kora78 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Alicja']Kupiłam ogłoszenia dla 1 psiaka , potrzebuję : - text - fota/y - kontakt - mail do aktywacji ogłoszeń Jutro po 12 wpadne po dane ;)[/QUOTE] witaj Ala;) a te fotki pozmniejszane tak, jak na dogo do wklejenia trzeba zmniejszac :) juz tu oglaszalam Lede, Paula mozesz mi to na maila wyslac prosto [email][email protected][/email] Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='kora78']witaj Ala;) a te fotki pozmniejszane tak, jak na dogo do wklejenia trzeba zmniejszac :) juz tu oglaszalam Lede, Paula mozesz mi to na maila wyslac prosto [email][email protected][/email][/QUOTE] :lol: o prosze jak mnie złapałaś ;) Dobra dziewczyny prosze wysłać do kory wybranego psiaka do ogłoszenia :) Quote
Paula95 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Alicja, Kora bardzo Wam dziękuję. :) Proszę o ogłoszenie Frodo. Ale tekst muszę napisać dopiero, ale teraz nie zdążę, bo idę do szkoły. Quote
Alicja Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Paula95']Alicja, Kora bardzo Wam dziękuję. :) Proszę o ogłoszenie Frodo. Ale tekst muszę napisać dopiero, ale teraz nie zdążę, bo idę do szkoły.[/QUOTE] spokojnie :) Jak będzie gotowy poślij od razu do Kory :) Quote
Paula95 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Kora zaraz wyślę ci na e-maila tekst.:) Quote
kora78 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ok, zaraz bede miala czas, ale szcylki byly pierwsze. zrobie wiec wieczorem Quote
Paula95 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Kora możesz mi pow. czy dostałaś maila? Bo coś mi internet się wiesza. Jeśli tak to mogę Cię prosić o wciśnięcie gdzieś informacji, że Frodo nie załatwia się nawet w kojcu, więc myślę, że w domu nie będzie problemu z czystością. Quote
kora78 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 tak, dostalam, oczywiscie wcisne, ze zachpwuje czystosc konkursowo. Quote
kora78 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 tylko Forodo juz musi poczekac chyba do jutra. Bo dzis wieczorem robie 2 zalegle psy od Atmowki. a foty, eh. nie widac w calosci, jak on wyglada :( jakiesj jest wielkosci? ile wazy na oko? z 10-15kg? jamnikowaty? niski, czy sredni do kolan? Quote
Paula95 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Nic nie szkodzi. Zaczekamy.:) Tutaj jest zdjęcie w całości. Ale jest ono z dnia, w którym Frodo przyszedł do naszego schroniska. [IMG]http://i51.tinypic.com/6h22hz.jpg[/IMG] Quote
jkp Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Jestem , będę chociaż zaglądać i podnosić. No i ..... w niewielu schroniskach psy są tak zadbane , opisane ,obfocone itd . Dzięki Wam :) Szkoda ,ze stale psiaków więcej niż chętnych domów....:shake: Quote
Ania i Porto Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jestem na zaproszenie:) nie mogę teraz przeczytać całego wątku:( ale będę hopać i w wolnej chwili napewno przeczytam i poogłaszam któregoś psiaczka:) Quote
Syla Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Trzy dni z łóżka nie wstawałam.Pozbieram się tylko trochę i poudzielam tutaj.Paula95 czy wszystkie Twoje pieski już mają ogłoszenia?Można by też troszkę pertraktować na tych ogłoszeniowych bazarkach i aż ciekawa jestem czy ktoś na to pójdzie.W każdym razie ja spróbuję.A co?Jutro wieczorkiem zaglądnę.Piesków jeszcze nie oglądałam.Wszystkich mi jednakowo szkoda.Czy był jakiś odzew z już zrobionych ogłoszeń? Quote
pola53 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witam Jestem na zaproszenie. Co prawda niewielki ze mnie będzie pożytek, ale mogę podnosić wątek od czasu do czasu. Wiem, że to też ważne. Pozdrowienia dla psiaczków. Quote
Syla Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Sylwia K']Chętnie pomogę przy ogłoszeniach[/QUOTE] Witaj moja młodsza imienniczko.Śliczne dzieciątko masz.Do mnie mają przyjechać niedługo dziewczyny ze stolicy.Może też umieją robić ogłoszenia.Wykorzystam je bez pardonu, jeżeli tak.Coś, za coś :lol:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Będą łapać pieska, a wieczorkiem mnie czegoś nauczą. Quote
Agnieszka_K Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jestem na zaproszenie Paula95 zapisuję wątek, będę podnosić :D Quote
Paula95 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='Syla']Trzy dni z łóżka nie wstawałam.Pozbieram się tylko trochę i poudzielam tutaj.Paula95 czy wszystkie Twoje pieski już mają ogłoszenia?Można by też troszkę pertraktować na tych ogłoszeniowych bazarkach i aż ciekawa jestem czy ktoś na to pójdzie.W każdym razie ja spróbuję.A co?Jutro wieczorkiem zaglądnę.Piesków jeszcze nie oglądałam.Wszystkich mi jednakowo szkoda.Czy był jakiś odzew z już zrobionych ogłoszeń?[/QUOTE] Nie, jeszcze nie wszystkie pieski mają ogłoszenia. Żadnego odzewu...:( [quote name='Sylwia K']Chętnie pomogę przy ogłoszeniach[/QUOTE] Bardzo dziękuję.:) Quote
kora78 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 oglaszam Frodo, ile on ma lat? siwy pyszczek.. dac mu 6? Quote
Paula95 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Hmm... Szczerze mówiąc nie wiem, ile ma lat. Zapomniałam Pani ze schronu zapytać, a sama nie mam talentu do określania wieku psów. Mi się zdaje, że jest młodszy. Ale może się mylę. Quote
Paula95 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Ok. Zapytam jeszcze Pani. W razie czegoś można edytować ogłoszenia, tak? Quote
kora78 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 zazwyczaj tak, to bezie dla Ciebie robota, bo na maila Twojego idzie aktywacja. do mnie ze 3 tylko beda. Quote
Recommended Posts