Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='salo']Ja się zajmuję pieskami. Numer tel do mnie: 880-380-175 . Potrzebujemy karmy, kasy na wizytę u weta, a to, co zostanie idzie na hotelik.[/QUOTE]
Wstawilam link do Allegro na FB, ale przydaloby sie zrobic wydarzenie dlatego potrzebny jest krotki tekst ze szczrgolami niestety na Fb nie mozna zbierac pieniedzy ale moze ktos zasponsoruje karme,albo przygarnie psy.Na pw podam swoj adres mailowy...

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Salo, trzeba zacząć zbiórkę pieniędzy na wątku .. psiaki muszą gdzieś trafić, albo do DT albo do hoteliku .. wszystko niestety kosztuje ..
znane mi rozwiązania dostępne na już są płatne

Posted

Jak byście mieli kącik do suczki to można by jej podać w kiełbasie tabletki uspokajające , które szybko działają .Wtedy ją złapać i przetransportować do tego miejsca co ma być .To dobra i sprawdzona metoda.

Posted

Właśnie przeczytałam wątek piesków, rozpowszechniam go, proszę o numer konta to prześle pieniążki.Może jakieś deklaracje na DT.Ja deklaruję pomoc, aby tylko taki domek się znalazł.Mieszkam koło Lublina, więc trochę daleko, ale zaraz spojrzę na mapę, aby przeczytałam piszę i dokładnie nie sprawdzałam gdzie jest ta miejscowość.

Posted

W Józefowie. Ja mieszkam w Markach, ale lecznica jest w Józefowie.
Można przyjechać i zobaczyć. Tajemnic nie mamy.
Sunie można u nas tez wysterylizować. Jakby sie uprzeć- to i szczeniaki- ale w Polsce to niepopularne. Wszyscy czekaja do pierwszej cieczki. Rzecz do dyskusji i przegadania.
Atomówko- oczywiście, że do czasu znalezienia domu. Wiem, że podejrzanie tanio- ale kasy przecież brak na wszystko. Ja już nie zbiednieję- bardziej się nie da :-)

Posted

Zobaczę dziś czy będzie ten dorosły pies w typie owczarka niemieckiego, ten co wcześniej był na stacji benzynowej. Może jemu założyć oddzielny wątek? Teraz muszę jakoś uporządkować ten wątek i spisać deklaracje w pierwszym poście.

Posted

Byłam dziś około 10 u nich. Przyniosłam karmę dla suki i dla małych. Wszystkie były bardzo głodne, szczeniaki nawet próbowały jeść te duże chrupki dla suki :/ . Poza tym zauważyłam, że małe są baaardzo zapchlone, a jeden z nich chyba ma przepuklinę, bądź guza w miejscu gdzie powinien być pępek. Potem wrzucę fotki. Po południu złożę im karton i zaniosę do tej szopy, by tam mogły sobie siedzieć wszystkie razem, gdy będzie im zimno.

Posted

Chciałabym, aby pojechały już w piątek, bo oe bardzo boją się huków petard. Więc w Sylwestra może być o wiele gorzej, zwłaszcza, że będą tam zupełnie same.

Doszły do mnie pieniążki od trzech osób, razem= 160 zł. Ja wydałam dzisiaj na karmę i na jedną plastikową miskę 20 zł. Zostało mi więc z 4 dych jeszcze drugie 20 zł, więc mamy wszystkiego 180 zł. To nadal za mało :( .