Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alter Ego']Przy okazji, poprosze numer konta bo jeszcze nie wplacilam mojej deklaracji:([/QUOTE]
Ciotki, to deklaracje są już zbierane? A ja nic nie wiem? Dajcie znać!

Posted

[quote name='ŚWIAT']Ciotki, to deklaracje są już zbierane? A ja nic nie wiem? Dajcie znać![/QUOTE]
no dokładnie, przecież ja też się oferowałam, a jeszcze nie wpłaciłam :roll:

Posted

Witam wszystkich przepraszam, że pisze nie na temat, ale mam problem.
Jestem na wekendzie w Lublinie a dokładnie w Strzeszkowicach . Dziś na spacerze z psami poszłam w pola i natknęłam sie na biednego wystraszonego wychudzonego pieska. Próbowałam dać mu wody i jeść ale nieststy nie dał do siebie podejść. Uciekał w popłochu z podkulonym ogonkiem. Zostawiłam mu tam miseczki, ale czy zje????
Ja wyjeżdzam w niedziele do siebie do Białegostoku błagam pomóżcie jakoś zaopiekować sie tym pieskiem. Dzwoniłam do straży dla zwierząt w Lublinie rozmawiał z bardzo miłym Panem i obiecał mi że wpłynie na gminę (bo to do niej należy obowiązek zaopiekowania sie tym pieskiem) ale to dopiero w poniedziałek. A piesek w tym polu jest skazany na okrutna śmierć głodową. Chętnym do pomocy podaję nr tel. 606965443 Joanna

Posted

[quote name='niunia448']Doszły wpłaty - z bazarku zebrazebra - 65 zł
Wiedźma - 15 zł.
Reszta z allegro - 95 zł
Dziękujemy:)[/QUOTE]
[COLOR=red][B]15[/B][/COLOR] wpłaciła Lolalola.:loveu:
[quote name='ŚWIAT']Ciotki, to deklaracje są już zbierane? A ja nic nie wiem? Dajcie znać![/QUOTE]
Bo nie było hasła.
[SIZE=4][COLOR=red][B]Oficjalnie, po uzgodnieniu z niunią, proszę o wpłacanie deklaracji na Bruna - zaraz rzucę tę wiadomość do pierwszego postu. W tytule przelewu proszę pisać "Wpłata zadeklarowana od...".[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE]
Ułatwi to nam prowadzenie rachunków.
Dziękujemy serdecznie wszystkim wspomagającym. Dzięki niuni, która zajęła się psem pozornie nierokującym żadnych nadziei, i dzięki Wam Bruno odżył. Myślę, że nie pozwolimy mu teraz odejść.

Posted

Brunuś wiesz o tym psiaczku ,że wiele jest ludzi
w których Twój widok cudowne uczucie budzi ?
Czy wiesz jak się nazywa?
To miłość prawdziwa !!!
Tak bardzo chcą pomóc Tobie
że czasem odmawiają smakołyków sobie !
Wielkie są ich serca milością przepełnione
Bardzo chcą tylko by Twoje marzenie było spełnione !

Posted

[quote name='asika5']Jestem na wekendzie w Lublinie a dokładnie w Strzeszkowicach . Dziś na spacerze z psami poszłam w pola i natknęłam sie na biednego wystraszonego wychudzonego pieska. Próbowałam dać mu wody i jeść ale nieststy nie dał do siebie podejść. Uciekał w popłochu z podkulonym ogonkiem. Zostawiłam mu tam miseczki, ale czy zje????
(...). Chętnym do pomocy podaję nr tel. 606965443 Joanna[/QUOTE]

ktoś odezwał się do ciebie? jest jakaś pomoc dla tego pieska?

Posted

[quote name='feliksik']ktoś odezwał się do ciebie? jest jakaś pomoc dla tego pieska?[/QUOTE]
Rozmawiałyśmy już;)
Zapraszam do Perełki:
[IMG]http://img856.imageshack.us/img856/4871/img2437resize.jpg[/IMG]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206150-TRAGEDIA!!!-Ca%C5%82a-%C5%82ysa-mikro-sunia[/url]...

Posted

Co w sprawie domu Bruna ? Niestety mogę tylko pytać i nadal trzymać kciuki . W tej chwili nie mam możliwości zlozenia deklaracji , bardzo mi przykro .
Kolejny biedny schorowany łysolek :( chyba się zstrzelę .

Posted

[quote name='Wiedźma']Już wysyłam.
Niepokoi mnie cisza w sprawie domu dla Bruna. Mam nadzieję, że to nie zmiana decyzji jest tego przyczyną.[/QUOTE]

No właśnie też czekam na jakieś ruchy.

Posted

[quote name='Wiedźma']Niunia odcięta od komputera, wkrótce się zobaczymy i na pewno będą świeże informacje.[/QUOTE]
To przekaż proszę niuni, że bardzo potrzebuję zdjęcia dobrej jakości na cegiełki z allegro i dlatego napisałam do muzziego, który się zgodził porobić super fotki Brunowi. Tylko niunia musi się z muzzym jakoś umówić - jemu najbardziej pasują weekendy, a jeśli w tygodniu, to najwcześniej koło 18. Można się skontaktować przez dogo ale zapytam go o telefon