Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fiorsteinbock, dzięki za to co napisałaś. Nie wpadłam na to zupełnie, ciągle się miotam i bo właśnie wolę pewne dzisiaj i boję się niepewnego jutra...A może czasem trzeba skoczyć głową w dół...?

Posted

[quote name='ellensilla']Fiorsteinbock, dzięki za to co napisałaś. Nie wpadłam na to zupełnie, ciągle się miotam i bo właśnie wolę pewne dzisiaj i boję się niepewnego jutra...A może czasem trzeba skoczyć głową w dół...?[/QUOTE]
Zanim skoczysz to zobacz w co wskakujesz :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ellensilla']Kola ma się super, jeszcze nosi kubraczek, bo go swędzi, ale tak poza tym to chyba nie pamięta już operacji. Ze mną jest jak było, bez widoków na zmianę.[/QUOTE]
Musisz raz postanowic ...ze od jutra masz zmienic wszystko i trzymac sie tego
poczatki będa ciazkie
tak jest zawsze
ale pozniej...jestes innym człowiekiem
wolnym i odpowiadzialnym za siebie ...to tak dziala
zreszta komu ja to mowie?
sama to wiesz,tylko trzeba chciac

Posted

Dziewczyny uszy do gory! Wiosna idzie!

Prosze zaglosujcie w Krakvecie na Radomsko, bo tam sytuacja krytyczna, psy glodne, dorosle owczarki maja po 18 kg :(
[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353[/url]

Posted

Ellensilla daj sobie czas....
My jesteśmy z Tobą !
wszystkie murem
marna to pociecha ale ...
w ramach odstresowania zapraszam na piwo ;)
miziam Kolę :)

Posted

Towarzystwo Gosi na pewno wplynie na Ciebie kojąco :) a jej czworonozni Przyjaciele to juz wogole beda lekarstwem na cierpienie :)

Cioteczki, ja nie w temacie, ale warto zapisac watek ostrzegawczy przed hotelikami, dt, gdzie nie warto wysylac psiaki:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188887-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-kt%C3%B3re-trzeba-omija%C4%87/page4[/url]

Posted

Dziewczynki, kochane jesteście! Dzięki za słowa otuchy, dobrze czuć, że ktoś tam jest i myśli...
Gosiu, bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia! :) Odezwę się do Ciebie jutro coby się umówić.

Posted

[quote name='ellensilla']Dziewczynki, kochane jesteście! Dzięki za słowa otuchy, dobrze czuć, że ktoś tam jest i myśli...
Gosiu, bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia! :) Odezwę się do Ciebie jutro coby się umówić.[/QUOTE]
I tak trzymaj, jak się martwić to tylko w dobrym towarzystwie (i cieszyć też).
Ellensilla , będzie dobrze :)

Posted

No właśnie dziewczynki chciałam napisać. Myślę, że Kola powoli gotowy do przenosin. Dobrze się czuje, chyba zapomniał o całej sprawie :) Chociaż serce mi się kraje, jak sobie pomyślę, że znowu biedak będzie musiał przyzwyczajać się do nowego miejsca...:( Martwię się, że się poczuje zdradzony przez nas, że znowu ktoś go gdzieś zostawił.
Ja pierdzielę, wiedziałam że tak będzie, że będę miała jazdę jak go będę musiała oddać...
JAK WY TO ROBICIE???

Posted

[quote name='ellensilla']No właśnie dziewczynki chciałam napisać. Myślę, że Kola powoli gotowy do przenosin. Dobrze się czuje, chyba zapomniał o całej sprawie :) Chociaż serce mi się kraje, jak sobie pomyślę, że znowu biedak będzie musiał przyzwyczajać się do nowego miejsca...:( Martwię się, że się poczuje zdradzony przez nas, że znowu ktoś go gdzieś zostawił.
Ja pierdzielę, wiedziałam że tak będzie, że będę miała jazdę jak go będę musiała oddać...
JAK WY TO ROBICIE???[/QUOTE]
zaraz napisze do pani Iwonki...i zapytam
i czy aktualne ?
i czy w tym tygodniu/
Pani Iwonko
mam nadzieje ze wszystko dalej na TAK:)

Posted

[quote name='ellensilla'] Chociaż serce mi się kraje, jak sobie pomyślę, że znowu biedak będzie musiał przyzwyczajać się do nowego miejsca...:( Martwię się, że się poczuje zdradzony przez nas, że znowu ktoś go gdzieś zostawił. [/QUOTE]
Ellensilla, nie dołuj się. Pomyśl sobie jaką miał alternatywę w schronisku, ile takich psiaków w schroniskach gdzie nie ma takich ciotek jak w Dzierżoniowie po prostu już nie ma.
Zrobiłaś dla niego to co mogłaś i tego się trzymajmy. Przenosiny w porównaniu z tym co go mogło czekać gdybie nie było was wszystkich to pikuś i tak na to patrz.

Posted

...Sambulek pakuj malutki walizki i we wtorek ciocia Iwonka przyjedzie po Ciebie
Wiecej ellensilla na pv.....
ale wszystko ok i pani Iwonka zabiera jego na dalsze Dt...
obiecala tez zarejestrowac sie na dogo i bąda wiesci z pierwszej reki