Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakieś 2 godziny temu, Państwo przyjechali ze swoją piątka psiaków i adoptowali "zawartość" całego boksu - Bruna, Serdelka i Bolka:)

A tu wczorajsze fotki:

" class="ipsImage" alt="">

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Slucham? Maciek co TY piszesz? Jak to?
:):):)

A tak to;)
No przecież dopiero co Pianka pisała:
Pianka napisał(a):
Jest ktoś zainteresowany Brunonem, trzymać kciuki:p

Doskonale trzymałyście kciuki:)

Posted

Brunona adoptowała pani, która jest częstą klientka w Psanatorium :)

koncowe rozliczenie zrobie, jak dostane umowe adopcyjną.
Oby Brunonek był grzeczny :)

Posted

Super wiadomość..
Oj Brunio bedzie teraz napewno najgrzeczniejszym i najssłodszym psiaczkiem wśród
tej wesołej gromadki...Super fotki....Czekamy na więcej...i pozdrawiam serdecznie..

Posted

No to będzie tak:
To właśnie z tamtą piątką łączyliśmy naszych seniorów:) Zgoda była warunkiem zainteresowania adopcją. Jak pisałem wcześniej - ze strony piątki poszło to wzorowo, a ze strony trójki (a dokładniej Bruna i Serdelka) tak na 4+;) Tamta piątka jest po prostu doskonała - wychowana na medal. ZERO agresji, nawet względem nowych gości (psów) i to podczas rozdawania po kolei misek z jedzeniem:) Do tego są bardzo rozbiegane, usłuchane i w swoim Pańciostwie zakochane:)
Państwo bardzo mili i z tego co widać, psy są bardzo ważną częścią ich życia.
Powiedziałem co wiedziałem:p

Posted

natie napisał(a):
czyli teraz czekamy na decyzję Państwa....??

Decyzja zapadła już wcześniej:) Nie zdecydowali by się na adopcję gdyby coś między psiakami nie grało:)
Oczywiście w nowych domach bywa różnie z dogadywaniem się zwierząt, ale mam nadzieję, że równowaga nie zostanie zachwiana i będą sobie w spokoju mieszkać:)

Posted

czyli Bruno będzie na 100% adoptowany?? Wow :):):)

edit: spojrzałam na tytuł wątku ... już w nowym domu?????????? :)
jak super!!!!!!!!!!!! :)

Posted

natie napisał(a):
czyli Bruno będzie na 100% adoptowany?? Wow :):):)

Ty chyba za późno na wątkach siedzisz hehe
Bruno juz pojechał do domu, psy były testowane już wcześniej :)

Posted

Pianka napisał(a):
Ty chyba za późno na wątkach siedzisz hehe
Bruno juz pojechał do domu, psy były testowane już wcześniej :)

bo ja jak zwykle w gorącej wodzie kąpana, zamiast przeczytać posty od początku to zobaczyłam jeden od Maćka i już swoje teorie napisałam :P wybaczcie proszę ;) zmęczona po pracy byłam ;)

Posted

natie napisał(a):
bo ja jak zwykle w gorącej wodzie kąpana, zamiast przeczytać posty od początku to zobaczyłam jeden od Maćka i już swoje teorie napisałam :P wybaczcie proszę ;) zmęczona po pracy byłam ;)

:)

Pianka
- mam nadzieję, że nie masz mi za złe przekazanie, przed Tobą, wiadomości o adopcji Brunona. Z tych emocji jakoś mi się wyrwało...

Posted

Maciek777 napisał(a):
:)

Pianka
- mam nadzieję, że nie masz mi za złe przekazanie, przed Tobą, wiadomości o adopcji Brunona. Z tych emocji jakoś mi się wyrwało...

jasne że nie

Brunonek ponoć grzeczny jest, pani zadowolona. Ponoc zrobiła już jakieś fotki, pewnie wyśle do hotelu, to Maciek będzie wrzucał.

Posted

Pianka napisał(a):
Brunonek ponoć grzeczny jest, pani zadowolona. Ponoc zrobiła już jakieś fotki, pewnie wyśle do hotelu, to Maciek będzie wrzucał.

Jeśli jakieś mi trafią w ręce to na pewno:)