Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Kupiłam ogłoszenia dla 1 psiaka , potrzebuję :
- text
- fota/y
- kontakt
- mail do aktywacji ogłoszeń

Jutro po 12 wpadne po dane ;)[/QUOTE]

witaj Ala;)
a te fotki pozmniejszane tak, jak na dogo do wklejenia trzeba zmniejszac :)

juz tu oglaszalam Lede, Paula mozesz mi to na maila wyslac prosto [email][email protected][/email]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']witaj Ala;)
a te fotki pozmniejszane tak, jak na dogo do wklejenia trzeba zmniejszac :)

juz tu oglaszalam Lede, Paula mozesz mi to na maila wyslac prosto [email][email protected][/email][/QUOTE]

:lol: o prosze jak mnie złapałaś ;)

Dobra dziewczyny prosze wysłać do kory wybranego psiaka do ogłoszenia :)

Posted

[quote name='Paula95']Alicja, Kora bardzo Wam dziękuję. :)

Proszę o ogłoszenie Frodo. Ale tekst muszę napisać dopiero, ale teraz nie zdążę, bo idę do szkoły.[/QUOTE]

spokojnie :)
Jak będzie gotowy poślij od razu do Kory :)

Posted

Kora możesz mi pow. czy dostałaś maila? Bo coś mi internet się wiesza. Jeśli tak to mogę Cię prosić o wciśnięcie gdzieś informacji, że Frodo nie załatwia się nawet w kojcu, więc myślę, że w domu nie będzie problemu z czystością.

Posted

tylko Forodo juz musi poczekac chyba do jutra. Bo dzis wieczorem robie 2 zalegle psy od Atmowki.
a foty, eh. nie widac w calosci, jak on wyglada :(
jakiesj jest wielkosci? ile wazy na oko? z 10-15kg? jamnikowaty? niski, czy sredni do kolan?

Posted

Nic nie szkodzi. Zaczekamy.:)
Tutaj jest zdjęcie w całości. Ale jest ono z dnia, w którym Frodo przyszedł do naszego schroniska.

[IMG]http://i51.tinypic.com/6h22hz.jpg[/IMG]

Posted

Jestem , będę chociaż zaglądać i podnosić. No i ..... w niewielu schroniskach psy są tak zadbane , opisane ,obfocone itd . Dzięki Wam :)
Szkoda ,ze stale psiaków więcej niż chętnych domów....:shake:

Posted

Trzy dni z łóżka nie wstawałam.Pozbieram się tylko trochę i poudzielam tutaj.Paula95 czy wszystkie Twoje pieski już mają ogłoszenia?Można by też troszkę pertraktować na tych ogłoszeniowych bazarkach i aż ciekawa jestem czy ktoś na to pójdzie.W każdym razie ja spróbuję.A co?Jutro wieczorkiem zaglądnę.Piesków jeszcze nie oglądałam.Wszystkich mi jednakowo szkoda.Czy był jakiś odzew z już zrobionych ogłoszeń?

Posted

Witam
Jestem na zaproszenie. Co prawda niewielki ze mnie będzie pożytek, ale mogę podnosić wątek od czasu do czasu. Wiem, że to też ważne.
Pozdrowienia dla psiaczków.

Posted

[quote name='Sylwia K']Chętnie pomogę przy ogłoszeniach[/QUOTE]

Witaj moja młodsza imienniczko.Śliczne dzieciątko masz.Do mnie mają przyjechać niedługo dziewczyny ze stolicy.Może też umieją robić ogłoszenia.Wykorzystam je bez pardonu, jeżeli tak.Coś, za coś :lol:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Będą łapać pieska, a wieczorkiem mnie czegoś nauczą.

Posted

[quote name='Syla']Trzy dni z łóżka nie wstawałam.Pozbieram się tylko trochę i poudzielam tutaj.Paula95 czy wszystkie Twoje pieski już mają ogłoszenia?Można by też troszkę pertraktować na tych ogłoszeniowych bazarkach i aż ciekawa jestem czy ktoś na to pójdzie.W każdym razie ja spróbuję.A co?Jutro wieczorkiem zaglądnę.Piesków jeszcze nie oglądałam.Wszystkich mi jednakowo szkoda.Czy był jakiś odzew z już zrobionych ogłoszeń?[/QUOTE]

Nie, jeszcze nie wszystkie pieski mają ogłoszenia. Żadnego odzewu...:(

[quote name='Sylwia K']Chętnie pomogę przy ogłoszeniach[/QUOTE]

Bardzo dziękuję.:)

Posted

Hmm... Szczerze mówiąc nie wiem, ile ma lat. Zapomniałam Pani ze schronu zapytać, a sama nie mam talentu do określania wieku psów. Mi się zdaje, że jest młodszy. Ale może się mylę.