baster i lusi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 załóż jej profil na niebieskim http://www.amstaff-pitbull.eu/viewforum.php?f=69 Quote
andegawenka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='nadee']no wiesz kochana.. uderzam gdzie mogę :evil_lol: intensywnie spędzam urodziny ;) Wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń....:smile:. tu masz ciotki od astek http://www.picturesanimations.com/f/flowers/115.gif Quote
fioneczka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 .... na prezent świąteczny za duża ... porządki świąteczne zrobili :angryy: łapy opadają ... nie wiem jak pomóc :oops: ja bym ją raczej jako mix labka ogłaszała ... kolorek, nosek ... nawet psauje EDIT przyjrzałam się dziewczynie i chyba labek nie przejdzie :shake: Quote
nadee Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 andegawenka napisał(a):Wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń....:smile:. :oops: grazie !!! Quote
Awit Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dostałam zaproszenie. A super właściciel pewnie zasiądzie pojutrze do pełnego żarcia stołu i radośnie będzie witał Nowy Rok. Oby mu los za krzywde psa oddał. Quote
kaja69 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 I co z sunią,coś znalazłyscie dla niej?? Quote
karolina_g_k Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Poznałam cielątko ;) Sunia na dzień dobry rozdaje buziaki. Do dzieci tak jak do wszystkich ludzi bez zarzutu, przynajmniej przy pierwszym kontakcie. Delikatnie bierze smakołyki i che sie przytulać. Kota z chęcia by pogoniła wię wg mnie koty odpadają. Chłopak szuka jej domu. Jutro okaże sie czy się uda (ma dwóch potencjalnych chętnych) A tak się przytula do chwilowego opiekuna Wytarmosiłam ja na wszystkie strony. jak już była tym wymeczona to po prostu się przykuliła. Zero jakiejkolwiek agresji. Quote
Bonsai Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 OMG, co za wysyp psów przywiązanych do drzewa w te mrozy. Jak tam można?! Moja znajoma ma na BDT wychudzoną sunię przywiązaną do drzewa... http://www.dogomania.pl/threads/199124-Przywiązana-do-drzewa-wychudzona-w-BDT-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu-i-rady! Quote
karolina_g_k Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Mój tel milczy. Chłopak mówił, że bedzie wszystko wiedział dzis popołudniu. Czekam. Jesli nie odezwie sie w ciągu najblizszej godziny to ja zadzwonię. Quote
malagos Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jestem, na dogo dopiero wlazłam. Pomysłu nie mam. Quote
Canaveral-staff Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ja również czekam na pomyślne wieści :) Quote
karolina_g_k Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Nie do końca jasna ta sprawa... Awaryjny (bardzo) DT czeka na sunie, a przepływ informacji od obecnego opiekuna jakis taki nijaki... Wczoraj popołudniu twierdził, że jedni ludzi się jednak na psa nie zdecydowali i ze czeka na decyzje drugich (jak wroca z pracy). Mial sie odezwac do DT. Rozmawialysmy sporo po 22 i odzewu jeszcze nie bylo. Jesli do poludnia nie bedzie znaku to będe interweniować. Quote
karolina_g_k Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 O ile się nie mylę sunia juz w DT ;) [SIZE="5"]Donica bardzo, bardzo Ci dziękuję. Napisz jak tam sunia. Jesli dasz rade to zrób i wstaw zdjęcia i poprzygladaj się cielątku. Umawiamy ja na sterylkę i ogłaszamy. Quote
Yv1958 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 A ten dom to sprawdzony?? Martwie sie... Quote
karolina_g_k Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Ten dom tymczasowy? Dominika (Donica) sama sie do mnie odezwała, ma juz jednego tymczasowicza, jesteśmy w stałym kontakcie i jest tu z nami na wątku :) Myślę, że razem damy radę ;) Quote
donica Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Sunia jest u nas. Ale niestety tylko awaryjnie, bo mieszkamy na podwórku z teściami i kręcą nosem, że nie życzą sobie psiarni, a to niestety ich posesja. Nazwałam ją Piggy, może niezbyt ładnie, ale jakoś mi się tak skojarzyło. Wrzucam fotki - z zapoznania: A tutaj ze spaceru z moimi psami - są nie najlepszej jakości bo dwa psy miałam na smyczy Quote
donica Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Zaraz dodam trochę więcej fotek. Sunia na początku bała się moich psów, ogonek pod dupką, ale po pewnym czasie już szła radośniej (jak schowałam aparat). Boi się strzałów, starszych gości z torbami, na takich młodszych nie zwraca uwagi. Woli moje TŻ niż mnie :angryy: Znaleźliśmy kolejnego strupa na niej - między łopatkami. Dowiedziałam się, że w lesie została znaleziona we wtorek Quote
donica Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Tak na szybko to ma jakiegoś strupa na uchu i skaleczenie na wardze - widać na drugiej fotce. A ja mam w domu do wariatów :P Trochę domowych fotek: Quote
nadee Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 bardzo fajna :>> szczęśliwości w nowym roku..!! Quote
donica Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dzięki. Fajna, super wręcz. Ale teściowe... Szukajcie jej proszę domku. Oczywiście Wam też wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! A zmieniając temat, to Młoda się już chłopakom do wyrka władowała: Quote
karolina_g_k Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Super fotki :) Taka uśmiechnieta jest na nich :) Jak z siusianiem? Poobserwuj ją, a jutro na tej podstawie napiszemy tekst do ogłoszeń. [SIZE="3"]Nadal bardzo prosimy o DT. Donica wzięła małą tylko w ostateczności Quote
Recommended Posts