Jump to content
Dogomania

*PEREŁKA* i *RUBINEK* powitali Nowy Rok w swoich Domach. A TULA w BDT u Wtatary :)

Recommended Posts

Posted

Jest jeszcze sporo innych....a każdy marzy o swoim kąciku

Jest np. Bono, któremu szukamy Domu tez poprzez akcję Zaginął Dom
www.zaginaldom.pl

Uroczy, ok. 2 letni psiak z cechami boksera

Alwa - w typie amstaffa - przekochana sunia, bardzo przydałby się Jej DT - pisałam już do Fundacji AST - została znaleziona kolo szkoły, łagodna i milutka

i można by tak wklejać i wklejać...

Ale jak widać czasem z takiego wklejania coś dobrego wychodzi :)

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już znalazłam wątek slicznotka.
Tulinka jest coraz fajniejsza. Juz tylko raz zaszczekała na wnuczkę.Nie przerażał ja juz jej płacz.
Za to spacerki to musi byc jej poznana trasa. Jesli idziemy inna droga jest przerażona, ale powoli poznajemy tez nowosci.

Posted

Ja postaram się dzisiaj zrobić jakieś pierwsze ogłoszenia dla Tulinki - przepraszam, ale wczoraj już nie zdążyłam.

Cudeńko tez mi chodzi cały czas po głowie....
Ona jest w schronisku już bardzo długo...
Ogłaszam Ją, ale bez rezultatu.

Na wszelki wypadek wkleje tez prośbę o transport - może wiecie czy ktoś w najbliższym czasie nie jedzie w kierunku Warszawy.
Pani z Marek koło Warszawy wypatrzyła na stronie schroniska Kajtusia - który już rok siedzi w schronisku

Posted

nie znam nikogo z tamtych okolic. Cieszę sie ze piesek bedzie miał domek.
Teraz też spotkałam Rubinka. Bardzo piszczał do Figuni. Jednak moja Tabi szczekała na niego, a dziewczynka będąca z Rubinkiem tez sie bała o Rubinka , wie nie chciałam aby sie przywitały.
Z dziewczynka był jej młodszy brat.Figusia bardzo szczekała na tego brata , czyli nie moze ona byc z dziecmi