agusiazet Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dziewczyny, bardzo się cieszę, że wszystko idzie tak sprawnie i to dzięki Wam, ta sunia bardzo mi się podoba, a wziąć jej niestety nie mogę - a szkoda, mój najdroższy jednego psiaka toleruje, więcej to wg niego głupota. Dlaczego tak, nie mogę pojąć!!! POWODZENIA!!!!:loveu: Quote
Pianka Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Chyba z tą osoba nie wyjdzie, a więc Śnieżka prawdopodobnie pojedzie do Niemiec.:cool3: Quote
agusiazet Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Każdy domek jest dobry, mam nadzieję, więc Śnieżynko trzymaj się - będzie super!!! Quote
pajunia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Pianka, czy to juz pewne, ze ona pojedzie do Niemiec? Mam zapytanie na mloda, wieksza sunie, krotkowlosa. Domek jest z ogrodem, kolo Frankfurtu. Czy mam ja podac, jako propozycje? Tam jest jeszcze jedna sunia i kot, czy ona sie z innymi suniami zgadza i z kotami? Quote
Pianka Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Pajuniu do Niemiec napewno pojedzie, ja juz nie zmieniam zdania, bo już wczesniej miała jechać, ale zamieszanie z innym domkiem było, potem okazało się, ze jednak nie. I tyle, jedzie do Niemiec. Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 pajunia napisał(a):Pianka, czy to juz pewne, ze ona pojedzie do Niemiec? Mam zapytanie na mloda, wieksza sunie, krotkowlosa. Domek jest z ogrodem, kolo Frankfurtu. Czy mam ja podac, jako propozycje? Tam jest jeszcze jedna sunia i kot, czy ona sie z innymi suniami zgadza i z kotami? zawsze można znaleźć inna sunke :) tylko jaka ona ma być? Quote
Pianka Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Przepraszam, ze nic nie pisałam:oops: W niedziele Śnieżka pojechała do domku do Niemiec. A to wieści z nowego domku Śnieżka jest wesola , lubi sie tarmosić z innymi psiakami ,ale jest łagodna, czasem łapie przy zabawie , ale jak sie jej pare razy uwage zwróci ,to przestaje. Dzis zakosila ciasto i nawet jej nie bylo glupio tylko sie oblizala i patrzyla jakby sie nic nie stalo potem wywalila mleczko do kawy ,ale tym mleczkiem podzielila sie z innymi kolezankami:evil_lol: Zdjęcia będa jutro bo mi net szwankuje Quote
Pianka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Moje kochane maleństwo w domku:loveu: Quote
Pianka Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Przyłapana na braniu sobie kabelków:evil_lol: A tu z moim nowym kolegą I tak się do was uśmiecham Quote
coolydiana Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No to chyba wszystkim juz lepiej po tych fotkach?;) Quote
Pianka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 coolydiana napisał(a):Pianka, a gdzie fotki z urlopu??:roll: Dostałam tylko te. Były inne? Buuu ja chce fotki:placz: Masz mi je wysłac, albo wkleić tutaj:mad: Quote
Recommended Posts