rotek_ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 napisałam do ciotki ulv o ta klawiature... ja zyje jeszcze w epoce kamienia łupanegi i nie potrafie sama wystukać klawiatury ekranowej Quote
uxmal Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A nie daje się zmieniać tymczasowo zwykłą klawiature na j.niemiecki ? czyli: Start->ustawienia->panel sterowania->Opcje regionalene i językowe->języki->szczegóły->dodaj - i wybierz j.niem Quote
rotek_ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 za 15 min mam busa...leeeeeece..... wieczorkiem wezmę sie za niemiecki;) Quote
Radek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='rotek_']hmmm... i już zaczyna sie wyższa szkoła jazdy.... a jak mogw włączyć klawiature ekranową:oops::roll:[/quote] Najpierw dodaj niemiecką klawiaturę, tak jak pisała Uxmal. Później lewy ALT + Shift, na pasku, tam gdzie masz PL pokaże się DE. W tym momencie masz już klawiaturę niemiecką. Oczywiście nie znamy rozkładu znaków, a do tego doskonale przyda się klawiatura ekranowa :) Start--programy--akcesoria--ułatwienia dostępu--klawiatura ekranowa. Lisia niby taka grzeczna, spokojna, a Dingowi wszystko zabiera. Jak tak można ;) Quote
Czarodziejka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dobrze, dobrze, niech się dziewczyna trochę rozkręci ;) Quote
justynavege Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [B][COLOR=red]Uwaga uwaga [/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=black]dostałam maila z zapytaniem o Lisię :)[/COLOR][/B] [B]zacytuję Wam czesciowo bo napawa mnie nadzieją i chce się z wami tym podzielić[/B] Jestem zainteresowana suczką Lisiczką. Nie przeraża mnie to, że stroni od ludzi a wręcz przeciwnie, jest to dla mnie wyzwaniem. Dotąd mieliśmy pieska 8 lat niestety został 2 miesiące temu zastrzelony. Nie chciałam mieć więcej psów ale mimo woli przeglądałam psy na allegro. Lisiczka bardzo mi się spodobała i dlatego postanowiłam napisać i dowiedzieć się czegoś więcej choć chyba prawie wszystko zostało napisane na stronie aukcyjnej. Mieszkam 9 km za Ziębicami,na wsi w domku z ogródkiem.Chciałabym was odwiedzić i zobaczyć suczkę. Czy schronisko jest czynne codziennie? Quote
uxmal Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ojeju:multi: Jak ta PAni przyjedzie wypytaj justy, czemu jej psa zastrzelili. Czy w lesie lub czy ma jakiś dziwnych sąsiadów Quote
justynavege Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 wypytam ux alez sobie nadzieję zrobiłam :loveu: Quote
uxmal Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 wybadaj Pania, bo Lisia jest delikatna. Jeśli Pani ma nerwowego męża to będzie musiał się zmieniać dla niej i Lisi :) hihihhi Quote
yewcia1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Trzymam kciuki, a daleko od Was te Ziębice????????????????????? Quote
rotek_ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ewa, pojęcia nie mam....ale sie ciesze jak jasna cholera... moja córka znajdzie dom TU... w polsce!!!!! napewno będę na kontroli poadopcyjnej!!!! tfu tfu...nie zapeszać Quote
solito Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='yewcia1']Trzymam kciuki, a daleko od Was te Ziębice?????????????????????[/quote] około 25-30 km Ale by było super!:multi: Quote
Asior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 jeessuuuu :o trzymam kciukasy jak niewiem co!!!!!!!! [SIZE="5"][COLOR="Red"][B]MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
justynavege Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 na razie nie mam zadnych wieści Quote
yewcia1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='solito']około 25-30 km Ale by było super!:multi:[/quote] Dzięki slito za podpowiedz z gegry:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
rotek_ Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 a my z lila byliśmy znowu na dłuższym spacerku... za każdym razem podchodzi do mnie na spacerach z coraz bardziej rozmerdanym ogonkiem... chciałabym zeby corka znalazła dom...ale przyznam się szczerze ciężko będzie się mi z nią rozstać:roll: Quote
Patsi Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Wierzyć mi się nie chce,że Lisia ciągle be domku....:-(:-(:-(:-( Quote
rotek_ Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 włączyłam klawiaturę ekranową i nie moge dlaej dojsc gdzie sa "umlauty":razz::oops: Quote
justynavege Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ja Ci umlautow nei pokaze bo sie nie znam :eviltong: kurcze nei mam zadnego odzewu od tej Pani z maila :cool1: Quote
rotek_ Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [URL]http://img513.imageshack.us/my.php?image=img9856jb8.jpg[/URL] [URL]http://img503.imageshack.us/my.php?image=img9857sb6.jpg[/URL] [URL]http://img129.imageshack.us/my.php?image=img9858wg7.jpg[/URL] sfotografowałam ogłoszenie... przepraszam ale nie umiem go przepisać:oops::evil_lol: Quote
solito Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Lisia była dzisiaj ze mną, z Dżinką i małym Adasiem na spacerku nad stawem! Kochane Słodkie Towarzystwo...!:loveu: Quote
yewcia1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='solito']Lisia była dzisiaj ze mną, z Dżinką i małym Adasiem na spacerku nad stawem! Kochane Słodkie Towarzystwo...!:loveu:[/quote] Gosia pewnie masz foty????????????????????????????:loveu::loveu::loveu: Quote
uxmal Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='rotek_'][URL]http://img513.imageshack.us/my.php?image=img9856jb8.jpg[/URL] [URL]http://img503.imageshack.us/my.php?image=img9857sb6.jpg[/URL] [URL]http://img129.imageshack.us/my.php?image=img9858wg7.jpg[/URL] sfotografowałam ogłoszenie... przepraszam ale nie umiem go przepisać:oops::evil_lol:[/quote] [B]WUNDER SCH[FONT=DejaVu Sans, sans-serif]Ӧ[/FONT]NNE MITTELGOßE H[FONT=DejaVu Sans, sans-serif]Ü[/FONT]NDIN SUCHT EIN ZUHAUSE[/B] SIE IST BILDH[FONT=DejaVu Sans, sans-serif]Ü[/FONT]BSCHE JUNGE H[FONT=DejaVu Sans, sans-serif]Ü[/FONT]NDIN ZIRKA EIN JAHR AL ZEIT PAAR MONATEN LEBT SIE IM TIERHEIM UCIECHOW. WAS OBWOHL SIE HIER GUT BEHADELT WIRD NICHT DER RICHTE ART F[FONT=DejaVu Sans, sans-serif]Ü[/FONT]R EINE JUNGE LIEBIE UND ZUR[FONT=DejaVu Sans, sans-serif]Ü[/FONT]CKHALTENDE HUNDIN IST. SIE HATTE BISHER NICHT DIE M[FONT=DejaVu Sans, sans-serif]Ӧ[/FONT]GLICHKEIT EIN HARMONISEHES FAMILIENLEBEN KENNEN ZU LERNEN. MAN BRAUCHT LEDIGLICH EIN BISSCHEN GEDULD BIS SIE ZUTRAULICH WIRD. VIELEICHT K[FONT=DejaVu Sans, sans-serif]Ӧ[/FONT]NNEN SIE IHR DIESES ZUHAUSE GEBEN UND SICH SELBST EIN RIESEN GESCHENV MACHEN. Sprawdź czy dobrze przepisałam, bo trochę ślepawa jestem. Ogłoszenie walnę na stronkę dużymi literami bo nie wiem jak to w niemieckim jest z tymi rzeczownikami. A jaki kontakt dać ? :) Quote
Recommended Posts