Jump to content
Dogomania

Schronisko w Dalabuszkach(dawniej Gostyń)50małych serc czeka na dom. Brak ogłoszeń...

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za zaroszenie:) Psiaki śliczne:) A interesuje Was BDT? Ja mam obecnie dwie sunie u siebie - malizny- jak znajdą dom mogę wziąć do siebie jedną sunie od Was jak uda się zorganizowac transport w okolice Warszawy. Wpadły mi w oko Maja, Pusia, Nuka, Sati i Kizzy tylko u mnie jest jeden warunek - czy w domu czy w kojcu psiak musi dogadywać się z innymi sukami.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie nikt nie zapraszał, a sama przydreptałam;)
Piękne Psiaki i takie bezdomne:( Życzę w tym Nowym Roku, by wszystkie znalazły cudowne, pełne miłości domy!:)

Posted

Poker napisał(a):
Dobrą robotę robicie.Mam nadzieję , że to pomoże psom w znalezieniu domów, czego im i Wam z całego serca życzę.

Dziękuję wszystkim za przybycie. :)

Poker, staramy się robić wszystko by te biedulki były choć trochę szczęśliwsze i żeby czuły, że ktoś je kocha...

Posted

Przybyłam... choć sama nie wiem jak ten wątek znalazłam.
Na początek- świetna robota Paula! Psiaki macie wspaniałe, jako wolontariusze robicie też kawał dobrej roboty. Tak trzymać! :) Trzymam kciuki żeby jak największej liczbie psiaków udało się zrobić ogłoszenia. Jak sama pewnie wiesz- w adopcjach jest to podstawa.

Jeśli chodzi o HUSKY - Dejzi jest ogłaszana, Mumin oczywiście też. (http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1024&bih=677&q=husky+Mumin&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=98bfc1945fb45b16 )
Piękne opisy dla Thora i Indii są w trakcie tworzenia. Wybieram się też do Was, więc liczę na udane fotki :)

Natalia.

Posted

O hej Natalia. :)

Dziękuję za pomoc w adopcji naszych hasiorków. :) Dzięki za opisy, bo za bardzo nie miałam czasu ich porobić i tutaj są tylko takie krótkie i zwyczajne.

Posted

[quote name='Alicja']Kupiłam ogłoszenia dla 1 psiaka , potrzebuję :
- text
- fota/y
- kontakt
- mail do aktywacji ogłoszeń

Jutro po 12 wpadne po dane ;)

witaj Ala;)
a te fotki pozmniejszane tak, jak na dogo do wklejenia trzeba zmniejszac :)

juz tu oglaszalam Lede, Paula mozesz mi to na maila wyslac prosto [email protected]