kalyna Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Są i tacy, co staffika w 4cm ubiorą i dla mnie to jest paranoja... Oj ta sierść wygląda koszmarnie, urok długowłosych psów :P Proszę bardzo, Poczar w 4cm klamrze: https://lh6.googleusercontent.com/-PzimVagCn84/UZZw8PqjpnI/AAAAAAAAGWM/rl70Q4zYjkw/w640-h480-no/17%2Bmaja%2B13%2B%252813%2529.JPGi https://lh4.googleusercontent.com/-KmK-cq7woBU/UZZwuhk3gUI/AAAAAAAAGU8/osWyS9NHKD4/w640-h480-no/17%2Bmaja%2B13%2B%25283%2529.JPG Niby tragedii nie było, ale mnie niespecjalnie się podobało. A tu 3cm w zaciskowej wersji na łańcuszku: https://lh4.googleusercontent.com/-YsGCOK7F44Q/UtaLRImKSJI/AAAAAAAAJJk/jtWzJIznGa0/w480-h640-no/2014.01.15%2B%25284%2529.jpg To co, cała trójka dostanie coś nowego? :D Cekin ma taką amnezję przy każdym wyjściu na spacer, więc wcale mnie to nie dziwi :P W jego sierści to ciężko zauważyć, ale jakoś nie ma tragedii wg mnie. Tak jakby lepiej w 4cm... choć nie wiem, no... obawiam się, że to będzie najtrudniejsza decyzja. Chyba jakiej spodnie potnę na 4cm paski, aby przymierzyć... :D Teoretycznie nie. Praktycznie to one ciągle coś dostają, są rozpieszczone... w sumie to czekam na kasę, coby wsiooo zaplanować. na szczęście tu mu zdaje się co nieco pamiętać :D Oj przesadzanie, to nie amnezja. One knują przeciwko wam :lol: one chcą nas wykończyć, cwane bestie :D Quote
kalyna Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Ala obydwie szerokości będą ok :) nie pomagasz :D elperro mi odpisało, że nie robią półzacisków i poleciło coś takiego: http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=371&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl i niestety podziękowałam. Ten typ wcale mi nie leży, już wolałabym samą klamrę niż takie połączenie... Quote
marta1624 Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ą szkoda, kolor super ale zapięcie nie bardzo :/ Quote
Guest TyŚka Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Widzę, że faktycznie Ty masz ogromny problem z zakupem psom obróżek, co mnie niezmiernie... cieszy :D Wow, ktoś mnie w końcu rozumie :D Quote
Leokadia Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Co El perro ma za problem, żeby uszyć ten półzacisk tylko bez klamry, przecież to bardzo podobnie wygląda na tej różowej obroży.... Quote
kalyna Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Ą szkoda, kolor super ale zapięcie nie bardzo :/ no kolorek piękny :lol: Widzę, że faktycznie Ty masz ogromny problem z zakupem psom obróżek, co mnie niezmiernie... cieszy :D Wow, ktoś mnie w końcu rozumie :D mam problem, mam ;) No bo ja mam plan w głowie i chcę go zrealizować, już kiedyś pisałam, że nie chcę półśrodków :) Co El perro ma za problem, żeby uszyć ten półzacisk tylko bez klamry, przecież to bardzo podobnie wygląda na tej różowej obroży.... no cóż, poobczajałam wsie sklepy... i został martis. Ale oni na urlopie są, także do końca maja może mi się coś innego wpadnie w oko ;) Quote
Guest TyŚka Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 O, to tak jak mnie półśrodki nie interesują ;) Trzymam kciuki za powodzenie zakupów :) Quote
kalyna Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 O, to tak jak mnie półśrodki nie interesują ;) Trzymam kciuki za powodzenie zakupów :) Ale ja tak mam od zawsze, z wszystkim... jak byłam mała i kupili mi coś w zamian to i tak tego nie nosiłam/nie bawiłam się :P Ciężki mam charakter, niestety :lol: I ja kciukuję :) Super ;) A ja zawsze coś muszę wymyślić, popsuć, sknocić... ostatnio miałam zapalenie dolnej powieki i pielgrzymki po lekarzach, do dzisiaj mi całkowicie nie zniknęła gulka, także jeszcze z miesiąc spokojnie będę z tym chodzić... a tu od 3 tygodni zęby mnie bolą, dziąsła itp. cały przód i już oczywiście panika. Kupiłam w aptece wsio co może mi się przydać do leczenia, po czym moja mamuśka stwierdziła, ze bez dentysty się nie obejdzie... oby to było tylko jakieś zapalenie, antybiotyk i aby wsio wróciło do normy... obyyyy Quote
*Magda* Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Hej Alinka :) A nie masz po prostu za dużo kamienia na zębach? Bo wtedy mogą boleć zęby dziąsła... Mogą też krwawić przy myciu :/ Quote
kalyna Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Hej Alinka :) A nie masz po prostu za dużo kamienia na zębach? Bo wtedy mogą boleć zęby dziąsła... Mogą też krwawić przy myciu :/ Siemka ;) to góra najbardziej mi doskwiera, mam spore zaczerwienienia. A kamienia mam tylko trochę na dole.. cholercia, bez dentysty się nie obędzie.. kiszka... O nie, tylko nie temat dentysty :( też nienawidzę tam chodzić i trzęsę się jak galareta. Mimo, że jak mi zęby robi to zawsze bez znieczulenia i jakoś wybitnie mnie nie boli. Ale tak mega panikuję... Znieczulenie to mam tylko przy wyrywaniach i kanałowych... Współczuję :( dzięki ;) Quote
angineuuka Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Spoko, mnie też boli szczeka :p Tylko Ja Wiem, ze Tam sie Coś dzieje Bo Miałam Prześwietlenie :D i skierowanie do kliniki stomatologicznej także witam w klubie xd Quote
kalyna Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Spoko, mnie też boli szczeka :P Tylko Ja Wiem, ze Tam sie Coś dzieje Bo Miałam Prześwietlenie :D i skierowanie do kliniki stomatologicznej także witam w klubie xd no ja nie wykluczam prześwietlenia.. choć wolałabym bez, że to tylko zapalenie, antybiotyk i po problemie... oby tak jak szybko przyszło tak szybko poszło... Pamiętacie Gazika brodzik? bez komentarza :lol: Quote
Baton Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 http://2.bp.blogspot.com/-VcG5c--_Vhc/VV0c1zgI3WI/AAAAAAAABZk/JnCSdTbCCC0/s1600/Zdj%25C4%2599cie0376.jpg Nie no, rozwaliło mnie to foto :P Quote
kalyna Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 W ostatnim chyba jest w raju :D przecież wg Gazika wody nie ma w raju :P wczoraj musiał iść bo błocie, minę miał bardzo zdegustowaną i walczył, aby czasem wodą się nie skazić :lol: Hah jaki zadowolony :D nie byłby taki zadowolony, gdyby doopką miał tam usiąść :) wyczuwam weekendzik :lol: Suka jest grzeczna, dopóki nad nią czuwam, chwila nieuwagi i jest pyskówka, ehhh... Quote
marta1624 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Sonia widać że grzeczna :) I nie tylko jak patrzysz, to nie pyskówki tylko krzyk "kocham cię!" :lol: Quote
rashelek Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Gandzia i mina niezmącona myślą :lol Sonia też jakaś naćpana, co Ty tym psom dajesz? :D Quote
Guest TyŚka Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Hahahaha, Sonia wygląda faktycznie jak na haju :D A z kim się ona tak pyskuje? Quote
*Magda* Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Siemka ;) to góra najbardziej mi doskwiera, mam spore zaczerwienienia. A kamienia mam tylko trochę na dole.. cholercia, bez dentysty się nie obędzie.. kiszka... To wróżę Ci zapalenie dziąseł :/ Quote
jolkablaszczyk Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 świetny taki basenik dla psa do popluskania, też musze costakiego dla mojego zrobić... bo tak to na kazdym spacerze młody musi rzekę aliczyć bo tez bardzo polubił taplanie i brodzenie :) Quote
Recommended Posts