Jump to content
Dogomania

Schronisko w Dalabuszkach(dawniej Gostyń)50małych serc czeka na dom. Brak ogłoszeń...

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadłam tylko ukraść zdjęcie Delmy.Wzięłam sobie z wątku informacyjnego.Fajne macie psiaki i szkoda, że wszystkie schroniska, nie są takie, jak to Wasze.

Posted

Niestety brak. Jutro napiszę tekst, dobrze?:) Krótko napiszę tylko, że ma ok.5 lat, akceptuje psy, sunie,szczeniaczki, jest trochę bojaźliwa, ale coraz bardziej się otwiera na ludzi. Przychodzi, aby ją pogłaskać, ale z odrobiną lęku. To bardzo kochana, spokojna sunia. :)

Posted

Paula95 napisał(a):
Niestety brak. Jutro napiszę tekst, dobrze?:) Krótko napiszę tylko, że ma ok.5 lat, akceptuje psy, sunie,szczeniaczki, jest trochę bojaźliwa, ale coraz bardziej się otwiera na ludzi. Przychodzi, aby ją pogłaskać, ale z odrobiną lęku. To bardzo kochana, spokojna sunia. :)

Ja coś skleiłam ;)
Molly to ok. 5 letnia suczka. Akceptuje psy i szczeniaki, jest m.i.n. trochę bojaźliwa ,ale z każdą chwilą coraz bardziej otwiera się na ludzi. Podchodzi z chęcią do pogłaskania ,ale z odrobiną lęku jest ideałem psa.

Można trochę urozmaicić i wydłużyć ;)

Posted

Jestem Molly i mam ok. 5 lat.
Niestety moja historia, jak wielu innych moich przyjaciół jest smutna. Zostałam po prostu porzucona, nie wiem dlaczego i szczerze mówiąc nadal nie mogę się odnaleźć w tej sytuacji. Choć kocham ludzi, to jednak jeszcze trochę się ich boję, jest coraz lepiej, staram się przezwyciężać moje lęki i mówią, że każdego dnia otwieram się bardziej. Lubię inne psy, suczki oraz szczeniaczki, jestem bardzo tolerancyjna i łagodna. Uwielbiam jeść, co przecież widać, ale postanowiłam w związku ze zbliżającym się latem zadbać o linię i stale nad tym pracuję ;) Lubię być głaskana, proszę o zainteresowanie i ciągle wypatruję Ciebie w... schronisku dla zwierząt, tak, to jest teraz mój dom. A może Ty odmienisz mój los i tak po prostu mnie pokochasz?

Posted

Wczoraj przypadkowo dowiedziałam się że moja znajoma stara się o adopcję Mani z tego schroniska. Nie znamy się ale jeśli to jakoś wpłynie na plus dla tego domku, to mogę zapewnić że dziewczyna jest super, a sunia będzie miała u niej raj na ziemi.

Posted

[quote name='Astaroth']Wczoraj przypadkowo dowiedziałam się że moja znajoma stara się o adopcję Mani z tego schroniska. Nie znamy się ale jeśli to jakoś wpłynie na plus dla tego domku, to mogę zapewnić że dziewczyna jest super, a sunia będzie miała u niej raj na ziemi.

Potwierdzam. Domek jest fantastyczny. Chciałabym, aby każdy mój podopieczny miał taki dom. :loveu:

Jeju, ile Wy tam macie fantastycznych psów :crazyeye: A czy te westie to jakaś parka jest?? Czy przypadek, że trafili razem?
Ja miałam ostatnio pod opieką westie. Psiak został odebrany przez właścicieli, ale telefony o Niego mam do dzisiaj. Myślę, że jak się zrobi im ogłoszenia, to szybko znajdą domki.. tylko niestety o tego "mojego" westie dzwonili w 90% sami debile.... :roll: którzy chcieli mieć pieska w typie rasy.. kompletnie nic nie wiedząc o terrierach...

Paula, podeślij mi na maila tekst, 4-5 zdjęć, namiary do kontaktu. Kilka psiaków mi wyślij. Poproszę koleżankę o ogłoszenia, a jeśli nie będzie miała czasu, to wykupię im pakiety. Mój mail: [email protected]