MoniŚ Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Dziękujemy za odwiedziny ;) 14. Śliczna przeróbka od Luthien :loveu: 15. Tutaj widoki z Mazur... a dokladniej jezioro Jagodno pewnego poranka... Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Śliczny widoczek , aż mi się marzy tak posiedzieć nad wodą :razz: Quote
MoniŚ Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Śliczny widoczek , aż mi się marzy tak posiedzieć nad wodą :razz: Ile ja bym dala, żeby jeszcze tam pobyć... Ale widać na zdjęciu, jaka pogoa była :angryy: . A wiatr okropny, za to fale cudowne... :loveu: . Podobno to cudo ma jakieś 47 metrów głębokości, aż bałam się w łódkę wsiadać :shake: . Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 :evil_lol::evil_lol:ja to mam lęk przed woda ale chyba zamaskowana we wszelkie kapoki bym wsiadła ;) Quote
MoniŚ Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:ja to mam lęk przed woda ale chyba zamaskowana we wszelkie kapoki bym wsiadła ;) Na łódce było koło ratunkowe ze styropianu, które jak się okazało przy szaleństwach w zimnej wodzie, topi się troche :lol: . Więc tylko jedna osoba by sie raczej uratowała (i to nie wiem :eviltong: ). Ale pływaliśmy na płytkiej wodzie (gdy nie było widać dna, wpadałam w panike :lol: ) i nic nam nie groziło ;) . Ale wesoło, nie powiem, było :cool3: . Quote
r_2005 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='MoniŚ'] Jakie rude śliczności:p Lassie też śliczności, tylko nie rude:lol: Quote
MoniŚ Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 r_2005 napisał(a):Jakie rude śliczności:p Lassie też śliczności, tylko nie rude:lol: Dziękujemy! :Rose: Rude śliczności rozleniwilo się, to chyba przez tą pogodę :mad: . Cały dzień albo siedzi na strychu i buszuje w pudłach, albo leży na fotelu/krześle/łóżku i innych wygodnych miejscach :D Moja ukochana mordka mówi wszystkim dobranoc :loveu: :loveu: :loveu: (mialam wstawić fotke, ale imageshack... :shake: ). Quote
r_2005 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 MoniŚ napisał(a):Rude śliczności rozleniwilo się, to chyba przez tą pogodę :mad: . Cały dzień albo siedzi na strychu i buszuje w pudłach, albo leży na fotelu/krześle/łóżku i innych wygodnych miejscach :D Bo rude śliczne i do tego mądre:lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ;)dobranoc... czyli na dzień dobry będzie Rude;) Quote
MoniŚ Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Dzień dobry ;) 16. Kotus drzewołazus niepospolitus ;) 17. Lassunia przesyła buziaki :Rose: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Lassi jest śliczna / marzyłam kiedyś o colie ale jakoś potem mi minęło ..../rudzielec zabójczy;) Dzień doberek:p Quote
MoniŚ Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Cześć wszystkim ;) Coś malo osób nas odwiedza... :( . Dzisiaj u nas upalnie, połaziłam po mieście a poza tym to nic się ciekawego u nas nie dzieje. Za jakiś tydzień Lassie ma kolejne zczepienia przeciw wściekliźnie :roll: . Znowu będzie jak zawsze - ucieczki, pisk i biedna pani weterynarz załamująca rece :D. Quote
Kamila Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ehh,skad ja to znam.Moja sunia tez sie panicznie boi weterynarza,mimo iz probowalam roznych sztuczek by ja do niego przekonac :oops: Quote
Shikka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ale fajne zwierzaki masz :) ( Kto kogo ma... :) ) Rudości kocie urocze :) A Lessie...bardzo odpowiednie imię :) Cudne :loveu: Zapraszamy z rewizyta... Quote
MoniŚ Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 No to dziękujemy za odwiedziny ;) . 'Nasza' pani weterynarz jest fajna, zawsze wygłaszcze piecha, poda smakołyki, mówi do niej spkojnie... a ona... ojojoj ;) . Trzeba kloca wnosić do gabinetu, zatrzasnąć drzwi a później trzymać, bo próbuje uciec :shake: . Jak przechodzimy koło gabinetu to odrazu przyśpiesza :evil_lol: . Najlepiej by Przyszła sąsiadka, więc nie moge narazie wstawić zdjęć ;) . Pozdrowienia :) Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Takich zwierzaków to można tylko zazdrościć :loveu: Piękne potworki :loveu: Quote
Kamila Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 No moja budynek gdzie urzeduje weterynarz tez zawsze omijala szerokim lukiem :evil_lol: Ledwo ja moglam wtedy utrzymac ;) Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='MoniŚ']Cześć wszystkim ;) Coś malo osób nas odwiedza... :( . Dzisiaj u nas upalnie, połaziłam po mieście a poza tym to nic się ciekawego u nas nie dzieje. Za jakiś tydzień Lassie ma kolejne zczepienia przeciw wściekliźnie :roll: . Znowu będzie jak zawsze - ucieczki, pisk i biedna pani weterynarz załamująca rece :D.U nas pogoda dość przyzwoita , chociaż Ozzy woli chłodniejszą :razz:My dziś byliśmy u weta , a u nas to wygląda tak ,że Ozzy wpada jak burza ..szybko wszystko obwąch uje wita się z wetem i stwierdza ze wszystko ok więc trzeba wyjsć ....no i wtedy to już go trzeba w 2 trzymać :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 u nas pogoda jest w sam raz:):):):):) nie za zimno, nie za ciepło:cool3: Quote
MoniŚ Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']U nas pogoda dość przyzwoita , chociaż Ozzy woli chłodniejszą :razz:My dziś byliśmy u weta , a u nas to wygląda tak ,że Ozzy wpada jak burza ..szybko wszystko obwąch uje wita się z wetem i stwierdza ze wszystko ok więc trzeba wyjsć ....no i wtedy to już go trzeba w 2 trzymać :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Moja to nawet nie obwącha... tylko prosto do wyjścia... a później ciężko wnieść prawie 23 kg (dawno ją wazylam), które na dodatek się wierci i macha łapami :diabloti: A ja się topie :shake: . Czemu takiej pogody nie było na Mazurach? :angryy: Internet chodzi beznadziejnie i nie chce mi serwer wczytywać zdjęć :shake: Quote
leemonca Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']U nas pogoda dość przyzwoita , chociaż Ozzy woli chłodniejszą :razz:My dziś byliśmy u weta , a u nas to wygląda tak ,że Ozzy wpada jak burza ..szybko wszystko obwąch uje wita się z wetem i stwierdza ze wszystko ok więc trzeba wyjsć ....no i wtedy to już go trzeba w 2 trzymać :evil_lol: Haker ostatnio dziarsko wyskoczył z samochodu i merdając ogonem posuwał do przodu. TZ otworzył drzwi lecznicy a Haker w długą!!!:evil_lol: Potem to wyglądało to tak, że TZ ciągnął go z całej siły a ja od tyłu popychałam :evil_lol: masz śliczną sunię :loveu: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :cool3:o to widzę ,że nie tylko ja miałam kłopoty z netem;) Quote
Poświata Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ach, i jeszcze do kompletu z pięknym psem rudy kociak :multi: , wsiąkłam zupełnie. Mnie się marzył i marzy rudy kot, co mam to widać, widocznie te moje same sobie mnie wybrały i już :cool3: , ale rudości uwielbiam :loveu:. Quote
MoniŚ Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Cześć wszystkim ;) . Dzisiaj po powiece Lassie łaził kleszcz... brr... ale naszczęscie nie zdążył się wpić. Poza tym kupiłam dzisiaj fajną suknienkę (na wesele brata ciotecznego), białą z czarnymi koronkami. Podoba mi się bardzo :) . No i buty itp. Poświata ja od dawna marzyłam o kocie, mama ciągle mówiła NIE, uparłam się i poszłam po malucha. A teraz ciągle za nim biega i 'Rysiu, Rysiu!' :D . A że mi się trafił rudasek to ojojoj :loveu: . Ostatnio do oddania był kocur kremowy, jeszcze takiego nie widziałam, już imie miałam dla niego ale był zarezerwowany :( . I tak by się rodzice nie zgodzili. Póki co mam nie mieć zadnego zwierzaka, rodzice są nieugięci :shake: Imageshack wciąż nie ładuje fotek :placz: :angryy: . Ale nadrobię zaległości :) Quote
Recommended Posts