Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tam, oj tam. Niunia jest jeszcze na przerwie świątecznej w domu. A do schroniska dzwoniła: Brunek jest radośniejszy, żywszy i widać po nim, że lepiej się czuje. Oczywiście do normalnego stanu daleko...

Posted

[quote name='Wiedźma']Oj tam, oj tam. Niunia jest jeszcze na przerwie świątecznej w domu. A do schroniska dzwoniła: Brunek jest radośniejszy, żywszy i widać po nim, że lepiej się czuje. Oczywiście do normalnego stanu daleko...[/QUOTE]

To kiedy te badania............?

Posted

[quote name='tomcug']Przelałam grosik dla Brunciolka.:lol:[/QUOTE]

Dzięki ogromne[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_11.gif[/IMG]

[quote name='marta0731']To kiedy te badania............?[/QUOTE]

W Nowym Roku chyba...

Posted

[quote name='Wiedźma']Dzień dobry, cześć i czołem! Święta, jak widać, przeżyte, a nie przeżute, bo ciotki w komplecie :)
Badania Brunusia będą po Nowym Roku.[/QUOTE]
Tak też myślałyśmy. Teraz wszystko działa na pół gwizdka. Brunuś tyle czekał to parę dni nie robi różnicy.
Święta przeżyte , aczkolwiek waga coś źle pokazuje, pewnie się zepsuła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysza2']Tak też myślałyśmy. Teraz wszystko działa na pół gwizdka. Brunuś tyle czekał to parę dni nie robi różnicy.
Święta przeżyte , aczkolwiek waga coś źle pokazuje, pewnie się zepsuła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ja nie wchodzę, niech sobie odpoczywa na półce, nie będę jej budzić. Zaspana tez mi coś pokaże nie tak....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Relacje będą ma się rozumieć...

Posted

Drogie moje kochane;p Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuje ale mam dzień mocno ''zalatany'' - trochę gości, gości i jeszcze raz gości( dziś skończyłam 24 lata;).. Badania będą po 10 stycznia robione - tak jestem umówiona u mnie na klinice z lekarzem - NIE Widziałam się z rodziną i narzeczonym 7 tygodni i chcę się nimi nacieszyć, póki znów nie wyjadę na studia( zbliża się sesja, więc znów szybko to Ja nie wrócę) - Brunowi do tego czasu nic się nie stanie - ma leki, zaprzyjaźniony kolega ze schronu odwiedza psiaka, więc jest ok.Mi też zależy na tym, żeby Brunowi było jak najlepiej, ale zapewniam was w schronie nie ma źle.

Posted

Niunia ja też skończyłam 24 lata ale w listopadzie.Życze Ci coraz wiekszego serducha dla piesków ,miłośći i spelnienia marzeń.[quote name='niunia448']Drogie moje kochane;p Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuje ale mam dzień mocno ''zalatany'' - trochę gości, gości i jeszcze raz gości( dziś skończyłam 24 lata;).. Badania będą po 10 stycznia robione - tak jestem umówiona u mnie na klinice z lekarzem - NIE Widziałam się z rodziną i narzeczonym 7 tygodni i chcę się nimi nacieszyć, póki znów nie wyjadę na studia( zbliża się sesja, więc znów szybko to Ja nie wrócę) - Brunowi do tego czasu nic się nie stanie - ma leki, zaprzyjaźniony kolega ze schronu odwiedza psiaka, więc jest ok.Mi też zależy na tym, żeby Brunowi było jak najlepiej, ale zapewniam was w schronie nie ma źle.[/QUOTE]

Posted

Niunia , wszystkiego najlepszego "staruszko", zdrowia, i spełnienia marzeń :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja też skończyłam 24 lata .... kiedyś tam ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysza2']Niunia , wszystkiego najlepszego "staruszko", zdrowia, i spełnienia marzeń :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja też skończyłam 24 lata .... kiedyś tam ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

na 25 te urodziny dostałam do męża pierścionek srebrny z agatem, to był wtedy prezent że ho ho:evil_lol:

po 24 latka macie ? świat należy do Was;) moje dziecię starsze...psychicznie i ode mnie:evil_lol:

Posted

Ciotki z zimowego bazarku zapraszam na ponczki:)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/199087-Poncza-i-domowe-rzeczy.-Do-7-stycznia.?p=16006479#post16006479"]http://www.dogomania.pl/threads/1990...9#post16006479[/URL]
Nowe poncza, ręcznie robione, wyposażenie domu. I takie tam.

Posted

Dziękuje za życzenia:) Andegawenko to Ja się muszę pochwalić, że może nie na 24 ale pół roku temu dostałam też piękny pierścionek z białego złota z brylantem na zaręczyny;) Też pewnie nigdy tego dnia nie zapomnę :)

Posted

[quote name='niunia448']Dziękuje za życzenia:) Andegawenko to Ja się muszę pochwalić, że może nie na 24 ale pół roku temu dostałam też piękny pierścionek z białego złota z brylantem na zaręczyny;) Też pewnie nigdy tego dnia nie zapomnę :)[/QUOTE]

Lubię biżuterię błyszczącą...:loveu:

Bruniu, jak ci tam chłopaku

Posted

[quote name='niunia448'] Badania będą po 10 stycznia robione - tak jestem umówiona u mnie na klinice z lekarzem - Brunowi do tego czasu nic się nie stanie - ma leki, zaprzyjaźniony kolega ze schronu odwiedza psiaka, więc jest ok.Mi też zależy na tym, żeby Brunowi było jak najlepiej, ale zapewniam was w schronie nie ma źle.[/QUOTE]

A to podejrzenie Cushinga... To groźne jest? (tfu tfu, odpukać w niemalowane) Te badania się tak przesuwają.....