basia34 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Poanosze Sambusia .Pewnie cioteczki wszystkie glowy do gory .Bedzie dobrze. Quote
ellensilla Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Fiorsteinbock, dzięki za to co napisałaś. Nie wpadłam na to zupełnie, ciągle się miotam i bo właśnie wolę pewne dzisiaj i boję się niepewnego jutra...A może czasem trzeba skoczyć głową w dół...? Quote
Mysza2 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='ellensilla']Fiorsteinbock, dzięki za to co napisałaś. Nie wpadłam na to zupełnie, ciągle się miotam i bo właśnie wolę pewne dzisiaj i boję się niepewnego jutra...A może czasem trzeba skoczyć głową w dół...?[/QUOTE] Zanim skoczysz to zobacz w co wskakujesz :evil_lol::evil_lol: Quote
ellensilla Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Wszystko będzie lepsze od tego co jest teraz, wierz mi. Quote
Mysza2 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 I jak tam Ellensilla, jak z Tobą i jak Sambuś? Quote
ellensilla Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kola ma się super, jeszcze nosi kubraczek, bo go swędzi, ale tak poza tym to chyba nie pamięta już operacji. Ze mną jest jak było, bez widoków na zmianę. Quote
giselle4 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='ellensilla']Kola ma się super, jeszcze nosi kubraczek, bo go swędzi, ale tak poza tym to chyba nie pamięta już operacji. Ze mną jest jak było, bez widoków na zmianę.[/QUOTE] Musisz raz postanowic ...ze od jutra masz zmienic wszystko i trzymac sie tego poczatki będa ciazkie tak jest zawsze ale pozniej...jestes innym człowiekiem wolnym i odpowiadzialnym za siebie ...to tak dziala zreszta komu ja to mowie? sama to wiesz,tylko trzeba chciac Quote
Jusia&Szila Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dziewczyny uszy do gory! Wiosna idzie! Prosze zaglosujcie w Krakvecie na Radomsko, bo tam sytuacja krytyczna, psy glodne, dorosle owczarki maja po 18 kg :( [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353[/url] Quote
fochu Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ellensilla daj sobie czas.... My jesteśmy z Tobą ! wszystkie murem marna to pociecha ale ... w ramach odstresowania zapraszam na piwo ;) miziam Kolę :) Quote
fiorsteinbock Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Towarzystwo Gosi na pewno wplynie na Ciebie kojąco :) a jej czworonozni Przyjaciele to juz wogole beda lekarstwem na cierpienie :) Cioteczki, ja nie w temacie, ale warto zapisac watek ostrzegawczy przed hotelikami, dt, gdzie nie warto wysylac psiaki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188887-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-kt%C3%B3re-trzeba-omija%C4%87/page4[/url] Quote
ellensilla Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dziewczynki, kochane jesteście! Dzięki za słowa otuchy, dobrze czuć, że ktoś tam jest i myśli... Gosiu, bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia! :) Odezwę się do Ciebie jutro coby się umówić. Quote
Mysza2 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='ellensilla']Dziewczynki, kochane jesteście! Dzięki za słowa otuchy, dobrze czuć, że ktoś tam jest i myśli... Gosiu, bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia! :) Odezwę się do Ciebie jutro coby się umówić.[/QUOTE] I tak trzymaj, jak się martwić to tylko w dobrym towarzystwie (i cieszyć też). Ellensilla , będzie dobrze :) Quote
giselle4 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 z Gosia piwa nie piłam ale zyłam u niej w domku z jej rodzinka i czułam sie bardzo dobrze..... ale na lody z Gosia ...zawsze:) Quote
giselle4 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Pani Iwonko czy to dobry miesiac na przenosiny Sambulka? wiem ,pani Iwonka czyta wszystko o psiakach z naszego schronu i nie tylko..... i czeka na sygnał..... Quote
ellensilla Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 No właśnie dziewczynki chciałam napisać. Myślę, że Kola powoli gotowy do przenosin. Dobrze się czuje, chyba zapomniał o całej sprawie :) Chociaż serce mi się kraje, jak sobie pomyślę, że znowu biedak będzie musiał przyzwyczajać się do nowego miejsca...:( Martwię się, że się poczuje zdradzony przez nas, że znowu ktoś go gdzieś zostawił. Ja pierdzielę, wiedziałam że tak będzie, że będę miała jazdę jak go będę musiała oddać... JAK WY TO ROBICIE??? Quote
giselle4 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='ellensilla']No właśnie dziewczynki chciałam napisać. Myślę, że Kola powoli gotowy do przenosin. Dobrze się czuje, chyba zapomniał o całej sprawie :) Chociaż serce mi się kraje, jak sobie pomyślę, że znowu biedak będzie musiał przyzwyczajać się do nowego miejsca...:( Martwię się, że się poczuje zdradzony przez nas, że znowu ktoś go gdzieś zostawił. Ja pierdzielę, wiedziałam że tak będzie, że będę miała jazdę jak go będę musiała oddać... JAK WY TO ROBICIE???[/QUOTE] zaraz napisze do pani Iwonki...i zapytam i czy aktualne ? i czy w tym tygodniu/ Pani Iwonko mam nadzieje ze wszystko dalej na TAK:) Quote
Mysza2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ellensilla'] Chociaż serce mi się kraje, jak sobie pomyślę, że znowu biedak będzie musiał przyzwyczajać się do nowego miejsca...:( Martwię się, że się poczuje zdradzony przez nas, że znowu ktoś go gdzieś zostawił. [/QUOTE] Ellensilla, nie dołuj się. Pomyśl sobie jaką miał alternatywę w schronisku, ile takich psiaków w schroniskach gdzie nie ma takich ciotek jak w Dzierżoniowie po prostu już nie ma. Zrobiłaś dla niego to co mogłaś i tego się trzymajmy. Przenosiny w porównaniu z tym co go mogło czekać gdybie nie było was wszystkich to pikuś i tak na to patrz. Quote
giselle4 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 ...Sambulek pakuj malutki walizki i we wtorek ciocia Iwonka przyjedzie po Ciebie Wiecej ellensilla na pv..... ale wszystko ok i pani Iwonka zabiera jego na dalsze Dt... obiecala tez zarejestrowac sie na dogo i bąda wiesci z pierwszej reki Quote
Recommended Posts