Radek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Styczniowa wirtualna adopcja lisiowa powinna być już na koncie :) Quote
justynavege Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Radku dziękujemy :lol: met napisz jak z karmą i ile potrzeba na nią miesięcznie Quote
met Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 wrocilam ;p powolutku sprobuje nadrabiac zaleglosci. Radku, styczniowa wplata jest na koncie ;) Lisia po ogloszenia wzbudzila spore zainteresowanie, trzymajcie kciuki! zarelko sie skonczylo. umownie 'na karme' mamy 50zl miesiecznie. Lisiek ma sie dobrze. od wyjazdu Roberta towarzyszy troche Miskowi, ale wiekszosc czasu spedza na... spaniu ;) Quote
yewcia1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 czyli dobre wieści nam przyniosła met:loveu: Quote
Radek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Met, dzięki za dobre wieści:) (a kciuki już zaciskam i trzymam) Quote
rotek_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 met a jak relacje lisliczki z innymi psami Quote
met Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 bezproblemowo - kazdego psa zaprasza do zabawy, zignorowana upatruje sobie inny cel ;] Quote
justynavege Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Lisia potrafi się zachować wobec psów , zresztą nie raz widziałam jak daje radę ; jest dosyć nisko w hierarchii stada - tzn tak było w Uciechowie a czy wszystkie psy akceptuja Lisię met? no skoro już wiemy ile na zarełko to sprobujmy podliczyć ile zalegamy met i jak najszybciej to uregulować :) w tym celu zapraszamy Solito ;) met gdzie Ty ją poogłaszałaś ze jest spory odzew??:crazyeye: moze tam reszte naszych psiaków poogłaszamy bo z czarnulkami juz zupełnie nie mam pomysłu :-( Quote
met Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 wszystkie akceptuja Liske nie wiem, gdzie ja pooglaszalam ;) o to trzeba pytac nasz wirtualny wolontariat (niespektakularna) Quote
solito Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='justynavege'] no skoro już wiemy ile na zarełko to sprobujmy podliczyć ile zalegamy met i jak najszybciej to uregulować :) w tym celu zapraszamy Solito ;) [/quote] [B]Nie zalegamy Met! [/B] Lisia ma z góry opłacany pobyt u Met /teraz ma opłacony do 28.01/ A jeżeli dobrze pamiętam, to miała jeszcze przyjść paczka od tej pani z Niemiec, która chce wziąć Lisię... /chyba też z żarełkiem...?/ A jeżeli nie, to mogę teraz wysłać Met pieniążki na żarełko. Stan kasy na dzień dzisiejszy: z Dingowych pieniędzy zostało 20,-zł + 25,- z bazarku Yewci + 25,- od Radka, które wpłynęły wczoraj. [U][B]Razem: 70,-zł[/B][/U] Quote
justynavege Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 to czekamy aż met powie co z jedzonkiem Quote
yewcia1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [B]więc czekamy i jakieś bazary trzeba zrobić na Lisiaczka:lol:[/B] Quote
Radek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Czytam o zmianach u Lisi i powiem Wam, że nie spodziewałem się aż tak szybkiego tempa zmian u Lisidełka. Parę tygodni i zupełnie inny pies :) Quote
Izis Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='solito'][B]Nie zalegamy Met! [/B] Lisia ma z góry opłacany pobyt u Met /teraz ma opłacony do 28.01/ A jeżeli dobrze pamiętam, to miała jeszcze przyjść paczka od tej pani z Niemiec, która chce wziąć Lisię... /chyba też z żarełkiem...?/ A jeżeli nie, to mogę teraz wysłać Met pieniążki na żarełko. Stan kasy na dzień dzisiejszy: z Dingowych pieniędzy zostało 20,-zł + 25,- z bazarku Yewci + 25,- od Radka, które wpłynęły wczoraj. [U][B]Razem: 70,-zł[/B][/U][/quote] Paczka miala byc z lekami dla Dingusia itd a nie z zarelkiem ale nie dotarla. Wrocila do adresata (posredniczaca osoba w Niemczech zachorowala i nie mial kto odebrac z poczty). Paczke bedziecie mogli odebrac przy okazji odbioru darow od niedoszlej panci Dinga. [U]Mam na koncie kase na jedno zarelko dla Lisi i Kulfona [/U]bo czesc Dinga Andrea zgodzila sie przekazac na witaminy dla zaglodzonej suni Stefi i juz zostaly pieniadze wyslane a witaminy powinny byc w drodze (zakup na allegro). Ale poniewaz Kulfon na razie ma oplacone do konca stycznia (poszla na to ta czesc kasy od Helli co wczesniej przeznaczona byla na paszport, chipa itd dla Dinga) a 50 zl ktos z watku Kulfona wplacil a ja dzis przelalam na niego 150 zl to - razem za styczen ma oplacony pobyt i karmę. Dlatego tez na razie kasa za zarelko niego i Lisie czeka, bo Kulfon na karme dostal kase poki co a nie dostalam odpowiedzi jak z karma u Lisi. Jesli brakuje Wam kasy na ten miesiac na nia to moge wyslac ok. 60 zl a jesli nie to zostanie jej na przyszly miesiac na karme albo do oplaty DT (co bedzie potrzebne). Quote
Radek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Dobrze, że Lisia nie ma na razie powodów do obaw z przyczyn finansowych ;), przynajmniej na najbliższy miesiąc. Quote
Izis Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No ;-) wstyd. Ale Lisidełko się przecież nie pogniewa na amen no nie ;-) Quote
rotek_ Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Lila zasługuje na TEN prawdziwy domek nam nie udało się go znalexc pomimo wielu ogłoszeń... Quote
met Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [img]http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/normal_IMG_2532.jpg[/img] chyba gospodarstwo juz nie wystarczy... szukamy salonu dla ksiezniczki ;) Quote
solito Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='met'][IMG]http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/normal_IMG_2532.jpg[/IMG] chyba gospodarstwo juz nie wystarczy... szukamy salonu dla ksiezniczki ;)[/quote] No wspaniały widok! Lisiunia w pościeli, a obok śpiący kot...:loveu: Quote
met Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 tak, tak - koty juz nie sa straszne Lisiczce bezblednie tez znajduje droge do domu, mojego pokoju czy lozka ;) Lisi wiele dziwnych rzeczy juz nie straszy, chociaz ciagle ma swoje duszki... mysle, ze najlepszym lekarstwem bylby dla niej Dom Quote
Recommended Posts