Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Są i tacy, co staffika w 4cm ubiorą i dla mnie to jest paranoja... 

Oj ta sierść wygląda koszmarnie, urok długowłosych psów :P

Proszę bardzo, Poczar w 4cm klamrze: https://lh6.googleusercontent.com/-PzimVagCn84/UZZw8PqjpnI/AAAAAAAAGWM/rl70Q4zYjkw/w640-h480-no/17%2Bmaja%2B13%2B%252813%2529.JPGi https://lh4.googleusercontent.com/-KmK-cq7woBU/UZZwuhk3gUI/AAAAAAAAGU8/osWyS9NHKD4/w640-h480-no/17%2Bmaja%2B13%2B%25283%2529.JPG

Niby tragedii nie było, ale mnie niespecjalnie się podobało.

A tu 3cm w zaciskowej wersji na łańcuszku: https://lh4.googleusercontent.com/-YsGCOK7F44Q/UtaLRImKSJI/AAAAAAAAJJk/jtWzJIznGa0/w480-h640-no/2014.01.15%2B%25284%2529.jpg

To co, cała trójka dostanie coś nowego? :D

Cekin ma taką amnezję przy każdym wyjściu na spacer, więc wcale mnie to nie dziwi :P

W jego sierści to ciężko zauważyć, ale jakoś nie ma tragedii wg mnie.

Tak jakby lepiej w 4cm... choć nie wiem, no...

obawiam się, że to będzie najtrudniejsza decyzja. Chyba jakiej spodnie potnę na 4cm paski, aby przymierzyć... :D

Teoretycznie nie. Praktycznie to one ciągle coś dostają, są rozpieszczone... w sumie to czekam na kasę, coby wsiooo zaplanować.

na szczęście tu mu zdaje się co nieco pamiętać :D

Oj przesadzanie, to nie amnezja. One knują przeciwko wam :lol:

one chcą nas wykończyć, cwane bestie :D

Guest TyŚka
Posted

Widzę, że faktycznie Ty masz ogromny problem z zakupem psom obróżek, co mnie niezmiernie... cieszy :D Wow, ktoś mnie w końcu rozumie :D

Posted

Ą szkoda, kolor super ale zapięcie nie bardzo :/

no kolorek piękny :lol:

Widzę, że faktycznie Ty masz ogromny problem z zakupem psom obróżek, co mnie niezmiernie... cieszy :D Wow, ktoś mnie w końcu rozumie :D

mam problem, mam ;)
No bo ja mam plan w głowie i chcę go zrealizować, już kiedyś pisałam, że nie chcę półśrodków :)

Co El perro ma za problem, żeby uszyć ten półzacisk tylko bez klamry, przecież to bardzo podobnie wygląda na tej różowej obroży....

no cóż, poobczajałam wsie sklepy... i został martis. Ale oni na urlopie są, także do końca maja może mi się coś innego wpadnie w oko ;)

Guest TyŚka
Posted

O, to tak jak mnie półśrodki nie interesują ;) Trzymam kciuki za powodzenie zakupów :)

Posted

O, to tak jak mnie półśrodki nie interesują ;) Trzymam kciuki za powodzenie zakupów :)

Ale ja tak mam od zawsze, z wszystkim...

jak byłam mała i kupili mi coś w zamian to i tak tego nie nosiłam/nie bawiłam się :P

Ciężki mam charakter, niestety :lol:

I ja kciukuję :)

Super ;)

A ja zawsze coś muszę wymyślić, popsuć, sknocić... ostatnio miałam zapalenie dolnej powieki i pielgrzymki po lekarzach, do dzisiaj mi całkowicie nie zniknęła gulka, także jeszcze z miesiąc spokojnie będę z tym chodzić... a tu od 3 tygodni zęby mnie bolą, dziąsła itp. cały przód i już oczywiście panika. Kupiłam w aptece wsio co może mi się przydać do leczenia, po czym moja mamuśka stwierdziła, ze bez dentysty się nie obejdzie... oby to było tylko jakieś zapalenie, antybiotyk i aby wsio wróciło do normy... obyyyy

Posted

Hej Alinka :)

A nie masz po prostu za dużo kamienia na zębach?

Bo wtedy mogą boleć zęby dziąsła...

Mogą też krwawić przy myciu :/

Siemka ;)

to góra najbardziej mi doskwiera, mam spore zaczerwienienia. A kamienia mam tylko trochę na dole..

cholercia, bez dentysty się nie obędzie.. kiszka...

O nie, tylko nie temat dentysty :(

też nienawidzę tam chodzić i trzęsę się jak galareta. Mimo, że jak mi zęby robi to zawsze bez znieczulenia i jakoś wybitnie mnie nie boli. Ale tak mega panikuję... Znieczulenie to mam tylko przy wyrywaniach i kanałowych...

Współczuję :(

dzięki ;)

Posted

Spoko, mnie też boli szczeka :P Tylko Ja Wiem, ze Tam sie Coś dzieje Bo Miałam Prześwietlenie :D i skierowanie do kliniki stomatologicznej także witam w klubie xd

no ja nie wykluczam prześwietlenia.. choć wolałabym bez, że to tylko zapalenie, antybiotyk i po problemie... oby tak jak szybko przyszło tak szybko poszło...

Pamiętacie Gazika brodzik?

DSC_0010.JPG

bez komentarza :lol:
Zdj%25C4%2599cie0376.jpg

Zdj%25C4%2599cie0377.jpg

Posted

W ostatnim chyba jest w raju :D

przecież wg Gazika wody nie ma w raju :P

wczoraj musiał iść bo błocie, minę miał bardzo zdegustowaną i walczył, aby czasem wodą się nie skazić :lol:

Hah jaki zadowolony :D

nie byłby taki zadowolony, gdyby doopką miał tam usiąść :)

wyczuwam weekendzik :lol:

DSC_0252.JPG

Suka jest grzeczna, dopóki nad nią czuwam, chwila nieuwagi i jest pyskówka, ehhh...

Guest TyŚka
Posted

Hahahaha, Sonia wygląda faktycznie jak na haju :D

A z kim się ona tak pyskuje?

Posted

Siemka ;)

to góra najbardziej mi doskwiera, mam spore zaczerwienienia. A kamienia mam tylko trochę na dole..

cholercia, bez dentysty się nie obędzie.. kiszka...

To wróżę Ci zapalenie dziąseł :/

Posted

świetny taki basenik dla psa do popluskania, też musze costakiego dla mojego zrobić... bo tak to na kazdym spacerze młody musi rzekę aliczyć bo tez bardzo polubił taplanie i brodzenie :)