Edi100 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 I Jak udało się umówić wizytę u Szczypki na jutro? Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='wieso']sie przekrece. :)..ta kokardeczka powala :), miodzikowy elegancik.....slemy mizianko...[/QUOTE] kokardeczka bajerek:) Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 ...szelki poecialy poczta na poniedzialek musza by u Sambulka Quote
wieso Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witaj Gisellko, cudny on jest ,prawda....jeszcze troche to go nie poznamy tak sie zmieni..... Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='wieso']Witaj Gisellko, cudny on jest ,prawda....jeszcze troche to go nie poznamy tak sie zmieni.....[/QUOTE] witaj Wiesiu masz racje dom i miłosc i czlowiek to dla niego zycie:) Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='giselle4']witaj Wiesiu masz racje dom i miłosc i czlowiek to dla niego zycie:)[/QUOTE] No jasne, mój chodzi z głową wysoko i ogon w ruchu. Nie mam problemów z niewidomym bo ma małe wymagania. Taki piesek duży śpi lub siedzi spokojnie....Na spacerach patrze jak ludzie mordują się ze swoimi a my spokojnie zaliczamy swoje minutki. Gdy w zbiorniczku nic już nie ma wracamy do domu....picie, powrót na miejsce kosmetyka i psa nie mam:cool3: Quote
ellensilla Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 hej hej, Gosia wpada do nas w niedzielę na zdjątka :) A Kola obudził nas dzisiaj o 7 szczekaniem, chyba mu się coś chciało. Zwlekłam się lewą nogą i po omacku bo o 7 to ja jeszcze nie jestem pewna jak mam na nazwisko... ;) Do dra Szczypki jedziemy jutro, nie muszę się umawiać już. Psiak zjadł rano suche, wywalił się podwoziem do góry i leżał zadowolony. A, i kolejna dobra wiadomość: zaczyna podnosić nogę! To ja już nic nie rozumiem...;) Quote
Mysza2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Same dobre wiadomości, zobaczymy co wet powie. To chyba nie ma konieczności szukania innego Dt na Już, ? Quote
Edi100 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='ellensilla']hej hej, Gosia wpada do nas w niedzielę na zdjątka :) A Kola obudził nas dzisiaj o 7 szczekaniem, chyba mu się coś chciało. Zwlekłam się lewą nogą i po omacku bo o 7 to ja jeszcze nie jestem pewna jak mam na nazwisko... ;) Do dra Szczypki jedziemy jutro, nie muszę się umawiać już. Psiak zjadł rano suche, wywalił się podwoziem do góry i leżał zadowolony. A, i kolejna dobra wiadomość: zaczyna podnosić nogę! To ja już nic nie rozumiem...;)[/QUOTE] Fajowe wieści:):) Co do podnoszenia nogi, to myśle że kiedy jest w cieple może pobolewa Go mniej. Odetchnę po wizycie u weta.Lepiej dmuchać na zimne:) Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='ellensilla'], i kolejna dobra wiadomość: zaczyna podnosić nogę! To ja już nic nie rozumiem...;)[/QUOTE] ..nie można psa oceniać nawet po tygodniowym pobycie. On nie ma świadomości że mu się poprawia komfort życia...my mu musimy to uświadamiać etapami...powodzenia Quote
justika Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mam szelki po Shiletce, na nią już trochę za małe. Jakbyś mi napisała(na PW) gdzie mieszkasz,to może byłabym dziś w okolicy(po później wyjeżdżamy na weekend) i podrzuciła Ci je. Nie wiem czy będą pasowały,ale spróbiwać warto:) Quote
fochu Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 tak,tak zrobimy w niedzielę maluchowi profesjonalną sesję zdjęciową ;) i będziemy ogłaszać,ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać :) Dobrze że Kola sygnalizuję że chce wyjść ,widać wszystko wcześniejsze było winą stresu. Quote
Edi100 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='fochu']tak,tak zrobimy w niedzielę maluchowi profesjonalną sesję zdjęciową ;) i będziemy ogłaszać,ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać :) Dobrze że Kola sygnalizuję że chce wyjść ,widać wszystko wcześniejsze było winą stresu.[/QUOTE] Oby tylko stresu, a nie dolegliwości. Jutro po wizycie u weta odetchnę;) Ależ ja uparta wredota jestem;) Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='justika']Mam szelki po Shiletce, na nią już trochę za małe. Jakbyś mi napisała(na PW) gdzie mieszkasz,to może byłabym dziś w okolicy(po później wyjeżdżamy na weekend) i podrzuciła Ci je. Nie wiem czy będą pasowały,ale spróbiwać warto:)[/QUOTE] justika,szelki powinny byc w poniedziałek ale nigdy szelek zbyt wiele hihihi:) Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Edi100']Oby tylko stresu, a nie dolegliwości. Jutro po wizycie u weta odetchnę;) Ależ ja uparta wredota jestem;)[/QUOTE] a moze jakis koltun noge trzymal a terza po sciachaniu siersci ...luz a moze poczuł Bozą wole:) Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 przepraszam Sambus ciotki pomocy pani w więzieniu pies ...no własnie gdzie? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184702-WRACA-Z-ADOPCJI!!_BELLA-z-Dzierżoniowa_2l-bernardyn-który-bez-miłości-nie-chciał-żyć[/URL]! Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='giselle4']justika,szelki powinny byc w poniedziałek ale nigdy szelek zbyt wiele hihihi:)[/QUOTE] Mój nie daje sobie założyć, ale też nie ciągnie teren zna wie po odgłosach kiedy się zatrzymać a kiedy iść. Połowa odbywa się bez kierowania smyczą. Na początku myślałam że jest zupełnie głuchy i bez węchu, gdy się zadomowił poczuł się pewnie i zaczął odbierać bodźce zewnętrzne... Quote
Edi100 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='giselle4']przepraszam Sambus ciotki pomocy pani w więzieniu pies ...no własnie gdzie? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184702-WRACA-Z-ADOPCJI!!_BELLA-z-Dzierżoniowa_2l-bernardyn-który-bez-miłości-nie-chciał-żyć[/URL]![/QUOTE] Widziałam i brak mi słow:(:( Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 paniu Malgosie nie ma nicku to wiem,spotkalysmy sie przy Skitku na ktorego płacila ale druga pani moze sie ujawni to poprawie-dziekuje Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Bardzo dziekuje paniom [B]pani Malgosia Ch z Poznania-30zł* Danuta Maria B z Wrocławia-20zł*brak nicku[/B] [B]za wzbogacenie SAMBUSIA dzisiaj jest u weta [/B] [B]wiec grosz potrzebny na zaplacenie za wizyte.....[/B] [B]bardzo dziekujemy>)[/B] [B]juz w pierwszym poscie[/B] Quote
agni Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [COLOR=red][FONT=Calibri][B]przepraszam za offa[/B][/FONT][/COLOR] [FONT=verdana][B]chciałam zaprosić na bazarek prowadzony przeze mnie na opłacenie DT Luny[/B][/FONT][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=verdana][B]może znajdziesz dla siebie cos ciekawego ...[/B][/FONT] [FONT=verdana][B]polecisz jakiejś osobie ...[/B][/FONT] [FONT=verdana][B]lub chociaż pomożesz mi w jego podnoszeniu [/B][/FONT] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199547-***-R%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-r%C3%B3%C5%BCnych-wiekowo-na-DT-dla-LUNY-do-21.01"][FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/1995...-LUNY-do-21.01[/FONT][/URL] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=verdana][B]oraz na bazarek cegiełkowy - Gufiemu brakuje dosłownie wszystkiego....[/B][/FONT] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199565-Gufi-b%C5%82aga-o-wsparcie-%21%21%21-choroba-sk%C3%B3ry-brak-funduszy-na-DT-cegie%C5%82kowy-do-21.01"][FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/199565-Gufi-b%C5%82aga-o-wsparcie-!!!-choroba-sk%C3%B3ry-brak-funduszy-na-DT-cegie%C5%82kowy-do-21.01[/FONT][/URL] [FONT=verdana][B]Z góry gorąco dziękuję [/B][/FONT] Quote
Edi100 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Czy ja dobrze doczytałam że Sambo jest dziś u weta? A może ta plusowa temperatura mi już na wzrok siadła?;) Quote
blacky. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='blacky764']giselle4 chce zacząć robić ogłoszenia dla Sambo (zamówione na bazarku) ale nie podałaś zdjęć w linkach podlinkuj mi 5 wybranych zdjęć Samba na PW :)[/QUOTE] ponawiam post Quote
Recommended Posts