MoniŚ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Proszę nie kopiować zdjęć bez mojej zgody! No i wreszcie zdecydowałam się założyć galerię :) . A oto móje Słoneczko, które za kilka dni skończy siedem lat. Szybko zleciało i mam wielką nadzieję, na przynajmiej dwa razy tyle, co zdążyliśmy przeżyć. Nie przepadamy za jej imieniem (wybryk mojej siostrzyczki :evil_lol: ), ale kochamy ją ponad wszystko i to chyba najważniejsze ;) . Zapraszam do oglądania i komentowania zdjęć :cool3: . Zdjęcia 4,5,6 gigantyczne, za co przepraszam... 1. Lassie czemuś się przygląda... 2. Tutaj zieeeeewa :cool3: 3. Tutaj odpoczywa... 4. Tutaj Lassie w całej okazałości :lol: 5. Mokry pies to szczęśliwy pies :D 6. Na wszelkie smutki najlepsze są... kosteczki :lol: Quote
MoniŚ Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 7. Hop hop! Nikt nie odwiedza nas? :( Patrzcie, jak Was nawołuję! Quote
Teklunia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 no i nie bujalas! naprawde zalozylas galerie! hurra!!! :multi: [quote name='MoniŚ']7. Hop hop! Nikt nie odwiedza nas? :( Patrzcie, jak Was nawołuję! slicznotka z niej, ze hej :loveu: bardzo lubie te ich smukle pysiolki :) Quote
MoniŚ Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Teklunia napisał(a):no i nie bujalas! naprawde zalozylas galerie! hurra!!! :multi: slicznotka z niej, ze hej :loveu: bardzo lubie te ich smukle pysiolki :) Dziękujemy bardzo Kasiu :loveu: . A no założyłam, mam nadzieję, że będziecie odwiedzać nas ;) . A jest wiele plusów takiego pysiolka - w każdy zakamarek można nochal wepchnąć :evil_lol: Quote
Kamila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Pewnie ze bedziemy odwiedzac! :evil_lol: Sliczna sunia tylko malo foteczek i napisz cos wiecej,skad ja masz,jaki ma charakterek i moze jakies fotki jak byla malutka :cool3: Quote
MoniŚ Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='kamila-dog'] napisz cos wiecej,skad ja masz,jaki ma charakterek i moze jakies fotki jak byla malutka :cool3: Witaj :) Fotek małej Lass niestety nie mam, tzn mam jak miala niecały rok, ale nie mam skanera :shake: . Spróbuję zrobić 'fotkę fotce' i wstawie na forum. Psiaka dostaliśmy od znajomego, za darmo (żeby nie było, że wspieraliśmy pseudohodowców, poza tym ja o rodowodach nic nie wiedziałam, bo brzdąc mały byłam). Charakter- wszyscy się zachwycają z rodziny :eviltong:, ja sama nigdy nie narzekałam. No może to, że jest uparta jak osiołek, ale cóż, collie podobno nie są ślepo posłuszne ;) . A o kolaku marzyliśmy (zwłaszcza siostra) jako o psie rodzinnym, kochającym ruch, a zarazem ładnym :). No i tak dostaliśmy naszą śniadą (teraz ciemnośniadą) kuleczkę :) . 8. Biegnę do ciebie! Quote
MoniŚ Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Dzięki :loveu: Ta ciemna plamka pod okiem po jej lewej stronie to blizna po spacerze wieczornym z mamą :( . Dobrze, że się wygoiło, ale blizna została... Quote
Teklunia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 MoniŚ napisał(a):Dzięki :loveu: Ta ciemna plamka pod okiem po jej lewej stronie to blizna po spacerze wieczornym z mamą :( . Dobrze, że się wygoiło, ale blizna została...czy to znaczy ze Lessi bronila mamy przez jakimis zbirami i ucierpiala w walce? ;) Quote
MoniŚ Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Teklunia napisał(a):czy to znaczy ze Lessi bronila mamy przez jakimis zbirami i ucierpiala w walce? ;) Bardzo możliwe :D . Jak byłam mała to obronila mnie przed jakimiś idiotami co chcieli mnie atakować :mad: . Ale chyba w tym przypadku o coś ostrego zahaczyła :shake: . Przyszla z psem do domu, a tu rana pod okiem... (dobrze, że w oko nic jej się nie stało). Dziękujemy za odwiedziny :buzi: Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 9. Uśmiech proszę! Nikt nas nie odwiedza? :( Quote
Kamila Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ja odwiedzam tylko nie zawsez sie z tym afiszuje :evil_lol: I prosze o wiecej foteczek :lol: Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='MoniŚ']9. Uśmiech proszę! Nikt nas nie odwiedza? :(ja tez odwiedzam, tylko nie zawsze mam czas zeby cos napisac... ale teraz pisze, zebys wiedziala ze do Was zagladam :) Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Witajcie :cool3: i dziękuje za wszystkie komentarze :loveu: Zdjęć mam malo na dysku, musze poszukać na plytach... i na dodatek imageshack mi rzadko kiedy wczytuje zdjęcia :angryy: 10. Przed chwilą skończylam drapanie... Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='MoniŚ'] 10. Przed chwilą skończylam drapanie... widac ze od razu ulzylo... tak azadowolona minka :p Quote
Poświata Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Tutaj Lassie w całej okazałości :lol:Śliczna sunia:cool2: !!! I tricolorka, a takie najbardziej mi się podobają :loveu: . Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Teklunia napisał(a):widac ze od razu ulzylo... tak azadowolona minka :p :evil_lol: :lol: Alicjo, Lassie to śpiewaczka urodzona, zwłaszcza jak się z nią bawię :lol: Poświata, dziękujemy za miłe słowa :multi: Zaraz wstawię fotkę mojego kocurka, tylko że imageshack mi zdjęć nie wczytuje :mad: . Quote
anetta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Piekna jest!! :loveu: Ma sliczne umaszczenie, takiego jeszcze nie widzialam :loveu: Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='anetta']Piekna jest!! :loveu: Ma sliczne umaszczenie, takiego jeszcze nie widzialam :loveu: Dziękujemy! :oops: Lassie z roku na rok jest coraz ciemniejsza. Te fotki jako linki są sprzed roku, a te pomniejszone aktualne. Można dopatrzeć, jak ma coraz więcej czarnego. Tylko łapki się nie zmieniają (taki koloek jak na łapkach miala na początku ;)). I teraz jest nietypowa, ciemnośniada :loveu: . Ale mnie internet denerwuje :angryy: . Dam Wam za to zdjęcia kolejnego domownika, który nie tak dawno, bo 20 lipca skończył rok :cool3: . Ostrzegam, ze fotka gigantyczna :D 11. Rycho jako młodzieniaszek :cool1: 12. Polowanie na kanapie :loveu: 13. Śpię słodko... Quote
anetta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ooooooooooooo, jakie lapunki rozowiutkie :loveu: Quote
MoniŚ Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Cześć wszystkim ;) Troche mnie nie bylo, bo internet nie działał za bardzo :angryy: . Wczoraj pojechaliśmy do rodziny, bo mój brat cioteczny się żeni ;). No i mam już zdjęcia z Mazur :multi: . Później coś wstawie ;) . Pozdrawiam :buzi: Quote
KaRa_ Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Jaka ona śliczna:loveu: :loveu: i ma sliczne kolory swojej szaty:loveu: Quote
Recommended Posts