Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mogę coś skrobnąć, ale dobrą duszyczką to ja nie jestem :evil_lol:

Ale narazie biję się z własnymi myślami czy wesoły text działa przyciągająco (patrz. Kenia).
Może takie pół na pół, że bliskość z człowiekiem (czyt. met) odmieniła Lisię.

JUsty nie obrazisz się?:oops:

Posted

[quote name='met']nie, nie, ale zeby nie robila, potrzebne sa spacery co 2h... cala dobe na okraglo :D[/quote

oj Lilek lilek:shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='justynavege']

Solito dziękuje :))

a dla Lisi jak stoimy z kasą ??[/quote]

[B]Lisia ma zapłacony hotelik do 27.12. [/B]

[B]/a nie wiem czy ma jakieś swoje pieniążki na uciechowskim koncie?/[/B]

Posted

no... czasem caly dzien potrafi plakac. nie moge kroku zrobic. caly czas dotykaj, zajmuj sie MNA, MNA i tylko MNA! po co konie karmic?! JA CZEKAM, JA CIERPIE! dziecko? jakie dziecko? dziecko jest mlode, piekne i zdrowe, a ja jestem stary, schorowany, bardziej potrzebuje ciepla i czulosci... :( tak sobie pogrywa staruszek ze mna. non stop

Posted

[quote name='met']no... czasem caly dzien potrafi plakac. nie moge kroku zrobic. caly czas dotykaj, zajmuj sie MNA, MNA i tylko MNA! po co konie karmic?! JA CZEKAM, JA CIERPIE! dziecko? jakie dziecko? dziecko jest mlode, piekne i zdrowe, a ja jestem stary, schorowany, bardziej potrzebuje ciepla i czulosci... :( tak sobie pogrywa staruszek ze mna. non stop[/quote]

No to rozumiem...