maszyna23 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Pilchowice, Wilcza, Smolnica, Knurów obwieszone ogłoszeniami. Jutro bedzie druga strona czyli Wielowieś, Stanica. Wiecej się nie za bardzo orientuje bo sama nie jestem tutejsza. Byłam na tej ul. Bierawka. Same jakieś nowe i stare domki wiec trudno kogokolwiek znależć jesli nie zacznie sie pytać, a nie chciałam tego robić bo czytałam że "sasiad" właścicieli który miał pod opieka tymczasowo Pysie do miłych nie należy wiec wolalam nie drażnić. Quote
Alicja Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='maszyna23']Pilchowice, Wilcza, Smolnica, Knurów obwieszone ogłoszeniami. Jutro bedzie druga strona czyli Wielowieś, Stanica. Wiecej się nie za bardzo orientuje bo sama nie jestem tutejsza. Byłam na tej ul. Bierawka. Same jakieś nowe i stare domki wiec trudno kogokolwiek znależć jesli nie zacznie sie pytać, a nie chciałam tego robić bo czytałam że "sasiad" właścicieli który miał pod opieka tymczasowo Pysie do miłych nie należy wiec wolalam nie drażnić.[/QUOTE] dzięki serdeczne za ogłoszenia Pysiu daj się znaleźć ... Quote
Alicja Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='maszyna23']I sa jakieś wieści o Pysi?[/QUOTE] ............ cisza Quote
Julia Wielogorska Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Alicja']............ cisza[/QUOT :shake: Quote
Alicja Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Julia Wielogorska'][quote name='Alicja']............ cisza[/QUOT :shake:[/QUOTE] dziś wracają ,,wspaniali,, właściciele :roll: Quote
Julia Wielogorska Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Alicja'][quote name='Julia Wielogorska'] dziś wracają ,,wspaniali,, właściciele :roll:[/QUOTE] wiem wiem i az mnie tu :angryy: Quote
Kajusza Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ciekawe jak zaangażują się w poszukiwania Pysi... Quote
Alicja Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Kajusza']ciekawe jak zaangażują się w poszukiwania Pysi...[/QUOTE] wszystkich nas ciekawi ich zaangażowanie ........ Quote
maszyna23 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 A dzwonią wogóle do kogoś żeby sie dowiedzieć co i jak? Czy Pysia sie odnalazła? Czy po prostu uwazają że maja wakacje? Quote
fioneczka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Sylwia napisała mi sms ... [B]Pysia się znalazła [/B] podobno "właściciele" ją odebrali Quote
Alicja Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='fioneczka']Sylwia napisała mi sms ... [B]Pysia się znalazła [/B] podobno "właściciele" ją odebrali[/QUOTE] ciekawe SKĄD i jaki dowód na to dają że Pysia w ,,domu ,, Quote
fioneczka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Alicja']ciekawe SKĄD i jaki dowód na to dają że Pysia w ,,domu ,,[/QUOTE] to pewnie Sylwia wyjaśni jutro podam jej tel do Basi niech dzwoni i załatwi zrobienie wizyty Quote
Alicja Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='fioneczka']to pewnie Sylwia wyjaśni jutro podam jej tel do Basi niech dzwoni i załatwi zrobienie wizyty[/QUOTE] w razie czego tam są ludzie co sie znają na rzeczy Quote
fioneczka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Alicja']w razie czego tam są ludzie co sie znają na rzeczy[/QUOTE] Aluś pamiętam :p ale tylko do Basi mam telefon i do daniela :diabloti: ale nie wiem czy aktualny :eviltong: Quote
Kajusza Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='fioneczka']Sylwia napisała mi sms ... [B]Pysia się znalazła [/B] podobno "właściciele" ją odebrali[/QUOTE] dobrze, że już jest w domu... Quote
Alicja Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='fioneczka']Aluś pamiętam :p ale tylko do Basi mam telefon i do daniela :diabloti: ale nie wiem czy aktualny :eviltong:[/QUOTE] jest jeszcze blisko Julia , Sandra , napisz do Korespondentka albo p.Teresa Borcz tutaj wątek gliwickiego schroniska [url]http://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-psiak%C3%B3w!!!/page233[/url] Quote
fioneczka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Alicja']jest jeszcze blisko Julia , Sandra , napisz do Korespondentka albo p.Teresa Borcz tutaj wątek gliwickiego schroniska [url]http://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-psiak%C3%B3w!!!/page233[/url][/QUOTE] Alu ja myślę że tą sprawę musi załatwić Sylwia, więc Ona będzie pisać lub dzwonić, ja mogę coś troszkę pomóc jedynie Quote
Alicja Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='fioneczka']Alu ja myślę że tą sprawę musi załatwić Sylwia, więc Ona będzie pisać lub dzwonić, ja mogę coś troszkę pomóc jedynie[/QUOTE] podsyłam link abyś szukać nie musiała , podeślij go Sylwii , wiem że to teraz jej działka na staficzym ,,właściciele,, :roll: sie nie pokazali Quote
Julia Wielogorska Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jakos sie nie pokoje ta cała sytuacja. :shake: dla mnie to troche dziwne wszytko. Quote
fioneczka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 rozmawiałam z Sylwią, podobno Pysia wróciła do miejsca z którego uciekła, facet nie mógł jej złapać i "właściciele" pojechali po nią ponoć jest w domu ale trzeba to sprawdzić Sylwia będzie dzwoniła do Basi lub Sandry z prośbą o pomoc qrde trzeba ją gdzieś zabrać ... oni jej nie chcą :( ... tylko dokąd :( Quote
agnieszka32 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='fioneczka']rozmawiałam z Sylwią, podobno Pysia wróciła do miejsca z którego uciekła, facet nie mógł jej złapać i "właściciele" pojechali po nią ponoć jest w domu ale trzeba to sprawdzić Sylwia będzie dzwoniła do Basi lub Sandry z prośbą o pomoc qrde trzeba ją gdzieś zabrać ... oni jej nie chcą :( ... tylko dokąd :([/QUOTE] Jak to nie chcą??? Ale ta suczka ma pecha :( Quote
Korespondentka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='fioneczka']rozmawiałam z Sylwią, podobno Pysia wróciła do miejsca z którego uciekła, facet nie mógł jej złapać i "właściciele" pojechali po nią ponoć jest w domu ale trzeba to sprawdzić Sylwia będzie dzwoniła do Basi lub Sandry z prośbą o pomoc qrde trzeba ją gdzieś zabrać ... oni jej nie chcą :( ... tylko dokąd :([/QUOTE] Też zapytam : jak to NIE CHCĄ ??? Jutro będę w Pilchowicach, jak dostanę namiary to mogę do nich wstąpić, popytać co jest grane, albo chociaż zobaczyć czy ona u nich faktycznie jest i w jakim stanie. Quote
Recommended Posts