uxmal Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 mogę coś skrobnąć, ale dobrą duszyczką to ja nie jestem :evil_lol: Ale narazie biję się z własnymi myślami czy wesoły text działa przyciągająco (patrz. Kenia). Może takie pół na pół, że bliskość z człowiekiem (czyt. met) odmieniła Lisię. JUsty nie obrazisz się?:oops: Quote
yewcia1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :loveu::loveu:ux:loveu::loveu: met a jak tam Lisiek dalej robi gdzie popadnie? Quote
met Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 nie, nie, ale zeby nie robila, potrzebne sa spacery co 2h... cala dobe na okraglo :D Quote
yewcia1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='met']nie, nie, ale zeby nie robila, potrzebne sa spacery co 2h... cala dobe na okraglo :D[/quote oj Lilek lilek:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
justynavege Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ux no coś Ty ! kombinuj :) oby tylko domek się znalazl :)) Quote
met Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [img]http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/normal_IMG_1969.jpg[/img] Quote
justynavege Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [IMG]http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/normal_IMG_1969.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol: a gdzie Lisia zgubiła uszy ? ;) Quote
solito Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Justyna, rozliczenie wpłat na Dingusia jest na wątku Dingusia Quote
Izis Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='met']piesek pizmowy :)[/quote] hmm preriowego to znam ale pizmowy hehe oj ja niedouczona :-) Quote
met Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 bo to zupelnie nowy gatunek: szczurek skrzyzowany z pieskiem ;] Quote
yewcia1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 śliczna Lila a mina jej :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Mysia_ Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 ciotki, czemu nie krzyczycie na mnie o zmiane tytułu :roll: Aż wstyd, że ja tu zupełnie nie na bieżąco :roll: Quote
justynavege Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mysia bo my niekrzykliwe ;) Solito dziękuje :)) a dla Lisi jak stoimy z kasą ?? Quote
Radek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jutro zrobię przelew dla Lisi i Dingusia. A uszki się przylepiły pewnie z radości :) Quote
solito Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='justynavege'] Solito dziękuje :)) a dla Lisi jak stoimy z kasą ??[/quote] [B]Lisia ma zapłacony hotelik do 27.12. [/B] [B]/a nie wiem czy ma jakieś swoje pieniążki na uciechowskim koncie?/[/B] Quote
solito Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Lisia trzyma się całkiem dobrze, prawda Met?!:lol: Quote
met Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Lisia taaaak, gorzej z placzacym Dingiem :( Quote
solito Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='met']Lisia taaaak, gorzej z placzacym Dingiem :([/quote] To co, Dinguś jednak płacze...?:-( Quote
met Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no... czasem caly dzien potrafi plakac. nie moge kroku zrobic. caly czas dotykaj, zajmuj sie MNA, MNA i tylko MNA! po co konie karmic?! JA CZEKAM, JA CIERPIE! dziecko? jakie dziecko? dziecko jest mlode, piekne i zdrowe, a ja jestem stary, schorowany, bardziej potrzebuje ciepla i czulosci... :( tak sobie pogrywa staruszek ze mna. non stop Quote
solito Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='met']no... czasem caly dzien potrafi plakac. nie moge kroku zrobic. caly czas dotykaj, zajmuj sie MNA, MNA i tylko MNA! po co konie karmic?! JA CZEKAM, JA CIERPIE! dziecko? jakie dziecko? dziecko jest mlode, piekne i zdrowe, a ja jestem stary, schorowany, bardziej potrzebuje ciepla i czulosci... :( tak sobie pogrywa staruszek ze mna. non stop[/quote] No to rozumiem... Quote
Recommended Posts