niunia448 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Doszły wpłaty - z bazarku zebrazebra - 65 zł Wiedźma - 15 zł. Reszta z allegro - 95 zł Dziękujemy:) Quote
Selenga Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Vetoryl wysłany pocztexem. Na poczcie pani przysięgała, że na jutro będzie. Quote
Alter Ego Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Przy okazji, poprosze numer konta bo jeszcze nie wplacilam mojej deklaracji:( Quote
ŚWIAT Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Alter Ego']Przy okazji, poprosze numer konta bo jeszcze nie wplacilam mojej deklaracji:([/QUOTE] Ciotki, to deklaracje są już zbierane? A ja nic nie wiem? Dajcie znać! Quote
brzośka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='ŚWIAT']Ciotki, to deklaracje są już zbierane? A ja nic nie wiem? Dajcie znać![/QUOTE] no dokładnie, przecież ja też się oferowałam, a jeszcze nie wpłaciłam :roll: Quote
zebrazebra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 A ja poproszę o potwierdzenie na bazarku filmowym, że przekazałam wpływy na konto Brunkowe, dobrze? :) I mocno trzymam kciuki! Quote
asika5 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Witam wszystkich przepraszam, że pisze nie na temat, ale mam problem. Jestem na wekendzie w Lublinie a dokładnie w Strzeszkowicach . Dziś na spacerze z psami poszłam w pola i natknęłam sie na biednego wystraszonego wychudzonego pieska. Próbowałam dać mu wody i jeść ale nieststy nie dał do siebie podejść. Uciekał w popłochu z podkulonym ogonkiem. Zostawiłam mu tam miseczki, ale czy zje???? Ja wyjeżdzam w niedziele do siebie do Białegostoku błagam pomóżcie jakoś zaopiekować sie tym pieskiem. Dzwoniłam do straży dla zwierząt w Lublinie rozmawiał z bardzo miłym Panem i obiecał mi że wpłynie na gminę (bo to do niej należy obowiązek zaopiekowania sie tym pieskiem) ale to dopiero w poniedziałek. A piesek w tym polu jest skazany na okrutna śmierć głodową. Chętnym do pomocy podaję nr tel. 606965443 Joanna Quote
Mysza2 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Selenga']niunia, poczta dostarczyła Vetoryl????[/QUOTE] [quote name='Iljova']Brunuś co u Ciebie słychać ???[/QUOTE] Niunia do raportu :) Quote
niunia448 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 U Brunka wszystko dobrze:) dotarł vetoryl już rano wczoraj:) bardzo, bardzo dziękuje:)napiszę więcej jak wróci mi net, bo teraz piszę z kafejki;) Quote
Wiedźma Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='niunia448']Doszły wpłaty - z bazarku zebrazebra - 65 zł Wiedźma - 15 zł. Reszta z allegro - 95 zł Dziękujemy:)[/QUOTE] [COLOR=red][B]15[/B][/COLOR] wpłaciła Lolalola.:loveu: [quote name='ŚWIAT']Ciotki, to deklaracje są już zbierane? A ja nic nie wiem? Dajcie znać![/QUOTE] Bo nie było hasła. [SIZE=4][COLOR=red][B]Oficjalnie, po uzgodnieniu z niunią, proszę o wpłacanie deklaracji na Bruna - zaraz rzucę tę wiadomość do pierwszego postu. W tytule przelewu proszę pisać "Wpłata zadeklarowana od...".[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] Ułatwi to nam prowadzenie rachunków. Dziękujemy serdecznie wszystkim wspomagającym. Dzięki niuni, która zajęła się psem pozornie nierokującym żadnych nadziei, i dzięki Wam Bruno odżył. Myślę, że nie pozwolimy mu teraz odejść. Quote
Iljova Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Brunuś wiesz o tym psiaczku ,że wiele jest ludzi w których Twój widok cudowne uczucie budzi ? Czy wiesz jak się nazywa? To miłość prawdziwa !!! Tak bardzo chcą pomóc Tobie że czasem odmawiają smakołyków sobie ! Wielkie są ich serca milością przepełnione Bardzo chcą tylko by Twoje marzenie było spełnione ! Quote
feliksik Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='asika5']Jestem na wekendzie w Lublinie a dokładnie w Strzeszkowicach . Dziś na spacerze z psami poszłam w pola i natknęłam sie na biednego wystraszonego wychudzonego pieska. Próbowałam dać mu wody i jeść ale nieststy nie dał do siebie podejść. Uciekał w popłochu z podkulonym ogonkiem. Zostawiłam mu tam miseczki, ale czy zje???? (...). Chętnym do pomocy podaję nr tel. 606965443 Joanna[/QUOTE] ktoś odezwał się do ciebie? jest jakaś pomoc dla tego pieska? Quote
Wiedźma Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Czy wysłałyśmy numer konta do składających deklaracje? Quote
MaDi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='feliksik']ktoś odezwał się do ciebie? jest jakaś pomoc dla tego pieska?[/QUOTE] Rozmawiałyśmy już;) Zapraszam do Perełki: [IMG]http://img856.imageshack.us/img856/4871/img2437resize.jpg[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/threads/206150-TRAGEDIA!!!-Ca%C5%82a-%C5%82ysa-mikro-sunia[/url]... Quote
jaanka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Co w sprawie domu Bruna ? Niestety mogę tylko pytać i nadal trzymać kciuki . W tej chwili nie mam możliwości zlozenia deklaracji , bardzo mi przykro . Kolejny biedny schorowany łysolek :( chyba się zstrzelę . Quote
Mysza2 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Niunia i gdzie te obiecane zdjęcia? A co z domkiem, są jakieś wiadomości? Quote
ŚWIAT Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Proszę podeślijcie mi konto. Jestem poza domem, przelew zrobię pojutrze dopiero niestety Quote
Wiedźma Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Już wysyłam. Niepokoi mnie cisza w sprawie domu dla Bruna. Mam nadzieję, że to nie zmiana decyzji jest tego przyczyną. Quote
luka1 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Wiedźma']Już wysyłam. Niepokoi mnie cisza w sprawie domu dla Bruna. Mam nadzieję, że to nie zmiana decyzji jest tego przyczyną.[/QUOTE] No właśnie też czekam na jakieś ruchy. Quote
Wiedźma Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Niunia odcięta od komputera, wkrótce się zobaczymy i na pewno będą świeże informacje. Quote
Selenga Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Wiedźma']Niunia odcięta od komputera, wkrótce się zobaczymy i na pewno będą świeże informacje.[/QUOTE] To przekaż proszę niuni, że bardzo potrzebuję zdjęcia dobrej jakości na cegiełki z allegro i dlatego napisałam do muzziego, który się zgodził porobić super fotki Brunowi. Tylko niunia musi się z muzzym jakoś umówić - jemu najbardziej pasują weekendy, a jeśli w tygodniu, to najwcześniej koło 18. Można się skontaktować przez dogo ale zapytam go o telefon Quote
Recommended Posts