Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwstar58 napisał(a):
Pani Asiu, nie chciałam urazić, tym bardziej zrobić przykrości. Natomiast chciałam określić jakieś swoje zasady
Zawsze mówię, że wszystko co miłe, należy celebrować, by z rzeczy miłych nie uczynić rytuału.
Wow, Sambo jest tu dopiero siedemnaście dni... Potrzebujemy trochę czasu.
Myślę, że za dwa,może trzy miesiące będzie miło go zobaczyć. Pewnie nabierze ciałka, przybędzie mięśni i
skończy się dreptanie, a zacznie chodzenie. Bo na tym mi zależy. Dam znać i będziemy się cieszyć jego
dobrym samopoczuciem.
Będzie info na wątku dopóki będzie zainteresowanie Sambem. Wklejania zdjęć muszę się dopiero nauczyć
Pozdrawiam, i życzę spokojnych Świąt

Czekamy kochana na fotki i na info z przyjemnoscią:)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

giselle4 napisał(a):
witaj ciociu....w ten piekny poranek:)

Dla niektórych to już południe i to nie takie piękne, bo deszczowe, za to w sercach wielkanocna radość, której życzę Wszystkim :multi::multi::multi:

Posted

iwstar58 napisał(a):
U nas był piękny dzień, a teraz zachmurzyło się trochę
Może słoneczko powędrowało do Was
Życzymy miłego świątecznego popołudnia

wczoraj cudowna pogoda:0
dzisiaj rano deszczyk zastukal w parapet
ale teraz rewelka:)
idziemy na grilla:)

Posted

iwstar58 napisał(a):
Tak, to już prawie majówka i czas na grilla
wrrr a ja .. w pracy byłam
Sambek dzisiaj sam świętował
ale za to jutro jesteśmy razem

Iwonko ale w maju czas na grilowanie ......

Posted

fochu napisał(a):
święta racja Mysza ,czasem ludzie ,ci odpowiedni zjawiają się nam i psom z nieba ;)
a co do Sambo same nie wiemy ile ma lat co w życiu przeszedł ,czy problemy z chodzeniem to już z racji wieku (mięśnie na starość zanikają czasem ) a może starość plus zbyt mało ruchu w przeszłości do tego doprowadziło że nasz chłopiec ma taki problem.
Dziękujemy Iwonko za to co robisz dla naszego Sambo :)

Gosiu, a moze pomoglyby te tabletki co miala miec podawana Sara - ONka? Jak myslisz? Jak one sie nazywaly?
W tym wieku nikłe szanse, zeby Sambuli sie mieśnie same zregenerowaly. Proces bedzie postepowal w odwrotnym kierunku.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Gosiu, a moze pomoglyby te tabletki co miala miec podawana Sara - ONka? Jak myslisz? Jak one sie nazywaly?
W tym wieku nikłe szanse, zeby Sambuli sie mieśnie same zregenerowaly. Proces bedzie postepowal w odwrotnym kierunku.

podawać można ,nie zaszkodzi :)
a tabletki nazywają się HMB