Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, bardzo się cieszę, że wszystko idzie tak sprawnie i to dzięki Wam, ta sunia bardzo mi się podoba, a wziąć jej niestety nie mogę - a szkoda, mój najdroższy jednego psiaka toleruje, więcej to wg niego głupota. Dlaczego tak, nie mogę pojąć!!! POWODZENIA!!!!:loveu:

Posted

Pianka, czy to juz pewne, ze ona pojedzie do Niemiec?
Mam zapytanie na mloda, wieksza sunie, krotkowlosa. Domek jest z ogrodem, kolo Frankfurtu. Czy mam ja podac, jako propozycje?
Tam jest jeszcze jedna sunia i kot, czy ona sie z innymi suniami zgadza i z kotami?

Posted

Pajuniu do Niemiec napewno pojedzie, ja juz nie zmieniam zdania, bo już wczesniej miała jechać, ale zamieszanie z innym domkiem było, potem okazało się, ze jednak nie.

I tyle, jedzie do Niemiec.

Posted

pajunia napisał(a):
Pianka, czy to juz pewne, ze ona pojedzie do Niemiec?
Mam zapytanie na mloda, wieksza sunie, krotkowlosa. Domek jest z ogrodem, kolo Frankfurtu. Czy mam ja podac, jako propozycje?
Tam jest jeszcze jedna sunia i kot, czy ona sie z innymi suniami zgadza i z kotami?

zawsze można znaleźć inna sunke :) tylko jaka ona ma być?

• 3 weeks later...
Posted

Przepraszam, ze nic nie pisałam:oops:

W niedziele Śnieżka pojechała do domku do Niemiec.
A to wieści z nowego domku
Śnieżka jest wesola , lubi sie tarmosić z innymi psiakami ,ale jest łagodna, czasem łapie przy zabawie , ale jak sie jej pare razy uwage zwróci ,to przestaje. Dzis zakosila ciasto i nawet jej nie bylo glupio tylko sie oblizala i patrzyla jakby sie nic nie stalo potem wywalila mleczko do kawy ,ale tym mleczkiem podzielila sie z innymi kolezankami:evil_lol:
Zdjęcia będa jutro bo mi net szwankuje

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

coolydiana napisał(a):
Pianka, a gdzie fotki z urlopu??:roll:

Dostałam tylko te.
Były inne? Buuu ja chce fotki:placz: Masz mi je wysłac, albo wkleić tutaj:mad:

• 3 years later...