Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz wysyłam do Radia Bielsko z prośbą o podmianę fotek...Ona na tym zdjęciu z ludzkimi rękami wygląda jak Onek...
Macie jakieś znajome ciotki ON-kowe które możnaby zwabić na wątek Kajuni- niby-Onka?

Posted

monika083 napisał(a):
deklaracje stale:

joanna.dymek- 50zl
paulinken- 10zl
Tofikowa- 20zl
Otita-10zl
BUDRYSEK- 10zl
-----------------------
100zl

SWIAT- oplaci 1wszy msc
paulinken zadeklarowala pomoc w oplaceniu 2giego msc-

Klaudusku, Budrysku wstawcie gdzieś w pierwsze posty to rozliczenie i trzeba reklamować Kajeczkę, bo jeszcze mało deklaracji.

Posted

Prosze zmieńcie też tytuł wątku na "Zbieramy deklaracje". Ale piękne foty...Kajunia ... zaraz podmienię gdzie się da...prosze pomóżcie w ogłoszeniach..ja wysyłam maile z prośbami...

Posted

Fajnie, że są nowe fotki Kajusi, podmienię na FB i zaktualizuję info. Cioteczki jeśłi ktoś mógłby jakiś piękny tekst ogłoszenia wymyślić bo ja doopa wołowa jestem w tym zakresie - to byłoby super... Kajusia musi znaleźć domek!

Posted

Kaja zyje w swiecie swoich marzen...marzy o cieplym domku, pelnej misce ..a najczesciej marzy o dobrym czlowieku.
Bo Kaja bardzo potrzebuje swojego czlowieka.Jest bardzo przyjacielska i kochana sunia. W schronisku matkowala obcym szczeniaczkom..
Najszczesliwsza jest gdy widzi czlowieka i wychodzi poza schroniskowy boks...do ktorego niestety zawsze wraca i staje sie bardzo smutna Kaja..
Prosimy-Spelnij marzenie Kaji-Daj jej dobry, cieply dom , zostan jej czlowiekiem.Ona w zamian oferuje swoje wielkie psie seruszko i prawdziwa przyjazn.
Kaja to mloda sunia, ma ok 1,5 roku.Jest sredniej wielkosci.Bardzo zasluguje na dom , na ktory juz tak dlugo czeka.
Jesli chca Panstwo adoptowac Kaje , prosimy skontaktowac sie z nami:
[FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mail: [/FONT][FONT=Comic Sans MS][email protected][/FONT]

Posted

monika083 - bardzo dziękuję! Jesteś mistrzynią tekstów - twoja bajka o psie na wątku Pirusia spowodowała lament mojej córki, która co wieczór prosi by jej ją jeszcze raz przeczytać ;) i ryczy za każdym razem... Kajusia do domku - dośc tego koszmaru!

Posted

[quote name='Buster']monika083 - bardzo dziękuję! Jesteś mistrzynią tekstów - twoja bajka o psie na wątku Pirusia spowodowała lament mojej córki, która co wieczór prosi by jej ją jeszcze raz przeczytać ;) i ryczy za każdym razem... Kajusia do domku - dośc tego koszmaru!

hehehe, zeby jakis ''dorosly''sie tak rozlamentowal i Pirusia przygarnal,

lecimy z ogloszeniami Kajuni:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1536775559

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Czlowiek-musi-miec-psa!-Badz-czlowiekiem-adoptuj,36613
http://tablica.pl/oferta/czlowiek-musi-miec-psa-badz-czlowiekiemadoptuj-ID5HZg.html

Posted

monika083 napisał(a):
Sliczna, czy ona przypadkiem nie jest siostrzyczka Staszka-Straszka? Maja bardzo podobne umaszczenie i figury:)

Ja też jak tylko Kaję zobaczyłam musiałam porównać foty. I jak się tak porównuje to niby nie ale na pierwsze wrażenie bardzo podobna.

Posted

I ja wpadam do Kajusi :) Dyszka pewnie niewiele ratuje i na razie mogę tylko zadeklarować na kwiecień, maj i czerwiec... Potem nie wiem. Tylko proszę o przypomnienia na pw, gdybym zapomniała... Widzę, że kilka deklaracji jest, może by je tak zebrać do pierwszego posta, Klaudus co Ty na to?
Miałam kiedyś bardzo podobnego sąsiada do Kai :) Głowa owczarka, reszta - taka łaciata krówka ;)