iwstar58 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) Wczoraj minął 10 miesiąc od odejścia Samba. Jestem i pamiętam o tobie Samborku... Sambo odszedł, przyszła inna sierotka wspomniana wcześniej zakochana w patyczkach Samba; Nie wiem dlaczego wcięło pliki z alb. Picassa, więc wstawiłam ponownie z YT http://www.youtube.com/watch?v=n1zrA4vD_hA&feature=youtu.be Edited September 27, 2012 by iwstar58 zmieniony link Quote
Mysza2 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 My też pamiętamy Iwonko I życzę Ci żebyś jak najdłużej cieszyła się Sambą Quote
giselle4 Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Sambulek pamietamy ....bo byłes iskiereczka na ciemnym niebie Quote
iwstar58 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Spóźniłam się Samboniu na niedzielne Psie Zaduszki... ale jestem i pamiętam o tobie maluszku. Dziękuję, że pamiętacie i zaglądacie cioteczki do Samba. Quote
iwstar58 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Sambulku, dziś właśnie mija 11 miesięcy od dnia, kiedy przeszedłeś za Tęczowy Most.:-( Pamiętam o tobie maluszku i mam nadzieję, że jesteś szczęśliwy wśród tych, którzy są tam z tobą. Quote
andegawenka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Sambuś Edited November 1, 2012 by andegawenka Quote
giselle4 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 pamiętamy Spóźniłam się Samboniu na niedzielne Psie Zaduszki... ale jestem i pamiętam o tobie maluszku. Quote
iwstar58 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ciocie odwiedziły Samba wczoraj- dziękuję Wam, że pamiętacie o tych psiakach, które odeszły. Ja odwiedzam w równie szczególny dla nich dzień- Zaduszki. Pamiętam Samboniu...zawsze pamiętam. Zostawiam również symboliczne światełko dla wszystkich psiaków które odeszły. Psiaków zapomnianych, często bezimiennych... tych, które odeszły w samotności, za którymi nikt nie tęskni, nie płacze... i nie wspomni. Quote
Mysza2 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 iwstar58 napisał(a):Zostawiam również symboliczne światełko dla wszystkich psiaków które odeszły. Psiaków zapomnianych, często bezimiennych... tych, które odeszły w samotności, za którymi nikt nie tęskni, nie płacze... i nie wspomni. Też o tym zawsze myślę w tych dniach, na samej dogomanii to już taka długa lista a to wierzchołek góry lodowej tej masy cierpienia i krzywdy Quote
iwstar58 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) Wczoraj, 17 listopada minął rok od dnia, kiedy Sambo przekroczył Tęczowy Most :-( Już rok... Tęsknię za wami Samboniu i wspominam wszystkie moje psiaki za TM. Ciebie, poparzonego Luxa, Dianę, Sabę i tak trochę moją Majkę :-( Edited November 20, 2012 by iwstar58 wymiana plików Quote
Mysza2 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 czas leci strasznie szybko:( Ale Sambo szczęśliwy że jego testament został wypełniony Iwonko:) Inna bieda grzeje u Ciebie pupinę i tak powinno być Quote
iwstar58 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja mam nadzieję Elu, że nie tylko Sambek szczęśliwy. Staram się szybko zapełnić pustkę po odejściu psiaka i przygarnąć jakąś psią sierotę, bo i mnie jest lżej i sierota nie jest już sierotą :roll: Quote
Mysza2 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 iwstar58 napisał(a):Ja mam nadzieję Elu, że nie tylko Sambek szczęśliwy. Staram się szybko zapełnić pustkę po odejściu psiaka i przygarnąć jakąś psią sierotę, bo i mnie jest lżej i sierota nie jest już sierotą :roll: Jakbyś nie mogła znaleźć sieroty to wal jak w dym (to taki żart miał być, Sambuś mi wybaczy) Quote
iwstar58 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Pamiętam Sambek.. wczoraj minął kolejny miesiąc, trzynasty już. :-( U nas niebawem święta maluszku.... [quote name='Mysza2']Jakbyś nie mogła znaleźć sieroty to wal jak w dym (to taki żart miał być, Sambuś mi wybaczy) Hehe dzięki, dzięki Elu, Samba na szczęście ma się dobrze :lol: Quote
Mysza2 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Też pamiętam Iwonko. Coraz więcej tych wątków pamięci Quote
iwstar58 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Tak, sporo ich jest i to psów niekoniecznie staruszków. Sambo, choć nie wiemy ile miał lat, to jednak można powiedzieć, że mimo chorób, dożył dość sędziwego wieku. Quote
iwstar58 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Sambek, świeta za pasem, więc składamy życzenia dla odwiedzających wątek.. Quote
Mysza2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Iwonce i wszystkim cioteczkom z tego wątku życzę zdrowych i spokojnych Świąt, jak najmniej bezdomnych biednych psiaków na drodze i w schroniskach, Quote
iwstar58 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Pamiętam i jeszcze świątecznie odwiedzam Sambula.. Quote
iwstar58 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Wczoraj Samborku przywitaliśmy Nowy Rok. Po tamtej stronie pewnie lat nikt nie liczy, jesteście stale młodzi, zdrowi...i szczęśliwi. Zawsze mam taką nadzieję. Odwiedzającym wątek Samba życzę Szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć... Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Quote
Recommended Posts