bea100 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Poczytałam. Zapisuję. Jestem na bazarku i licytuję dla Samba, oby mały wyszedł z długów Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Mysza2']Sambusiu to dla Ciebie bazarek bo tam jakieś doły finansowe masz [url]http://www.dogomania.pl/threads/206156-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-Sambo-do-25.04.2011-godz-22-00?p=16718072#post16718072[/url][/QUOTE] dziekuje cioteczko:0 Quote
iwstar58 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Witam Sambo dziękuje za bazarek za długi, a ja dziękuję za ciepłe słowa, po odejściu Majki za TM. Dziękujemy Quote
Poker Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 witamy panią Sambo/Koli !!! Dziękuję za opiekę nad chłopakiem. Nikt tak dobrze jak my ,tu na dogomanii ,nie rozumie bólu po utracie psiego przyjaciela. Może Kola chociaż trochę ukoi ten ból. Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='iwstar58']Witam Sambo dziękuje za bazarek za długi, a ja dziękuję za ciepłe słowa, po odejściu Majki za TM. Dziękujemy[/QUOTE] Witaj ciociu...i zostan juz z nami:) Quote
iwstar58 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 No pewnie...że zostanę. Ale na tym etapie, to tylko do podnoszenia się przydam Na razie nic więcej nie potrafię Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 to watek naszego schroniska,tutaj mozesz pisac wszystko zapraszamy ciociu Iwonko:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/103251-Dolnośląskie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia[/URL]. Quote
iwstar58 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Poker']witamy panią Sambo/Koli !!! Dziękuję za opiekę nad chłopakiem. Nikt tak dobrze jak my ,tu na dogomanii ,nie rozumie bólu po utracie psiego przyjaciela. Może Kola chociaż trochę ukoi ten ból.[/QUOTE] To prawda, opieka nad następnym psem sprawia, że człowiek nie ma już tyle czasu na rozpacz, bo są nowe obowiązki. Sambo to wyjątkowy psiak, Samba trzeba się nauczyć, ale też martwi mnie, że ślepota to nie jedyny jego problem Quote
Mysza2 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='iwstar58']To prawda, opieka nad następnym psem sprawia, że człowiek nie ma już tyle czasu na rozpacz, bo są nowe obowiązki. Sambo to wyjątkowy psiak, Samba trzeba się nauczyć, ale też martwi mnie, że ślepota to nie jedyny jego problem[/QUOTE] Witam Sambulkową cioteczkę,:) Quote
iwstar58 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Mysza2']Witam Sambulkową cioteczkę,:)[/QUOTE] Witaj Mysza2. Sambo pewnie podziękowałby Ci za śliczny bazarek. Ale nie umie. To ja za niego, z przyjemnością, pięknie dziękuję Może chłopak będzie miał lepsze samopoczucie, że się długi za nim nie ciągną :multi: Quote
basia34 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Witam wszystkie Cioteczki.Sambula podnosze. Quote
fochu Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='iwstar58']To prawda, opieka nad następnym psem sprawia, że człowiek nie ma już tyle czasu na rozpacz, bo są nowe obowiązki. Sambo to wyjątkowy psiak, Samba trzeba się nauczyć, ale też martwi mnie, że ślepota to nie jedyny jego problem[/QUOTE] Witamy Sambusiową cioteczkę z całego serca :) a jaki Sambo ma jeszcze problemy? Coś się dzieje? Quote
Mysza2 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Sambulu ciocia Renata N dosłała nowe fotki na twój bazarek. Idę podokładać:) Quote
iwstar58 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Mysza2']A jak sobie radzicie ze schodami?[/QUOTE] Dajemy radę. Sambo jest dzielny i najważniejsze, że pomimo samych przeciwności / bo i te krótkie nóżki wcale nie ułatwiają mu wspinaczki/ pokonuje ok. 60 schodków Schmackos służy za przynętę, żeby nochal trzymał powyżej schodka Od kilku dni schodzimy również na dół, załapał już gdzie załatwia się potrzeby Quote
Nadziejka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='iwstar58']Dajemy radę. Sambo jest dzielny i najważniejsze, że pomimo samych przeciwności / bo i te krótkie nóżki wcale nie ułatwiają mu wspinaczki/ pokonuje ok. 60 schodków Schmackos służy za przynętę, żeby nochal trzymał powyżej schodka Od kilku dni schodzimy również na dół, załapał już gdzie załatwia się potrzeby[/QUOTE] [url=http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp][img]http://r9.fodey.com/2154/0b9a0485b0e540a2a65cba45fb5218f0.0.gif[/img][/url][url=http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp][img]http://r9.fodey.com/2154/57c4e0226afa4b4f8b0e2497dd5052ca.0.gif[/img][/url]:bye::thumbs::thumbs::cool2::painting: Quote
iwstar58 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='fochu']Witamy Sambusiową cioteczkę z całego serca :) a jaki Sambo ma jeszcze problemy? Coś się dzieje?[/QUOTE] Witam cioteczkę fochu. Może nic szczególnego się nie dzieje. Obserwuję go i porównuję do innych psów Mam wrażenie, że Sambo ma problemy z chodzeniem. Jego powolne dreptanie nie ma chyba związku ze ślepotą tylko ze zbyt małą aktywnością. Słabe tylne nogi sprawiają, że tył jest dość chwiejny Słabo umięśnione uda, nogi cały czas w lekkim przykurczu. Po 15-20 metrach staje i nie wiem czy jest zmęczony czy żeby powęszyć sobie. Pamiętam o serduchu, pamiętam o zabiegu,ale jak najlepiej zadbać o lepszą formę? Quote
basia34 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Cioteczko bedzie dobrze Sambo to kochany psiurek. Quote
giselle4 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='iwstar58']Witam cioteczkę fochu. Może nic szczególnego się nie dzieje. Obserwuję go i porównuję do innych psów Mam wrażenie, że Sambo ma problemy z chodzeniem. Jego powolne dreptanie nie ma chyba związku ze ślepotą tylko ze zbyt małą aktywnością. Słabe tylne nogi sprawiają, że tył jest dość chwiejny Słabo umięśnione uda, nogi cały czas w lekkim przykurczu. Po 15-20 metrach staje i nie wiem czy jest zmęczony czy żeby powęszyć sobie. Pamiętam o serduchu, pamiętam o zabiegu,ale jak najlepiej zadbać o lepszą formę?[/QUOTE] witam i dziekuje za info:) najwazniejsze ze zyje i ze ma Ciebie nauczysz jego jeszcze wielu rzeczy o ktorych nawet jemu sie nie sniło:) Quote
Mysza2 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 też tak myślę. I myślę że tarfił do Ciebie wtedy kiedy potrzeba. Tak miało być:) Quote
fochu Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 święta racja Mysza ,czasem ludzie ,ci odpowiedni zjawiają się nam i psom z nieba ;) a co do Sambo same nie wiemy ile ma lat co w życiu przeszedł ,czy problemy z chodzeniem to już z racji wieku (mięśnie na starość zanikają czasem ) a może starość plus zbyt mało ruchu w przeszłości do tego doprowadziło że nasz chłopiec ma taki problem. Dziękujemy Iwonko za to co robisz dla naszego Sambo :) Quote
Recommended Posts