Jump to content
Dogomania

Galeria LASSIE & Roztoczańskiego Kota Kranowego (-: - reaktywacja!

Recommended Posts

Posted

Jesteśmy!

Pieso zaszczepiony (nawet nie pisnęła i sama weszła do gabinetu :multi: ). Do tego jutro odrobaczamy ją. Pani weterynarz super, Lassie dostała trochę RC (nie zjadła ze strachu, ale w domu zeżarła :D).
Jutro lecimy po obroże od pchełek. Wizywa za pół roku lub rok (mam nadzieję, ze nie będzie potrzeby wcześniej -odpukać).

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianka dziękuje a odwiedzenie galerii ;) A Lassie dziękujemy za to że ma swoją galerie :loveu: Lassie jesteś boska i śliczniutka, zabawna i wesolutka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dziękujemy ;)

Dzisiaj poagilitowaliśmy troszeczkę. Mam dużo zdjęć z treningów na dworzu, ale jeszcze są w aparacie ;) . Wygrzebałam trochę zdjęć, powoli będe je wstawiała :) .

25. Zimowe klimaty :D

Posted

[quote name='MoniŚ']Dziękujemy ;)

Dzisiaj poagilitowaliśmy troszeczkę. Mam dużo zdjęć z treningów na dworzu, ale jeszcze są w aparacie ;) . Wygrzebałam trochę zdjęć, powoli będe je wstawiała :) .

25. Zimowe klimaty :D

Lassie jest taka boska :loveu: ucaluj jej mokry nosek :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Niedawno wróciłam z Bieszczad. Super było! :loveu:

26. Lassie, hop! :D

27. 'Gdy przeskakuję cały świat wiruje' :lol:

28. Gdy cztery łapy są w powietrzu...

29. Zakręcam... ( i się lenię)

30. Hooop! (rozmazane)

CDN!

Kolaczki mają agility we krwi . Popatrzcie na jej skupienie, które mówi samo za siebie :) .

Posted

Luthien ona uwielbia piłeczki/zabaweczki itp ;) . Nałogowiec mój kochany :)

Dogomania mi się coś psuje, nie widze obrazków, obraz rozciągnięty... :( . Niedługo wstawie kolejne fotki.

:buzi:

• 2 weeks later...
Posted

HEJ!
Zobaczyłam nowy bannerek ( tzn . brak bannerka i nowy AVEK) i mysle sobie: "zrobię myk do galerii:scared: "
A tu zamiast Noddiego zobaczyłam LASSIE i rude koty:crazyeye:
TO TY NIE MASZ YORKA???
CZY ZE MNĄ WSZYSTKO W PORZĄDKU CZY NIEMIEC* MNIE ZAATAKOWAŁ??? Proszę o wyjaśnienia, bo nie wiem, czy to przypadkiem nie pora aby udać się do lekarza???

*) ALZHAIMER

Posted

[quote name='MoniŚ']Samograj pomyliłaś mnie z Moniś, to ona ma Yorka :cool3: . Ja mam dużą literę 'ś' w nicku i to nas różni :lol: .

Chyba czas nick zmienić :D

CZYLI OKULISTA!!!!

To ja napiszę komentarz do galerii jak trochę ochłonę OK!!!

Posted

[quote name='samograj']KTO MI ZROBIŁ TEN AWATAR???:razz: :cool3: ;)

To chyba moja skromna sprawka :oops: ...

Wysłałam na PW adresik, jeszcze nie zauważyłam, że tutaj napisałaś.

Pozdrawiam :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Zdradzisz mi co takiego dobrego robiłaś do jedzenia :eviltong:

Ona szkoleje na punkcie suchej karmy... :oops: . A że nieczęsto ją dostaje (wole naturalne karmienie) ślini się jak głupia na widok granulek :evil_lol: .

Ale równie podobnie ślini się na widok kiełbaski, szyneczki i innych rarytasów :diabloti: