Ellig Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='salo']Ja się zajmuję pieskami. Numer tel do mnie: 880-380-175 . Potrzebujemy karmy, kasy na wizytę u weta, a to, co zostanie idzie na hotelik.[/QUOTE] Wstawilam link do Allegro na FB, ale przydaloby sie zrobic wydarzenie dlatego potrzebny jest krotki tekst ze szczrgolami niestety na Fb nie mozna zbierac pieniedzy ale moze ktos zasponsoruje karme,albo przygarnie psy.Na pw podam swoj adres mailowy... Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Dobrze ze troche wiekszy ruch sie zrobil na watku ,im wiecej ludzi wie tym lepiej . Quote
Yv1958 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [IMG]http://i51.tinypic.com/2crn8qv.jpg[/IMG] Tak mieszkaja!:-(( Quote
ilon_n Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Salo, trzeba zacząć zbiórkę pieniędzy na wątku .. psiaki muszą gdzieś trafić, albo do DT albo do hoteliku .. wszystko niestety kosztuje .. znane mi rozwiązania dostępne na już są płatne Quote
paulina02 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jak byście mieli kącik do suczki to można by jej podać w kiełbasie tabletki uspokajające , które szybko działają .Wtedy ją złapać i przetransportować do tego miejsca co ma być .To dobra i sprawdzona metoda. Quote
szafranekm Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Właśnie przeczytałam wątek piesków, rozpowszechniam go, proszę o numer konta to prześle pieniążki.Może jakieś deklaracje na DT.Ja deklaruję pomoc, aby tylko taki domek się znalazł.Mieszkam koło Lublina, więc trochę daleko, ale zaraz spojrzę na mapę, aby przeczytałam piszę i dokładnie nie sprawdzałam gdzie jest ta miejscowość. Quote
Tattoi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ja proponuję pokój u mnie w lecznicy- 10 zł za dobę za te 5 psów. Plus zrzuta na karmę. Taniej juz nie mogę- wybaczcie. Zbierzecie deklaracje? Quote
Atomowka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Dycha za dobę za cała piątkę to prawie jak za darmo Tattoi one tam mogą zostać do czasu znalezienia DS? Gdzie ta lecznica? W Markach? Quote
szafranekm Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Byłoby dobrze w tej lecznicy, jak myślicie...Ważnie, żeby je zabrać z tej szopy i z tego zimna, podają duże mrozy, ja jak pisałam deklaruję pomoc. Quote
Tattoi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 W Józefowie. Ja mieszkam w Markach, ale lecznica jest w Józefowie. Można przyjechać i zobaczyć. Tajemnic nie mamy. Sunie można u nas tez wysterylizować. Jakby sie uprzeć- to i szczeniaki- ale w Polsce to niepopularne. Wszyscy czekaja do pierwszej cieczki. Rzecz do dyskusji i przegadania. Atomówko- oczywiście, że do czasu znalezienia domu. Wiem, że podejrzanie tanio- ale kasy przecież brak na wszystko. Ja już nie zbiednieję- bardziej się nie da :-) Quote
Awit Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ja niestety nie mogę nic zadeklarować. Jednorazowo drobiażdżek mogę dać, 10, 20zł. Quote
oalela Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Mogę na dobry początek jednorazowo zaoferować swój pogwiazdkowy plon - 150 zeta - mam nadzieję, że coś pomoże na start :oops: Quote
Agnieszka_K Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 świetnie! ja zaraz przesyłam pieniążki - lecznica to najlepsze wyjście - pobędą jeszcze z matką i można im będzie dobre domki znaleźć :D Quote
bela51 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Tez jestem, ale na razie tylko moge podniesc wątek... Quote
Yana Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 na razie mogę przesłać 30 zł jednorazowo, proszę o numer konta Quote
obraczus87 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 TATTOI dzięki za taka ofertę. Qrcze a co zrobimy z tym psem dorosłym?? Czyli na cito potrzeba 310zł miesiecznie plus karma. Tylko pytanie - co z doroslym psem?? Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Zobaczę dziś czy będzie ten dorosły pies w typie owczarka niemieckiego, ten co wcześniej był na stacji benzynowej. Może jemu założyć oddzielny wątek? Teraz muszę jakoś uporządkować ten wątek i spisać deklaracje w pierwszym poście. Quote
Kava Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 tatoo jestes boska dokladam przyslij mi na PW numer konta i (koniecznie) kod banku do przelewow miedzynarodowych Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Byłam dziś około 10 u nich. Przyniosłam karmę dla suki i dla małych. Wszystkie były bardzo głodne, szczeniaki nawet próbowały jeść te duże chrupki dla suki :/ . Poza tym zauważyłam, że małe są baaardzo zapchlone, a jeden z nich chyba ma przepuklinę, bądź guza w miejscu gdzie powinien być pępek. Potem wrzucę fotki. Po południu złożę im karton i zaniosę do tej szopy, by tam mogły sobie siedzieć wszystkie razem, gdy będzie im zimno. Quote
obraczus87 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 To na pewno przepuklina. Salo dobrze że jestes tam na miejscu. Quote
Agnieszka_K Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 oj to niedobrze, ale najważniejsze, że mają co jeść i gdzie pojechać. Salo kiedy planujesz je przewozić do lecznicy? na pierwszy miesiąc chyba jakos uzbieramy? Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Chciałabym, aby pojechały już w piątek, bo oe bardzo boją się huków petard. Więc w Sylwestra może być o wiele gorzej, zwłaszcza, że będą tam zupełnie same. Doszły do mnie pieniążki od trzech osób, razem= 160 zł. Ja wydałam dzisiaj na karmę i na jedną plastikową miskę 20 zł. Zostało mi więc z 4 dych jeszcze drugie 20 zł, więc mamy wszystkiego 180 zł. To nadal za mało :( . Quote
obraczus87 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Salo umieść wszystkie wpływy i wydatki na piewrszej stronie, żeby była jasnosć. Podeslij mi numer konta na PW. Quote
Recommended Posts