What May NN Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 walcze sama ze sobą, licze kasę.. ale [U]daje 20zł stałej[/U] :-) mam słabość do imienia Borys!! na pewno uda mi się poznać Bosia w Bogatyni!! Quote
fochu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 do tego Marka Borys ma jechać? [url]http://www.szkoladlapsow.com/index.php?option=com_contact&Itemid=2[/url] kurczę moi rodzice są z tej miejscowości ,może by mi się udało ich uprosić aby na Borysa jakiś grosz rzucili... Quote
Karolcia_ko5 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Tak do tego ;) . No to powodzenia w przekonywaniu rodziców ;) każdy grosz się liczy......... Quote
jostel5 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Przyszłam na zaproszenie...Psiak -śliczny ,ale na razie nie mogę pomóc finansowo,bo jestem zarżnięta deklaracjami.Strasznie mi przykro.:( Quote
fochu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Tak do tego ;) . No to powodzenia w przekonywaniu rodziców ;) każdy grosz się liczy.........[/QUOTE] tato miękkie serce ma ,może się ugnie ;) Quote
kiddy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Mam pytanie gdzie psiak idzie do hotelu. Nie mogę pomóc finansowo, ale jako szkoleniowiec. Tylko jestem z Wrocławia :( Quote
Karolcia_ko5 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Jak pisałam wcześniej jedzie do hotelu w Bogatyni. Quote
kiti7 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Borysek jest sliczny i w przyszlym tygodniu wplace jakies pieniazki dla chlopaka:loveu: I widze, ze duzo pracy trzeba wlozyc w wychowanie Boryska ale wszystko da sie zrobic bo to sa madre psiaki. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Teraz te napływające jednorazowe wpłaty przeznacze na transport co wy na to ? ? ? Quote
Livka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Postaram się ten obiecany bazarek wystawić jeszcze dziś lub jutro :oops: bardzo przepraszam - nawarstwiło mi się trochę spraw ... Quote
Karolcia_ko5 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Będziemy bardzo wdzięczni.......! Wciąż brakuje stałych deklaracji........ liczy się choćby 5 zł.................. Quote
winter7 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='What May NN']walcze sama ze sobą, licze kasę.. ale [U]daje 20zł stałej[/U] :-) mam słabość do imienia Borys!! na pewno uda mi się poznać Bosia w Bogatyni!![/QUOTE] Ja też bardzo dziękuję. Cudnie!!!!!!! Quote
winter7 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='fochu']tato miękkie serce ma ,może się ugnie ;)[/QUOTE] Byłoby super!:loveu: Quote
winter7 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Karolcia - świetna robota, w końcu się ruszyło!!!!!! :multi: Quote
Karolcia_ko5 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Chyba nie jest tak kolorowo no bo brakuje stałych deklaracji................... Nie mogę dodzwonić się do naszego wolontariusza..... ale wyjazd Boryska to będzie pewnie sobota - niedziela, bo ja w tygodniu nie bardzo, ale zobaczymy jeszcze..... Quote
paniMysza Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 śliczny pieseczek, na razie moge tylko podnieść:( Quote
lilith27 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 dostałam pw dziękuję za zaproszenie niestety ciężko mi ostatnio bardzo (zapewne większość z nas ubożeje przez te drożyzny) i nie bardzo mogę pomóc będę zaglądać poczytywać czasem podnosić Quote
Karolcia_ko5 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Każdy niestety odmawia.... rozumiem............. Ale wciąż jednak wierzę, że ktoś znajdzie choćby 5 zł w swoim portfelu by pomóc mu ! To odmieni jego los, jego życie ! Podnoszę. Quote
lilith27 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 kochana nie poddawaj się lady moja podopieczna prawie nie ma deklaracji i już rok kibluje w hotelu sama dla niej mogłam ledwo wyskrobać 50 złotych kochane cioteczki często na bazarkach chętnie pomagają jak nie dużo brakuje........ to reszte cegiełkami da się uzupełnić cegiełkę na bazarek mogę Ci zrobić w razie co Quote
Recommended Posts