megii1 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziękuję za zaroszenie:) Psiaki śliczne:) A interesuje Was BDT? Ja mam obecnie dwie sunie u siebie - malizny- jak znajdą dom mogę wziąć do siebie jedną sunie od Was jak uda się zorganizowac transport w okolice Warszawy. Wpadły mi w oko Maja, Pusia, Nuka, Sati i Kizzy tylko u mnie jest jeden warunek - czy w domu czy w kojcu psiak musi dogadywać się z innymi sukami. Quote
Paula95 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 No pewnie:) DT są potrzebne. :) Byłoby super. Quote
Paula95 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Dziękuję za przybycie wszystkim. :) Quote
Livka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziękuję za zaproszenie - będę zaglądać i w miarę możliwości czasowych pomagać w ogłaszaniu :) Quote
Jolusia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziękuję za zaproszenie, będę tu zaglądać. Ogłoszeń, niestety, nie zrobię z tej prostej przyczyny, że nie potrafię. A psiaczki przepiękne! Quote
Nikus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ja też dziękuję za zaproszenie:) postaram się pomóc w ogłaszaniu psiaków:) Quote
Monika.D Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jestem na zaproszenia Pauli95. Niestety mogę jedynie wesprzeć Was swoja obecnością :( Quote
kora78 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 pooglaszam troszke kiedys. mam 3 typy, kizi i jakies maluchy z 1 strony Quote
Edi100 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Mnie nikt nie zapraszał, a sama przydreptałam;) Piękne Psiaki i takie bezdomne:( Życzę w tym Nowym Roku, by wszystkie znalazły cudowne, pełne miłości domy!:) Quote
Poker Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dobrą robotę robicie.Mam nadzieję , że to pomoże psom w znalezieniu domów, czego im i Wam z całego serca życzę. Quote
Paula95 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Poker napisał(a):Dobrą robotę robicie.Mam nadzieję , że to pomoże psom w znalezieniu domów, czego im i Wam z całego serca życzę. Dziękuję wszystkim za przybycie. :) Poker, staramy się robić wszystko by te biedulki były choć trochę szczęśliwsze i żeby czuły, że ktoś je kocha... Quote
Livka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ze zdjęć wynika, że pierwsze metamorfozy te psiaki przechodzą w Waszym schronisku :) Tak trzymać !!! Powodzenia!!! Quote
Husky4ever Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Przybyłam... choć sama nie wiem jak ten wątek znalazłam. Na początek- świetna robota Paula! Psiaki macie wspaniałe, jako wolontariusze robicie też kawał dobrej roboty. Tak trzymać! :) Trzymam kciuki żeby jak największej liczbie psiaków udało się zrobić ogłoszenia. Jak sama pewnie wiesz- w adopcjach jest to podstawa. Jeśli chodzi o HUSKY - Dejzi jest ogłaszana, Mumin oczywiście też. (http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1024&bih=677&q=husky+Mumin&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=98bfc1945fb45b16 ) Piękne opisy dla Thora i Indii są w trakcie tworzenia. Wybieram się też do Was, więc liczę na udane fotki :) Natalia. Quote
Paula95 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 O hej Natalia. :) Dziękuję za pomoc w adopcji naszych hasiorków. :) Dzięki za opisy, bo za bardzo nie miałam czasu ich porobić i tutaj są tylko takie krótkie i zwyczajne. Quote
Miła od Gucia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 witam, dziękuję za zaproszenie. Maję dodałam do bassetów. Choć tyle http://allegro.pl/basset-psy-i-suczki-dla-nich-szukamy-domow-i1394562797.html Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kupiłam ogłoszenia dla 1 psiaka , potrzebuję : - text - fota/y - kontakt - mail do aktywacji ogłoszeń Jutro po 12 wpadne po dane ;) Quote
kora78 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Alicja']Kupiłam ogłoszenia dla 1 psiaka , potrzebuję : - text - fota/y - kontakt - mail do aktywacji ogłoszeń Jutro po 12 wpadne po dane ;) witaj Ala;) a te fotki pozmniejszane tak, jak na dogo do wklejenia trzeba zmniejszac :) juz tu oglaszalam Lede, Paula mozesz mi to na maila wyslac prosto [email protected] Quote
Recommended Posts