takie cudo wyrzucic....pewno jest w poblizu jakies pseudo....bo tatus pewno tez byl mixem.... bede zagladac... Quote
Nikita89 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 merle - czyli tak po chłopsku - marmurkowy :) Bardzo ładne dziecięcia, kocham aussiki, widzę w mamusi pewne duże podobieństwo do jakiejś suczki aussie z linii versality lub working :D To by się zgadzało z jej zgrabnością. Nie zdziwię się że padła ofiarą pseudohodowli , gorszy ezgemplarz czy inny problem i już się psiaka trzeba pozbyć... Aussikowe i borderowe fora powiadomione :) Quote
anetta Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 OOoooo matko, jakie cuda z całej rodzinki :loveu::loveu: No nie mogę się napatrzeć na całą 4 i nie mogę się doczekać aż maluchy otworzą oczka bo teraz to niespodzianka jest jakie mają kolory :cool3: Zapusuję sobie wątek co by śledzić losy :eviltong: Quote
Recommended Posts