Jump to content
Dogomania

*PEREŁKA* i *RUBINEK* powitali Nowy Rok w swoich Domach. A TULA w BDT u Wtatary :)

Recommended Posts

Posted

dzięki fizia- sunia ma szeleczki od fizi. Juz bezpieczna na spacerkach, ale nie chce sikać a cos wiecej nie zrobiła od wczoraj. Wczesniej siku robiła , nie wiem czy ta sytuacja z a mstafką to zrobiła czy szeleczki sie jej nie podobaja

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko mogę potwierdzić, że na żywo Tula prezentuje się równie pięknie, jak na zdjęciach - a nawet może jeszcze lepiej :)

Cudeńko takie :)

Myślę, że ktoś, kto Ją zaadoptuje, będzie miał w Niej wielkiego przyjaciela, bo kiedy przyszłam i widać było, że jest taka trochę mnie niepewna, to przytuliła się do p. Wandy, u Niej szukała oparcia i bezpieczeństwa - a przecież znają się niedługo.

Ale ogonek merda, więc nie jest chyba jakoś bardzo przestraszona.

Może nigdy nie chodziła w szelkach i nie za bardzo się Jej podobają?
Psiak mojej koleżanki kiedy ma szelki na sobie, to się prawie nie rusza :)

Posted

[quote name='wtatara']http://images43.fotosik.pl/500/c96a63009742ea5egen.jpg
to zdjęcie za duze, jest sliczne, więc podaje link

Sunia tak prosi o jedzenie, wyskakuje na krzesło a potem na stół.
Troche czeka nas pracy nad nią.Wyciąga rzeczy np. z łazienki, była za to bita bo potem ucieka. Ona rozumie ze robi źle, jest bardzo mądra

:angryy::angryy:Cos nie moge zmiejszyc...dwa posty musialam zlikwidowac....Kasie trzeba poprosic....:loveu::loveu:

Posted

Nie wiedziałam ,ze Perełka ma swój wątek. Wtatara ja też od siebie musze podziekować za Perełke. Jest przekochana. Siostra od rana dzwoni i zdaje mi relację :) Tula też jest przesliczna.Ma taki cudowny usmiech.

Posted

Kasiu zapraszamy do suni
Jesteśmy po kąpieli, była bardzo grzeczna.
Najlepsza była noc. Syna nie było jak szliśmy spać.Wzięłam ją do siebie, a ona wyłożyła się koło głowy męża i tak było całą noc.Jest zmęczona, chwilami tak chrapała.Syn wrócił ale ona już nie poszła do niego.
Rano mąż wyszedł z nią zrobiła wszystko. Nie sika już w domu.Ona na pewno nie była tylko w domu bo ma bardzo starte pazurki

Posted

Piekne te wszystkie psy i takie szczęsliwe ,że są wśrod ludzi .A Tula śliczna jest i taka mila jak Perełka ,czy Diamencik.
No i TZ ma asystę większą teraz w domku.:p Co trzy sunie ,to nie dwie.:razz:

Posted

byliśmy u weta- jestem bardzo młodziutką sunią.Dostałam preparat na robaki i pchełki. W przyszłym tygodniu zaszczepimy wirusówki a P. mariusz przyśle zaswiadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie.
Pytałam P. Mariusza o jej przeszłość. Ona przyszła do jakiegos gospodarstwa ale tam jej nie chcieli i została zabrana do schronu.Ciekawe jak długo się błąkała.

Posted

Bidula...Jej się udało, a ile takich bid błąka się nadal gdzieś po wsiach...
Ale mądra sunia, wiedziała, że trzeba się zgłosić po pomoc :)