yewcia1 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Lilka musisz Dingulca pilnować aby nie płakał. Quote
Izis Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 hmmm.... z tego co wiem to Dinguś za innymi panienkami się ogląda, więc może Lisia zazdrosna o niego jest i dlatego go zaniedbuje... na złośc :diabloti: Quote
solito Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ale Lisia da sobie radę! W końcu jest młoda, ładna, zgrabna...! :razz: Quote
justynavege Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Lisiunia co miesiąc otrzymywała wplaty od Radka na wirtualne adopcje; na ogólne konto Uciechów AFN nie potrafię powiedzieć ile jest :oops: bo nie prowadziłam osobnych rozliczeń Quote
Radek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dzisiaj przelałem już nie na AFN, a na konto Solito :) Quote
Czarodziejka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No to chociaż tymczas się rafił Lisi :) Quote
met Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 do poniedzialku jestem prawie nieuchwytna. w sprawie waznych spraw - sms i e-mail. pozdrawiam cieplo, agnieszka Quote
yewcia1 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Piękne Lisiadełko chyba zaakceptowało nowy domek:multi: Quote
Radek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Lisidełko powoli przekonuje się, że fajnie być z człowiekiem :) Quote
justynavege Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 w poniedziałek pewnie met powie co u Lisi :)) Quote
Radek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Na pewno u Lisidła wszystko w porządku :) Quote
yewcia1 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='justynavege']w poniedziałek pewnie met powie co u Lisi :))[/quote] więc czekamy niecierpliwie na poniedziałek i met:lol: Quote
met Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 z doskoku jestem. u lisiczki nic nowego. dingo daje za to czadu... Quote
uxmal Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 a ja tylko wklepnę ze pamiętam o texcie Lisi. Piszę co nie co, ale nieskładnie. To coś jak przy Dżinie. Nic dobrego nie potrafiłam napisać. Ciągle Lisę porównuje do Kopciuszka:( Quote
Radek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Skoro nic nowego to znaczy, że u Lisi wszystko w porządku :) Quote
yewcia1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Radek']Skoro nic nowego to znaczy, że u Lisi wszystko w porządku :)[/quote] :lol::lol::lol::lol::lol: Lilka pewnie teraz zadowolona ciągły dostęp do człowieka Quote
Izis Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Lisia jest jak widac bardzo kontaktowym psiakiem i zupelnie nie jest autystyczna. Moze po tym pobycie u MET znajdzie domek w Polsce w koncu? Moze ma na watku jakiegos cichego fana, ktory utwierdza się już w przekonaniu, ze Lisia to jest właśnie taki psiak w sam raz dla niego/dla niej :-) Mam nadzieje, ze Lisia nadal ma allegro. Quote
solito Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='met']lubimy sie chociaz ona woli robercika[/quote] Wiedziałam, że się polubicie!:razz: ...a Robercik całkiem wesoły przestojniaczek! Lisia lubi takie psiaki!:loveu: Quote
solito Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Izis']Lisia jest jak widac bardzo kontaktowym psiakiem i zupelnie nie jest autystyczna. .[/quote] Ja zawsze mówiłam, że to jest za mocno powiedziane, że Lisia jest "autystyczna"... Mój mały Leo jest podobny... : w domu bohater, a na dworze boi się leżącej reklamówki /a już nie daj Boże lecącej!:evil_lol:/, albo roweru czy wózka dziecięcego... Ale widać, że Lisia chyba już wyrosła z tego...:lol: Quote
met Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 lisia nie jest psem uciekajacym jest psem pilnujacym ;] Quote
yewcia1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='met']lisia nie jest psem uciekajacym jest psem pilnujacym ;][/quote] To rośnie nam mały obrońca pod skrzydłami met:lol: Quote
met Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 wielka to ona chyba juz nie urosnie ;) niechze ktos zmieni ten temat! jaka wystraszona?! Quote
Recommended Posts