matrioszka2 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 To odpoczywaj, pracowita dziewczynko.Może jutro przyszłabym po smyczkę ? Masz ją w pracy ? Quote
E-S Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 matrioszka2 napisał(a):To odpoczywaj, pracowita dziewczynko.Może jutro przyszłabym po smyczkę ? Masz ją w pracy ? W domu, ale już wrzucam do teczki. Od świtu gdzieś do 12 będę WIESZ GDZIE poza zasięgiem, potem od 14 muszę przyjąć ludzi, ale będę, spox. Quote
funia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Telefony się urywaja ,aleście mi modelke dały ....Nawet z Niemiec babka dzwi\oniła , Matrioszko dzwoniłaś do faceta ze Skarżyska ? Quote
MaDi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 funia napisał(a):Telefony się urywaja ,aleście mi modelke dały ....Nawet z Niemiec babka dzwi\oniła , Matrioszko dzwoniłaś do faceta ze Skarżyska ? Modelka jak się patrzy oby tylko dobry dom się znalazł. Quote
E-S Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 funia napisał(a):Telefony się urywaja ,aleście mi modelke dały ....Nawet z Niemiec babka dzwi\oniła , Matrioszko dzwoniłaś do faceta ze Skarżyska ? Ja dzwoniłam i napisałam do Elka-Ka z prośbą o przedadopcyjną. Wraz z Matrioszką oraz naszym kolegą słodkim Szaridanem pozdrawiamy i jakbyśmy się miały nie widzieć i nie czytać to Wesołego Alleluja !!! Joł !!! Quote
E-S Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Trzeba ciachnąć Azję. Jeśli wizyta przedadopcyjna wypadnie pozytywnie, a tak czuję, to Państwo chcą osobiście po Azję przyjechać 8-9 stycznia :D Alka-Ka nie zrobi wizyty, bo nigdy nie robiła, zwróciłam się z prośbą do EwaB. Czekam na odp. Quote
E-S Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Fitmin light do Azji dotarł przed sylwestrem. Odpowiedzi od EwaB - nie mam. Napisałam prośbę na wątku kieleckim. Quote
funia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Azja dostała wczoraj cieczki wiec sterylka dopiero za dwa miesiace .Trzy tyg.cieczka i co najmniej 6 tyg.po cieczce mozna zrobić .cHOCIAZ WECI MÓWIA ,ZE po 8 tygodniach mozna .... Quote
matrioszka2 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kurcze, to niedobrze.Azja ma cieczkę :razz: Quote
E-S Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 funia napisał(a):Azja dostała wczoraj cieczki wiec sterylka dopiero za dwa miesiace .Trzy tyg.cieczka i co najmniej 6 tyg.po cieczce mozna zrobić .cHOCIAZ WECI MÓWIA ,ZE po 8 tygodniach mozna .... Oż kurrrr ..... Niech to. Quote
matrioszka2 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Chciałam nadmienić, że jak JA pisałam, to postu funi jeszcze nie było.:angryy: Quote
anita_happy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 mnie Aniela objechała, że złoszcze sucz swoją! a to co! czy to jest edukacyjne! pojedzie suczyna do nowego domu i co... zeby pokazac jaka to ona jest.TRENDY..to szpilki pani domu obgryzie..bo przecież jej funfel grzyzł! pojade na pa Quote
anita_happy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 matrioszka2 napisał(a):Kurcze, to niedobrze.Azja ma cieczkę :razz: no to macie pecha - bo w Skarzysku to nie ma dobrego weta na steryle...jest jeden - ze niby ok...ale ja mu nie ufać :/ Quote
anita_happy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='funia']Telefony się urywaja ,aleście mi modelke dały ....Nawet z Niemiec babka dzwi\oniła , Matrioszko dzwoniłaś do faceta ze Skarżyska ? mamy klona! ino czarna VIKI http://www.dogomania.pl/threads/196218-*u%C5%9Bpili%C5%9Bmy-jej-dzieciaki-wyniszczona-SUNIA-bohaterska-mami-u-Donki-kto-da-grosz-* Quote
matrioszka2 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Fajnie, że zajrzałaś :loveu: Otóż Panie i Panowie - Anita podjęła się tego odpowiedzialnego zadania : przeprowadzi dla Azji (pełnej niespodzianek :mad:) przedadopcyjną.:multi: Czekamy na przebudzenie E-S ... Ona skontaktuje się z Anitą; Anita skontaktuje się z rodziną, potem z nami, potem E-S z rodziną, potem E-S z funią, potem rodzina z funią ... Jednym słowem: wszyscy pozostaną w kontakcie. Azja tymczasem będzie sobie spokojnie cieczkować dalej.:diabloti: Śliczna ta Viki.Super ! I domku nie może znaleźć ? Allegro ma ? P.S. Eeeee , widzę, że jeszcze nie wszystko rozstrzygnięte.Czekacie na relację z pa.:roll: I allegro jest. Quote
anita_happy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 pa juz było - rodzina ok - przeszła..ale miała pojechac do hotelu "zakochac sie" i juz swieta minely i ciszaaa.... Viki ma ogłoszenia...allegrotez bylo...ale sie skonccyzlo - nie odnawiay - bo niby pa..itp... ale jakby co to jestesm y in tacz aha KTÓRĄ SUKE ZABRAĆ JAKO MODEL! na którym bedziemy sprawdzac rodzine do wyboru 1. TULA - 5 kg - lubi dzieci, towarzyska, 2. TIKA - 26 kg - lubi dzieci, ale jest taka wystraszona do obcych, umie sztuczki 3. TELKA - 11 kg - dzieci średnio - ma humory - apodyktycnza - nie towarzyska która wam najbardziej pasuje do WASZEJ? Quote
E-S Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Tikę zabierz - 26 kg. Tola za mała. Telka wagowo identyczna jak Azja, ale jak dziecko dziabnie ? A Azja lubi dzieci - przetestowana pod przedszkolem, na osiedlu mamy wszystko i domki z kotami pod każdym blokiem i szkołę i przedszkole i obwodnicę na test czy się dużego miasta boi i odgłosów. Może zareagować stresem gdy w mieszkaniu jest dużo nieznanych jej osób. Dlatego chcę zobaczyć jak Państwo to rozgryzą z Tiką. Anita add me to contact - inaczej PW nie będzie chodzić. Jezu, mam 4 maile na PW, kobity, poszlałyście ? zaległe weeds oglądam ! KOCHAM VIKI - idę na jej watek jeszcze kłikli. Quote
evel Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Teoretycznie można ciąć albo 3 tygodnie po cieczce, albo 3 miesiące po niej, chyba zależy od tego, jak się wet zdecyduje :roll: Quote
as_ko Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Wróciłam :razz: a tu taka niespodzianka...te suki to chyba na złość nam robią z tą cieczką :mad: to już nie pierwszy raz...to samo było z Tuśką i Efi jak dobrze pamiętam :eviltong: Yyy...i co teraz zrobimy? Nie możemy jej oddać z cieczką. Quote
E-S Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='matrioszka2']A co to jest weeds ? Trawka. Evel ma rację - albo 3 tyg po cieczce (czy 2 ???), albo min. 8 tyg. po. Padł mi net w domu. Naiopsałam do Anity przez fb. Elka-Ka chętnie pójdzie na wizytę - ale nie sama, bo nigdy jeszcze nie była, Anita, weźmiesz Elę ? http://www.dogomania.pl/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-w%C4%85tek-zbiorczy-ps%C3%B3w-z-Dymin-i-tych-kt%C3%B3re-ich-unikn%C4%99%C5%82y/page28 Quote
anita_happy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 EL-ka...kto to..ze SK?? wezme...wezme...na smyczy czy luzem:P Quote
anita_happy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 super!!!napisalas do Anity na Fb..pudzian odebrał i Anita dopeiro zobaczyla,ze pisaąłs! teraz odszukalam watek piekniochy!!! kobiety...dajcie mi na [email protected] dane do ludzi... jutro mam pogrzeb w rodzinie -obeznosc obowiazkowa :/ mowią, ze jak jest pogrzeb w rodzinie to sie narodzi ktos..u nas 3 pogrzeb!!SZOK!jakeis czarne chmury...ale sie dzieci porodzi! oby mnie to minęło to rodzenie... nie no..nie jest do żartu.. dajcie dane ludzi!!!ok zadzwonie i sie umowie na środe? Quote
anita_happy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='evel']Teoretycznie można ciąć albo 3 tygodnie po cieczce, albo 3 miesiące po niej, chyba zależy od tego, jak się wet zdecyduje :roll: zalezy od wet...jak masz aborcyjna to tna w kazdej chwili ..nie ... a jak normalna to trza czekac 2 mc po - ja cielam 3 tyg po cieczce bo wpadke milaysmy Quote
E-S Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dane przekazane. Anita, a weźmiesz Elkę-Ka ze Skarżyska ze sobą? Quote
Recommended Posts