Maciek777 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Jakieś 2 godziny temu, Państwo przyjechali ze swoją piątka psiaków i adoptowali "zawartość" całego boksu - Bruna, Serdelka i Bolka:) A tu wczorajsze fotki: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Aimez_moi Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Slucham? Maciek co TY piszesz? Jak to? :):):) Quote
Maciek777 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Aimez_moi napisał(a):Slucham? Maciek co TY piszesz? Jak to? :):):) A tak to;) No przecież dopiero co Pianka pisała: Pianka napisał(a):Jest ktoś zainteresowany Brunonem, trzymać kciuki:p Doskonale trzymałyście kciuki:) Quote
Aimez_moi Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Maciek......:):) Prosze Cie....pisz ...pisz.... Quote
Maciek777 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Aimez_moi napisał(a):Maciek......:):) Prosze Cie....pisz ...pisz.... Teraz nie mogę bo cała gromada głodna. Napiszę coś więcej wieczorem, jak do domu wrócę:) Quote
Aimez_moi Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 No tak....:) Iscie po mesku.....:):) Bruno ma dom....:) Bruno ma dom....:) Poczekam do wieczora........ Quote
Pianka Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Brunona adoptowała pani, która jest częstą klientka w Psanatorium :) koncowe rozliczenie zrobie, jak dostane umowe adopcyjną. Oby Brunonek był grzeczny :) Quote
Aimez_moi Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Czyli super sprawdzony domek.....:) O kurcze alez sie ciesze, ze staruszek nareszcie bedzie u siebie.....:) Ale przeciez Bruncio jest grzeczny jak aniolek..... Quote
agucha007 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 o cholera!!!!!!!! szoooook! :crazyeye: coś pięknego!!!! :loveu: Quote
2010 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Super wiadomość.. Oj Brunio bedzie teraz napewno najgrzeczniejszym i najssłodszym psiaczkiem wśród tej wesołej gromadki...Super fotki....Czekamy na więcej...i pozdrawiam serdecznie.. Quote
Maciek777 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 No to będzie tak: To właśnie z tamtą piątką łączyliśmy naszych seniorów:) Zgoda była warunkiem zainteresowania adopcją. Jak pisałem wcześniej - ze strony piątki poszło to wzorowo, a ze strony trójki (a dokładniej Bruna i Serdelka) tak na 4+;) Tamta piątka jest po prostu doskonała - wychowana na medal. ZERO agresji, nawet względem nowych gości (psów) i to podczas rozdawania po kolei misek z jedzeniem:) Do tego są bardzo rozbiegane, usłuchane i w swoim Pańciostwie zakochane:) Państwo bardzo mili i z tego co widać, psy są bardzo ważną częścią ich życia. Powiedziałem co wiedziałem:p Quote
Maciek777 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 natie napisał(a):czyli teraz czekamy na decyzję Państwa....?? Decyzja zapadła już wcześniej:) Nie zdecydowali by się na adopcję gdyby coś między psiakami nie grało:) Oczywiście w nowych domach bywa różnie z dogadywaniem się zwierząt, ale mam nadzieję, że równowaga nie zostanie zachwiana i będą sobie w spokoju mieszkać:) Quote
natie Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 czyli Bruno będzie na 100% adoptowany?? Wow :):):) edit: spojrzałam na tytuł wątku ... już w nowym domu?????????? :) jak super!!!!!!!!!!!! :) Quote
Pianka Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 natie napisał(a):czyli Bruno będzie na 100% adoptowany?? Wow :):):) Ty chyba za późno na wątkach siedzisz hehe Bruno juz pojechał do domu, psy były testowane już wcześniej :) Quote
natie Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Pianka napisał(a):Ty chyba za późno na wątkach siedzisz hehe Bruno juz pojechał do domu, psy były testowane już wcześniej :) bo ja jak zwykle w gorącej wodzie kąpana, zamiast przeczytać posty od początku to zobaczyłam jeden od Maćka i już swoje teorie napisałam :P wybaczcie proszę ;) zmęczona po pracy byłam ;) Quote
Maciek777 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 natie napisał(a):bo ja jak zwykle w gorącej wodzie kąpana, zamiast przeczytać posty od początku to zobaczyłam jeden od Maćka i już swoje teorie napisałam :P wybaczcie proszę ;) zmęczona po pracy byłam ;) :) Pianka - mam nadzieję, że nie masz mi za złe przekazanie, przed Tobą, wiadomości o adopcji Brunona. Z tych emocji jakoś mi się wyrwało... Quote
Aimez_moi Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Bardzo sie ciesze......:) wczoraj caly wieczor glupio sie usmiechalam.....:):) Quote
Pianka Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Maciek777 napisał(a)::) Pianka - mam nadzieję, że nie masz mi za złe przekazanie, przed Tobą, wiadomości o adopcji Brunona. Z tych emocji jakoś mi się wyrwało... jasne że nie Brunonek ponoć grzeczny jest, pani zadowolona. Ponoc zrobiła już jakieś fotki, pewnie wyśle do hotelu, to Maciek będzie wrzucał. Quote
Maciek777 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Pianka napisał(a):Brunonek ponoć grzeczny jest, pani zadowolona. Ponoc zrobiła już jakieś fotki, pewnie wyśle do hotelu, to Maciek będzie wrzucał. Jeśli jakieś mi trafią w ręce to na pewno:) Quote
Aimez_moi Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 To czekam spokojnie na zdjecia Slodziaka....:) Quote
mari23 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Maciek777 napisał(a):Jeśli jakieś mi trafią w ręce to na pewno:) no to i do nas tu trafią na pewno! :) :) :) Quote
Recommended Posts