Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Już jest, tylko ma sesję....[/QUOTE]

Nie ma mnie jeszcze w Lublinie. Nadal mam ferie - sesja się zbliża a w przyszłym tygodniu mam kolokwia i muszę się uczyć.

Posted

[quote name='romenka']Mam kubraczek na jaki adres mam go wysłać?[/QUOTE]

Obecnie do niedzieli jestem w domu, więc jesli priorytetem to mozna na mój domowy a jesli zwyklą paczką to moze do akademika? wysle na pw oba adresy.

Posted

[quote name='Funky']Cioteczki, poproszę o nr konta na priv. Nie mogę wiele, ale grosz do grosza... :)
Ta Kochana Psina, musi wygrać lepszy los!!![/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi: bardzo dziękujemy
Niunia , wyślesz nr konta?

Posted

[quote name='niunia448']Nie ma mnie jeszcze w Lublinie. Nadal mam ferie - sesja się zbliża a w przyszłym tygodniu mam kolokwia i muszę się uczyć.[/QUOTE]
Trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki .
Potrzeba nam takich wetów z wielkim sercem ( nam jak nam ;)
Ale zdarzyło mi się skorzystać z porady dla siebie przy okazji wizyty ze zwierzem .

Posted

[quote name='MaDi']Doczytałam,że są podane dwa miejsca, to jakaś pomyłka nie ma możliwości aby było tam jakiekolwiek schronisko:crazyeye:[/QUOTE]

No właśnie , dlatego pytam bo moze jakieś prywatne powstało...

Posted

[quote name='andegawenka']No właśnie , dlatego pytam bo moze jakieś prywatne powstało...[/QUOTE]
To boczna jednej z głównych ulic, osiedle bloków, kościół i szkoły...

Posted

widzę że Niuni nie ma przy kompe, pewnie zakuwa. Nie chciałam wchodzić w jej kompetencje:)
To ja Ci wyślę ten nr (tylko odszukam bo wpłacałam na Bruna jakiś czas temu) daj mi 3 minutki:)

Posted

Poproszę i ja nr konta i dane do przelewu, to wyślę troszkę grosza dla psiaka.
Niunia ucz się pilnie, ucz - trzymamy kciuki i wspieramy dobrymi myślami. :)

Posted

[quote name='Magolek']Poproszę i ja nr konta i dane do przelewu, to wyślę troszkę grosza dla psiaka.
Niunia ucz się pilnie, ucz - trzymamy kciuki i wspieramy dobrymi myślami. :)[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:
w imieniu Niuni już wysłałam:):)

Posted

[quote name='Magolek']Poproszę i ja nr konta i dane do przelewu, to wyślę troszkę grosza dla psiaka.
Niunia ucz się pilnie, ucz - trzymamy kciuki i wspieramy dobrymi myślami. :)[/QUOTE]

[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_10.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_2.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Funky'][B]Ależ nie ma za co!!![/B]
Żałuję tylko, że nie mogę zrobić nic więcej :(:placz: Będę zaglądać i trzymam kciuki za powodzenie :)[/QUOTE]

Takie wsparcie to nawet klepaczom potrzebne...
[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_201.gif[/IMG]