Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmmm.... z tego co wiem to Dinguś za innymi panienkami się ogląda, więc może Lisia zazdrosna o niego jest i dlatego go zaniedbuje... na złośc :diabloti:

Posted

a ja tylko wklepnę ze pamiętam o texcie Lisi. Piszę co nie co, ale nieskładnie. To coś jak przy Dżinie.
Nic dobrego nie potrafiłam napisać.
Ciągle Lisę porównuje do Kopciuszka:(

Posted

[quote name='Radek']Skoro nic nowego to znaczy, że u Lisi wszystko w porządku :)[/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol: Lilka pewnie teraz zadowolona ciągły dostęp do człowieka

Posted

Lisia jest jak widac bardzo kontaktowym psiakiem i zupelnie nie jest autystyczna.

Moze po tym pobycie u MET znajdzie domek w Polsce w koncu?

Moze ma na watku jakiegos cichego fana, ktory utwierdza się już w przekonaniu, ze Lisia to jest właśnie taki psiak w sam raz dla niego/dla niej :-)

Mam nadzieje, ze Lisia nadal ma allegro.

Posted

[quote name='met']lubimy sie
chociaz ona woli robercika[/quote]

Wiedziałam, że się polubicie!:razz:
...a Robercik całkiem wesoły przestojniaczek! Lisia lubi takie psiaki!:loveu:

Posted

[quote name='Izis']Lisia jest jak widac bardzo kontaktowym psiakiem i zupelnie nie jest autystyczna.

.[/quote]

Ja zawsze mówiłam, że to jest za mocno powiedziane, że Lisia jest "autystyczna"...
Mój mały Leo jest podobny... : w domu bohater, a na dworze boi się leżącej reklamówki /a już nie daj Boże lecącej!:evil_lol:/, albo roweru czy wózka dziecięcego...

Ale widać, że Lisia chyba już wyrosła z tego...:lol: