MoniŚ Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Jesteśmy! Pieso zaszczepiony (nawet nie pisnęła i sama weszła do gabinetu :multi: ). Do tego jutro odrobaczamy ją. Pani weterynarz super, Lassie dostała trochę RC (nie zjadła ze strachu, ale w domu zeżarła :D). Jutro lecimy po obroże od pchełek. Wizywa za pół roku lub rok (mam nadzieję, ze nie będzie potrzeby wcześniej -odpukać). Quote
nomu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Odważna Pannica! Zdrówka i żeby jej się pchełki i kleszcze nie imały :) Quote
Mysha792 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Bianka dziękuje a odwiedzenie galerii ;) A Lassie dziękujemy za to że ma swoją galerie :loveu: Lassie jesteś boska i śliczniutka, zabawna i wesolutka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 czesc Moniś :) czekam na zdjęcie nr 22... i kolejne ;) Quote
MoniŚ Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 22. Dwa boorki :evil_lol: . 23. Sobie siedzę. 24. A tutaj stoję :lol: i widać kawałek nogi mojej właścicielki (MoniSiowej siostry) Quote
Juszes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Cudna galeria, głąski dla Lessie! :loveu::loveu::loveu: Quote
MoniŚ Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Dziękujemy ;) Dzisiaj poagilitowaliśmy troszeczkę. Mam dużo zdjęć z treningów na dworzu, ale jeszcze są w aparacie ;) . Wygrzebałam trochę zdjęć, powoli będe je wstawiała :) . 25. Zimowe klimaty :D Quote
Juszes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 jaki mamy zaśnieżony nosek :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysha792 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='MoniŚ']Dziękujemy ;) Dzisiaj poagilitowaliśmy troszeczkę. Mam dużo zdjęć z treningów na dworzu, ale jeszcze są w aparacie ;) . Wygrzebałam trochę zdjęć, powoli będe je wstawiała :) . 25. Zimowe klimaty :D Lassie jest taka boska :loveu: ucaluj jej mokry nosek :cool3: Quote
MoniŚ Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Niedawno wróciłam z Bieszczad. Super było! :loveu: 26. Lassie, hop! :D 27. 'Gdy przeskakuję cały świat wiruje' :lol: 28. Gdy cztery łapy są w powietrzu... 29. Zakręcam... ( i się lenię) 30. Hooop! (rozmazane) CDN! Kolaczki mają agility we krwi . Popatrzcie na jej skupienie, które mówi samo za siebie :) . Quote
Mi. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 hej dziewczyny :) Lassie wszędzie z piłeczka sie rusza?;) Quote
MoniŚ Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Luthien ona uwielbia piłeczki/zabaweczki itp ;) . Nałogowiec mój kochany :) Dogomania mi się coś psuje, nie widze obrazków, obraz rozciągnięty... :( . Niedługo wstawie kolejne fotki. :buzi: Quote
MoniŚ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 31. Czekam na komendę. 32. Dobre aż ślinka cieknie :lol: :lol: . Czyli Lassie - Glutek :D Quote
samograj Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 HEJ! Zobaczyłam nowy bannerek ( tzn . brak bannerka i nowy AVEK) i mysle sobie: "zrobię myk do galerii:scared: " A tu zamiast Noddiego zobaczyłam LASSIE i rude koty:crazyeye: TO TY NIE MASZ YORKA??? CZY ZE MNĄ WSZYSTKO W PORZĄDKU CZY NIEMIEC* MNIE ZAATAKOWAŁ??? Proszę o wyjaśnienia, bo nie wiem, czy to przypadkiem nie pora aby udać się do lekarza??? *) ALZHAIMER Quote
MoniŚ Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Samograj pomyliłaś mnie z Moniś, to ona ma Yorka :cool3: . Ja mam dużą literę 'ś' w nicku i to nas różni :lol: . Chyba czas nick zmienić :D Quote
samograj Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='MoniŚ']Samograj pomyliłaś mnie z Moniś, to ona ma Yorka :cool3: . Ja mam dużą literę 'ś' w nicku i to nas różni :lol: . Chyba czas nick zmienić :D CZYLI OKULISTA!!!! To ja napiszę komentarz do galerii jak trochę ochłonę OK!!! Quote
Moniś Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Hahahha, dziewczyny, ale się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj imienniczko :multi: Quote
samograj Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 KTO MI ZROBIŁ TEN AWATAR???:razz: :cool3: ;) Quote
MoniŚ Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [quote name='samograj']KTO MI ZROBIŁ TEN AWATAR???:razz: :cool3: ;) To chyba moja skromna sprawka :oops: ... Wysłałam na PW adresik, jeszcze nie zauważyłam, że tutaj napisałaś. Pozdrawiam :cool3: Quote
BBeta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='MoniŚ'] Zdradzisz mi co takiego dobrego robiłaś do jedzenia :eviltong: Quote
MoniŚ Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 BBeta napisał(a):Zdradzisz mi co takiego dobrego robiłaś do jedzenia :eviltong: Ona szkoleje na punkcie suchej karmy... :oops: . A że nieczęsto ją dostaje (wole naturalne karmienie) ślini się jak głupia na widok granulek :evil_lol: . Ale równie podobnie ślini się na widok kiełbaski, szyneczki i innych rarytasów :diabloti: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 ale się uhahałam z samograjka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale się przyznam ze ja na poczatku miałam z Monikami ten sam problem:evil_lol: Quote
Yakubbo Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No faktycznie rudzielec prawie taki sam jak moj :) Hehe sliczniasty koteczek :) No Lassie tez oczywiscie piekna :D Quote
Recommended Posts