Jump to content
Dogomania

Galeria LASSIE & Roztoczańskiego Kota Kranowego (-: - reaktywacja!

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto oznajmiam, że dzisiaj moja LASSUNIA kończy 7 latek. 7 najpiękniejszych lat w moim życiu.
Lassie, dziękuje Ci za te 7 cudownych lat istatnia na Ziemi!

PS Co do daty urodzenia, to nie jestem na 100% pewna, musze poszukać dat szczepień i przeanalizować je... :oops: (jutro się upewnie)

Posted

MoniŚ napisał(a):
A oto oznajmiam, że dzisiaj moja LASSUNIA kończy 7 latek. 7 najpiękniejszych lat w moim życiu.
Lassie, dziękuje Ci za te 7 cudownych lat istatnia na Ziemi!

PS Co do daty urodzenia, to nie jestem na 100% pewna, musze poszukać dat szczepień i przeanalizować je... :oops: (jutro się upewnie)

no to życzymy wszystkiego najlepszego twojej suni i tobie też. Zebyście były dłuuuugo, dłuuuugo razem :BIG:

Posted

[quote name='MoniŚ']A oto oznajmiam, że dzisiaj moja LASSUNIA kończy 7 latek.
Wszystkiego naj najlepszego!!! Następnych 7 latek i następnych i następnych...

Posted

Dziękujemy! :buzi:

Lassie nie moze juz znieść tych upałow... dzisiaj nie bralam jej na rolki, bo skwar straszny :roll: . Za to na boisku byla śliczna krótkowlosa foksterierka (kolezanka Lassie).

Poza tym męcze się z imageshack'iem :angryy: :angryy:

Pozdrawiam i oboecuje ze wstawie nowe zdjęcia ;)

Posted

Leemonca, R_2005, Alicjo, Luthien - dziękujemy :loveu: :multi: . Życzenia ogromnie mnie ucieszyły, Lassie też ;) . Tych lat tak bardzo nie widać, no troche w zachowaniu... no i pysio posiwiał troszkę. Ale mama Lassie ma 10 lat i ostatnio jak ją widziałam miała się super, nic nie posiwiała, ruchliwa i z zachowania jak młodzieniaszek ;)

18. DZIĘKUJEMY za życzenia! :buzi:

Posted

[quote name='MoniŚ']Leemonca, R_2005, Alicjo, Luthien - dziękujemy :loveu: :multi: . Życzenia ogromnie mnie ucieszyły, Lassie też ;) . Tych lat tak bardzo nie widać, no troche w zachowaniu... no i pysio posiwiał troszkę. Ale mama Lassie ma 10 lat i ostatnio jak ją widziałam miała się super, nic nie posiwiała, ruchliwa i z zachowania jak młodzieniaszek ;)

DZIĘKUJEMY! :buzi:

śliczny portrecik

Posted

Przepraszam za zaniedbanie, ale rodzina się zjechała i dzisiaj pojechali już... chociaż ja bym chciała jeszcze ;) .
Nadrabiam powoli zaległości (przynajmiej się staram) i obiecuje, ze zajrze jeszcze do Waszych galerii :)
U nas pogoda straszna - ludzie juz w kurtkach chodzą :shake: . 12 stopni, deszcz pada, tylko w domu siedzieć.
Molinezje w akwa zachorowały i wszystkie padly, został bojownik i gupiki... :( . Niby ryby, a tak strasznie ich szkoda.

Uwielbiam to zdjęcie, taki uśmiechnięty pysio :cool3:
19. Biegnę!

Posted

[quote name='MoniŚ']Przepraszam za zaniedbanie, ale rodzina się zjechała i dzisiaj pojechali już... chociaż ja bym chciała jeszcze ;) .
Nadrabiam powoli zaległości (przynajmiej się staram) i obiecuje, ze zajrze jeszcze do Waszych galerii :)
U nas pogoda straszna - ludzie juz w kurtkach chodzą :shake: . 12 stopni, deszcz pada, tylko w domu siedzieć.
Molinezje w akwa zachorowały i wszystkie padly, został bojownik i gupiki... :( . Niby ryby, a tak strasznie ich szkoda.

Uwielbiam to zdjęcie, taki uśmiechnięty pysio :cool3:

żal mi twoich rybek, wprawdzie nigdy nie miałam rybek, za to miałam świnkę morską, 12 myszek , 2 szczurki i cała ta menażeria już za TM :-( ,
więc wiem jak ci przykro :shake: , teraz oprócz Hakera mamy chomika mandżurskiego :lol:

Posted

Czesc :)

20. Lassie i jej kumpel, czyli pies TŻ-ta mojej siostry :eviltong: .

Zaraz powstawiam kilka zdjęć chyba, ale malo mam na kompie, muszę przeszukać plyty...

:buzi:

Posted

Oj zapomnialam... :oops:

Jutro się wezme w garść i wstawie troche, ale trudno sie zabrać :D . Powiecie obiecanki-cacanki, ale musze wreszcie coś wstawić :eviltong: .

Jutro poszukam zdjęć ;) . Obiecuuuuuje!

Dobranoc :buzi:

Posted

[quote name='MoniŚ']Ja idę z piesem na szczepienie, relacje po powrocie :cool3: .

Już się boje... :roll:

Czesc Moniczko, wróciłam z wakacji :)

A czemu Ty sie boisz, przecież to nie Ciebie będą kłuc ;)