andegawenka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Mysza2']i żadnych wieści od Niuni?[/QUOTE] Coś nie wyszło Myszko:shake: Quote
Wiedźma Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Oj tam, oj tam. Niunia jest jeszcze na przerwie świątecznej w domu. A do schroniska dzwoniła: Brunek jest radośniejszy, żywszy i widać po nim, że lepiej się czuje. Oczywiście do normalnego stanu daleko... Quote
_Mona Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Zaznaczam wątek....straszne co ten psiak przeszedł... Quote
marta0731 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Wiedźma']Oj tam, oj tam. Niunia jest jeszcze na przerwie świątecznej w domu. A do schroniska dzwoniła: Brunek jest radośniejszy, żywszy i widać po nim, że lepiej się czuje. Oczywiście do normalnego stanu daleko...[/QUOTE] To kiedy te badania............? Quote
andegawenka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='tomcug']Przelałam grosik dla Brunciolka.:lol:[/QUOTE] Dzięki ogromne[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_11.gif[/IMG] [quote name='marta0731']To kiedy te badania............?[/QUOTE] W Nowym Roku chyba... Quote
brzośka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Witam po Świętach :) i na pierwszą chłopaka podnoszę :multi: Quote
Mysza2 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='brzośka']Witam po Świętach :) i na pierwszą chłopaka podnoszę :multi:[/QUOTE] Ja też :):) Quote
Wiedźma Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Dzień dobry, cześć i czołem! Święta, jak widać, przeżyte, a nie przeżute, bo ciotki w komplecie :) Badania Brunusia będą po Nowym Roku. Quote
Mysza2 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Wiedźma']Dzień dobry, cześć i czołem! Święta, jak widać, przeżyte, a nie przeżute, bo ciotki w komplecie :) Badania Brunusia będą po Nowym Roku.[/QUOTE] Tak też myślałyśmy. Teraz wszystko działa na pół gwizdka. Brunuś tyle czekał to parę dni nie robi różnicy. Święta przeżyte , aczkolwiek waga coś źle pokazuje, pewnie się zepsuła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Mysza2']Tak też myślałyśmy. Teraz wszystko działa na pół gwizdka. Brunuś tyle czekał to parę dni nie robi różnicy. Święta przeżyte , aczkolwiek waga coś źle pokazuje, pewnie się zepsuła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ja nie wchodzę, niech sobie odpoczywa na półce, nie będę jej budzić. Zaspana tez mi coś pokaże nie tak....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Relacje będą ma się rozumieć... Quote
dominikabankert Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 na góre malutki i zajrzyjcie tutaj:[url]http://www.dogomania.pl/threads/199022-No-name-ciekawi-Ci%C4%99-tytu%C5%82-Zajrzyj!Dla-Lexi-i-Hipcia.Do-6.01.2011-godz.22-00[/url]! Quote
niunia448 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Drogie moje kochane;p Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuje ale mam dzień mocno ''zalatany'' - trochę gości, gości i jeszcze raz gości( dziś skończyłam 24 lata;).. Badania będą po 10 stycznia robione - tak jestem umówiona u mnie na klinice z lekarzem - NIE Widziałam się z rodziną i narzeczonym 7 tygodni i chcę się nimi nacieszyć, póki znów nie wyjadę na studia( zbliża się sesja, więc znów szybko to Ja nie wrócę) - Brunowi do tego czasu nic się nie stanie - ma leki, zaprzyjaźniony kolega ze schronu odwiedza psiaka, więc jest ok.Mi też zależy na tym, żeby Brunowi było jak najlepiej, ale zapewniam was w schronie nie ma źle. Quote
andegawenka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Niunia !...wszystkiego najlepszego Staruszko, dobrego narzeczonego i spełnienia marzeń[IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/7jdf84ow.gif[/IMG] Quote
Wiedźma Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Z bazarku zebryzebry jest 70 zł, bo koszty przesyłki pokrywa bazarkujący :loveu: . Quote
dominikabankert Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Niunia ja też skończyłam 24 lata ale w listopadzie.Życze Ci coraz wiekszego serducha dla piesków ,miłośći i spelnienia marzeń.[quote name='niunia448']Drogie moje kochane;p Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuje ale mam dzień mocno ''zalatany'' - trochę gości, gości i jeszcze raz gości( dziś skończyłam 24 lata;).. Badania będą po 10 stycznia robione - tak jestem umówiona u mnie na klinice z lekarzem - NIE Widziałam się z rodziną i narzeczonym 7 tygodni i chcę się nimi nacieszyć, póki znów nie wyjadę na studia( zbliża się sesja, więc znów szybko to Ja nie wrócę) - Brunowi do tego czasu nic się nie stanie - ma leki, zaprzyjaźniony kolega ze schronu odwiedza psiaka, więc jest ok.Mi też zależy na tym, żeby Brunowi było jak najlepiej, ale zapewniam was w schronie nie ma źle.[/QUOTE] Quote
Mysza2 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Niunia , wszystkiego najlepszego "staruszko", zdrowia, i spełnienia marzeń :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też skończyłam 24 lata .... kiedyś tam ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Mysza2']Niunia , wszystkiego najlepszego "staruszko", zdrowia, i spełnienia marzeń :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też skończyłam 24 lata .... kiedyś tam ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] na 25 te urodziny dostałam do męża pierścionek srebrny z agatem, to był wtedy prezent że ho ho:evil_lol: po 24 latka macie ? świat należy do Was;) moje dziecię starsze...psychicznie i ode mnie:evil_lol: Quote
Wiedźma Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 A co tam będziemy sobie wiek wypominać! Dziewczyny,wszystkiego dobrego! Quote
Wiedźma Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Od cioci tomcug - 30 zł.:loveu: Quote
Wiedźma Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Ciotki z zimowego bazarku zapraszam na ponczki:) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199087-Poncza-i-domowe-rzeczy.-Do-7-stycznia.?p=16006479#post16006479"]http://www.dogomania.pl/threads/1990...9#post16006479[/URL] Nowe poncza, ręcznie robione, wyposażenie domu. I takie tam. Quote
niunia448 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dziękuje za życzenia:) Andegawenko to Ja się muszę pochwalić, że może nie na 24 ale pół roku temu dostałam też piękny pierścionek z białego złota z brylantem na zaręczyny;) Też pewnie nigdy tego dnia nie zapomnę :) Quote
andegawenka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='niunia448']Dziękuje za życzenia:) Andegawenko to Ja się muszę pochwalić, że może nie na 24 ale pół roku temu dostałam też piękny pierścionek z białego złota z brylantem na zaręczyny;) Też pewnie nigdy tego dnia nie zapomnę :)[/QUOTE] Lubię biżuterię błyszczącą...:loveu: Bruniu, jak ci tam chłopaku Quote
marta0731 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='niunia448'] Badania będą po 10 stycznia robione - tak jestem umówiona u mnie na klinice z lekarzem - Brunowi do tego czasu nic się nie stanie - ma leki, zaprzyjaźniony kolega ze schronu odwiedza psiaka, więc jest ok.Mi też zależy na tym, żeby Brunowi było jak najlepiej, ale zapewniam was w schronie nie ma źle.[/QUOTE] A to podejrzenie Cushinga... To groźne jest? (tfu tfu, odpukać w niemalowane) Te badania się tak przesuwają..... Quote
Recommended Posts