Mysza2 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 sambulku dzisiaj zakończył się bazarek dla Ciebie. Z licytacji jest 184 zł, ale pewnie będzie trochę więcej bo wiele cioteczek często coś dorzuca, wszystkim bardzo dziękuję:):) Quote
giselle4 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Mysza2 napisał(a):sambulku dzisiaj zakończył się bazarek dla Ciebie. Z licytacji jest 184 zł, ale pewnie będzie trochę więcej bo wiele cioteczek często coś dorzuca, wszystkim bardzo dziękuję:):) Dziękuje Myszko to duzo kaski:) Quote
giselle4 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 a ciocia Iwonka pewnie na działce ...bo pieknie:) Quote
iwstar58 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Mysza2']sambulku dzisiaj zakończył się bazarek dla Ciebie. Z licytacji jest 184 zł, ale pewnie będzie trochę więcej bo wiele cioteczek często coś dorzuca, wszystkim bardzo dziękuję:):)[/QUOTE] Myszko dziękujemy za zorganizowanie i prowadzenie bazarku cioteczko,dziękujemy za zabezpieczenie Samba i mamy nadzieję jeszcze długo z tego zabezpieczenia nie korzystać Quote
iwstar58 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='fochu']podawać można ,nie zaszkodzi :) a tabletki nazywają się HMB[/QUOTE] podpytam też wet. o Memotropil, czy byłby pomocny w przypadku Samba przeczytałam, że zuziaM podaje go Amorowi Quote
Mysza2 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='iwstar58']mamy nadzieję jeszcze długo z tego zabezpieczenia nie korzystać[/QUOTE] Też tego życzę i Tobie i Samulowi. Cioteczki Sambulowe znikam na 4 dni, Pa pa :):) Quote
giselle4 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='iwstar58']podpytam też wet. o Memotropil, czy byłby pomocny w przypadku Samba przeczytałam, że zuziaM podaje go Amorowi[/QUOTE] dobrze ze juz jestes narrreszcie cioteczko ,gdzie sie podziewasz i nasz opuszczasz:( Quote
giselle4 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='iwstar58']miało być zdjęcie...[/QUOTE] pani Iwonko,gdzie ta fotka? Quote
iwstar58 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='giselle4']pani Iwonko,gdzie ta fotka?[/QUOTE] Nie mogę ściągnąć z fotosika spróbuję z innego serwera. Oczywiście metodą prób i błędów kiedyś w końcu wejdą Quote
andegawenka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='iwstar58']Nie mogę ściągnąć z fotosika spróbuję z innego serwera. Oczywiście metodą prób i błędów kiedyś w końcu wejdą[/QUOTE] kliknij na miniaturę, po powiększeniu w prawym dolnym rogu napis na niebiesko "pobierz kody" - kliknij i zaznacz link do kopiowania na dole z liczbą 500 i przekopiuj...:) Quote
giselle4 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='iwstar58']Nie mogę ściągnąć z fotosika spróbuję z innego serwera. Oczywiście metodą prób i błędów kiedyś w końcu wejdą[/QUOTE] ja tez mialam tak :) ze sie uczylam i uczyłam Quote
gigel Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [FONT=Arial]Prosimy o pomoc i wsparcie w działaniu[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]"Pikieta odbędzie się 3 maja o godz.11.00 na Rynku we Wrześni.Tam jest Urząd Miasta i urzęduje burmistrz, który sprzedał psy do najgorszego schroniska w Polsce po Wojtyszkach. Liczę, że ludzie nie zawiodą, burmistrz już wie, otrzymał zawiadomienie. Szykujemy transparenty."[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Jeśli jest w TVN chociaż jedna osoba, która rozumie los i cierpienie zwierząt, jestem pewien, że nam pomożecie. Prosimy Was o pomoc poprzez zainteresowanie się i nagłośnienie tego, co dzieje się we Wrześni. Władze Wrześni likwidują jedyne w powiecie schronisko dla zwierząt. Zwierzęta mają być albo już zostały sprzedane do "rzeźnika" z Białogardu. Cała sprawa została opisana na "naszym" forum "dogomanii" oto link: http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrze%C5%9Bni!-Chc%C4%85-je-zamkn%C4%85%C4%87-i-pozby%C4%87-si%C4%99-problemu-ps%C3%B3w[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Poza tym, żeby zrozumieć moje określenie "rzeźnik z Białogardu", proszę o zapoznanie się z treścią poniższego filmu: http://www.gawex.pl/informacje/wideo/283[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Jeszcze raz proszę Was o obecność i pomoc.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Adam Mintus Ul. Górnośląska 38/6, 62-800 Kalisz, tel. 507-15-22-76[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]PS A.M. Piszę z Kalisza, w naszym mieście było schronisko, które funkcjonowało w podobny sposób do Białogardzkiego. Schronisko było prywatnym folwarkiem kierownika, który nie interesował się losem zwierząt i traktował je jako odpad komunalny. Na szczęście u nas w Kaliszu zaszły zmiany. Zmieniło się kierownictwo a zwierzęta są traktowane z należytą godnością. [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
iwstar58 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='giselle4']ja tez mialam tak :) ze sie uczylam i uczyłam[/QUOTE] To pocieszyłaś mnie cioteczko, bo myślałam, że tylko ja taka niekumata Pewnie to nie taka znowu filozofia, ale chwilę trzeba będzie posiedzieć Quote
gigel Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Włączcie się proszę do wydarzenia. Psy ze Schroniska weWrześni są w niebezpieczeństwie!!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Arial"]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113#!/event.php?eid=182181898500460[/FONT][FONT="Arial"][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
iwstar58 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 gigel, nie jestem zalogowana na facebooku, nie mogę więc pomóc choćby w rozsyłaniu wątku szukaj dogomaniaków z Wrześni lub okolic. Jest zdaje się jakaś mapa dogomaniaków, ale sama jestem jeszcze cienka na tym portalu i niewiele nawet mogę podpowiedzieć. Niemniej, jak zawsze życzę powodzenia w walce o polepszenie losu zwierzaków /A o fundacji Mrunio, już sama nie wiem co sądzić / Quote
giselle4 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='gigel'] [FONT=Times New Roman]Włączcie się proszę do wydarzenia. Psy ze Schroniska weWrześni są w niebezpieczeństwie!!![/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/FONT] [FONT=Arial]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113#!/event.php?eid=182181898500460[/FONT] gigiel,zwierzetom pomagam zawsze ale nie Fundacji Mrunio jak widze po wpisach jestes nowy wiec nowe mięso pani S...... Zapytam byłes tam? widziałes cos złego czy tylko pani S napisala Ci makrabryczną historie i nastepne zwierzeta podrzuci komus jak kukułcze jajo Kamienieckie do Krakowa swoje po całej Polsce i za granica..... wchodze z pomoca ale bez Fundacji,tej Fundacji Quote
giselle4 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Dziekujemy cioci Jusia &Szila-50zł za wpłate na SAMBUSI I JUTRO ZROBIE ROZLICZENIE I ZABEZPIECZENIE JEGO W Dt:) Quote
giselle4 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Sambus na pierwsza smigaj i powiedz cioci niech zrobi piekne foto:0 Quote
Recommended Posts