Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RAMZES

rasa: mieszaniec

sterylizacja: nie

szczepienia: tak

odrobaczenie: tak

w schronisku od: 17.10.2010

nr schroniskowy 1050/10

RAMZES to młody i bardzo energiczny pies. Ma w sobie coś z amstaffa i z boksera. Przyjaźnie nastawiony do poznawanego świata. W stosunku do ludzi i do psów jest nastawiony przyjaźnie. Od opiekuna woli zabawę z innymi psami choc gdy ma się
smakołyk dużo dla niego zrobi. Zna komendę 'siad' , ale gdy się z nim trochę popracuje z łatwością nauczy się innych. Podczas pierwszego wyjścia ciągnął na smyczy jednak reagował na zmianę kierunku narzuconą przez opiekuna. Pies raczej dla ludzi aktywnych, z chęcią przebiegł parę metrów po śniegu (gdyby nie zmęczenie opiekuna przebiegłby o wiele więcej:) )

Zdjęcia RAMZESA:
http://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Ramzes105010MariuszKryszewski#

Przypominamy, że do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację!

Kontakt z opiekunem (Mariusz) telefon: 793530054 GG: 1731565 mail: [email protected]

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Aniu za dodanie zdjęcia:) to jedno z moich ulubionych:) o dziwo nawet mojej mamie się podoba:) szkoda tylko, że tatę tak ciężko przekonac:P

Posted

watek sam się zapisuje w momencie jak coś napiszesz, wtedy uruchamia się subskrypcja i dostajesz powiadomienia na adres poczty elektronicznej, że przyszła nowa wypowiedź...

Posted

Marzena jeśli można prosic banerek byłby baaaardzo przydatny;)

Aniu u mnie w domu jest tak, że nawet jeśli jakikolwiek pies się podoba to jest coś w rodzaju "ładny, ale nie chce psa w domu"... i to jest mój ból:P a na działce zamarzłby przez zimę..

Posted

zrobię banerek ale nie obiecuje że na już...postaram się we wtorek, albo środę :)

u mnie jest podobnie z psami w domu...z tą różnicą, że ja już mam dwa psy i na widok każdego co pokazuje jest "jest bardzo ładny, gdyby nie nasze psy to byśmy go zabrali" kiedyś rodzinę namówię na trzeciego psa :D

Posted

banerki dla małego potwora :) jakby się nie podobały, były jakieś błędy (coś mi się zdarzają :oops:) bądź coś by w nich nie pasowało pisać :)

teoretycznie podlinkowane...ale to różnie mi wychodzi bądź nie :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Jest ktoś w stanie mi powiedziec, czy Ramzes był dziś na spacerze? niestety nie mogłem dziś do niego przyjechac przez pewne... komplikacje... :(

Posted

szczerze mówiąc nie wiem na pewno, bo go nie widziałam na spacerze (ale ja Juki omijam plac schroniskowy szerokim łukiem), ale jak pytałam pani Ani powiedziała że wyszedł, bo chciałam go wyprowadzić po spacerze z Juki

Posted

Na początku chcę dodac, że Ramzes ostatnio nauczył się podawac łapę :) (ach ta skleroza :P ). Poza tym dziś jak większosc widziała nie był zbyt przyjaźnie nastawiony do otoczenia. Marzena mam nadzieję, że masz racje i jak zostanie wykastrowany to nie będzie chciał tak dominowac bo na razie to jest młody buntownik. Wiem jak to wygląda bo sam taki kiedyś byłem (choc nie szczekałem na innych :P ) mam nadzieję, że uda mi się z nim wygrac i nie będzie się zachowywał tak jak dziś:)