Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A ja nie moge mieć kotecka:placz: :placz: :placz: Quote
MoniŚ Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 A oto oznajmiam, że dzisiaj moja LASSUNIA kończy 7 latek. 7 najpiękniejszych lat w moim życiu. Lassie, dziękuje Ci za te 7 cudownych lat istatnia na Ziemi! PS Co do daty urodzenia, to nie jestem na 100% pewna, musze poszukać dat szczepień i przeanalizować je... :oops: (jutro się upewnie) Quote
Poświata Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 MoniŚ napisał(a):Póki co mam nie mieć zadnego zwierzaka, rodzice są nieugięci :shake: Wiem coś o tym :roll: ... ... sama jestem rodzicem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
leemonca Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 MoniŚ napisał(a):A oto oznajmiam, że dzisiaj moja LASSUNIA kończy 7 latek. 7 najpiękniejszych lat w moim życiu. Lassie, dziękuje Ci za te 7 cudownych lat istatnia na Ziemi! PS Co do daty urodzenia, to nie jestem na 100% pewna, musze poszukać dat szczepień i przeanalizować je... :oops: (jutro się upewnie) no to życzymy wszystkiego najlepszego twojej suni i tobie też. Zebyście były dłuuuugo, dłuuuugo razem :BIG: Quote
r_2005 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='MoniŚ']A oto oznajmiam, że dzisiaj moja LASSUNIA kończy 7 latek. Wszystkiego naj najlepszego!!! Następnych 7 latek i następnych i następnych... Quote
MoniŚ Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Dziękujemy! :buzi: Lassie nie moze juz znieść tych upałow... dzisiaj nie bralam jej na rolki, bo skwar straszny :roll: . Za to na boisku byla śliczna krótkowlosa foksterierka (kolezanka Lassie). Poza tym męcze się z imageshack'iem :angryy: :angryy: Pozdrawiam i oboecuje ze wstawie nowe zdjęcia ;) Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Lassi wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:BIG::laola::tort: Quote
MoniŚ Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Leemonca, R_2005, Alicjo, Luthien - dziękujemy :loveu: :multi: . Życzenia ogromnie mnie ucieszyły, Lassie też ;) . Tych lat tak bardzo nie widać, no troche w zachowaniu... no i pysio posiwiał troszkę. Ale mama Lassie ma 10 lat i ostatnio jak ją widziałam miała się super, nic nie posiwiała, ruchliwa i z zachowania jak młodzieniaszek ;) 18. DZIĘKUJEMY za życzenia! :buzi: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='MoniŚ']Leemonca, R_2005, Alicjo, Luthien - dziękujemy :loveu: :multi: . Życzenia ogromnie mnie ucieszyły, Lassie też ;) . Tych lat tak bardzo nie widać, no troche w zachowaniu... no i pysio posiwiał troszkę. Ale mama Lassie ma 10 lat i ostatnio jak ją widziałam miała się super, nic nie posiwiała, ruchliwa i z zachowania jak młodzieniaszek ;) DZIĘKUJEMY! :buzi: śliczny portrecik Quote
Teklunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='MoniŚ'] o rany, ale gafa :shake: przegapiłam urodziny Lessi :oops: kochana psineczka spóźnione ale baaardzo serdeczne 100 lat!!!!!!!! Quote
leemonca Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Teklunia napisał(a):Moniś gdzie sie podziwasz od tylu dni? może się wczasuje :evil_lol: Quote
MoniŚ Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Przepraszam za zaniedbanie, ale rodzina się zjechała i dzisiaj pojechali już... chociaż ja bym chciała jeszcze ;) . Nadrabiam powoli zaległości (przynajmiej się staram) i obiecuje, ze zajrze jeszcze do Waszych galerii :) U nas pogoda straszna - ludzie juz w kurtkach chodzą :shake: . 12 stopni, deszcz pada, tylko w domu siedzieć. Molinezje w akwa zachorowały i wszystkie padly, został bojownik i gupiki... :( . Niby ryby, a tak strasznie ich szkoda. Uwielbiam to zdjęcie, taki uśmiechnięty pysio :cool3: 19. Biegnę! Quote
Dominika1987 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Hej Monia :* Widzę, że Lassunia szaleje:loveu: ucałuj kochaniutką w ten piekny nosio. Pozdrówka Quote
leemonca Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='MoniŚ']Przepraszam za zaniedbanie, ale rodzina się zjechała i dzisiaj pojechali już... chociaż ja bym chciała jeszcze ;) . Nadrabiam powoli zaległości (przynajmiej się staram) i obiecuje, ze zajrze jeszcze do Waszych galerii :) U nas pogoda straszna - ludzie juz w kurtkach chodzą :shake: . 12 stopni, deszcz pada, tylko w domu siedzieć. Molinezje w akwa zachorowały i wszystkie padly, został bojownik i gupiki... :( . Niby ryby, a tak strasznie ich szkoda. Uwielbiam to zdjęcie, taki uśmiechnięty pysio :cool3: żal mi twoich rybek, wprawdzie nigdy nie miałam rybek, za to miałam świnkę morską, 12 myszek , 2 szczurki i cała ta menażeria już za TM :-( , więc wiem jak ci przykro :shake: , teraz oprócz Hakera mamy chomika mandżurskiego :lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Każdego stworzonka żal .Ile się napłakaliśmy jak umarł króliś Max :shake:. U nas też zimno ...pogoda całkiem nie na koniec lata:shake: Quote
MoniŚ Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Czesc :) 20. Lassie i jej kumpel, czyli pies TŻ-ta mojej siostry :eviltong: . Zaraz powstawiam kilka zdjęć chyba, ale malo mam na kompie, muszę przeszukać plyty... :buzi: Quote
MoniŚ Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Oj zapomnialam... :oops: Jutro się wezme w garść i wstawie troche, ale trudno sie zabrać :D . Powiecie obiecanki-cacanki, ale musze wreszcie coś wstawić :eviltong: . Jutro poszukam zdjęć ;) . Obiecuuuuuje! Dobranoc :buzi: Quote
MoniŚ Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Dzień dobry! 21. Odpoczynek w trakcie spacerku. Ale cieplo u nas... A ja sobie numeruje zdjęcia :) Quote
nomu Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Oj ciepło dzisiaj ciepło. Piekna psinka :) Quote
MoniŚ Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Ja idę z piesem na szczepienie, relacje po powrocie :cool3: . [SIZE="1"]Już się boje... :roll: Quote
Teklunia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='MoniŚ']Ja idę z piesem na szczepienie, relacje po powrocie :cool3: . Już się boje... :roll: Czesc Moniczko, wróciłam z wakacji :) A czemu Ty sie boisz, przecież to nie Ciebie będą kłuc ;) Quote
Recommended Posts