kajkoowa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dwumiesięczne szczeniaki szukają domu! Jest 5 piesków i jedna sunia. Psiaki będą mniej więcej do kolana. Są bardzo towarzyskie i skore do zabaw. Ci chłopcy wciąż marzną w schronisku! Chłopczyk 1 MA DOM Chłopczyk 2 [SIZE=4]MA DOM Dżordż MA DOM Quote
kajkoowa Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 A te maluchy są u mnie na DT :) Skiter Gapcio Quote
kajkoowa Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 I jedyna suczka, Piper Tutaj chłopaki Oraz Skiter z siostrą Quote
LadyK Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Są prześliczne! Napewno szybko znajdą domki ! :) http://img87.imageshack.us/img87/6153/dscn4284i.jpg zakochałam się :loveu: Quote
Romka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ale cudne małe,zupełnie inne niż w schronisku,widać,że brzuszki pełne i ciepło...dziewczyny jak potrzebujecie na karmę dla szczeniąt to mówcie...dzwoniłam do lecznicy trzeba przyjechać po leki na odrobaczenie,może ksiązeczki trzeba załozyć...możecie pojechac jutro po schronisku już Was zaanonsowałam,p.doktor Marta wie... Quote
kajkoowa Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Właśnie skończyłam robić ogłoszenia ( na razie mojej trójki). Jutro zrobimy zdjęcia pozostałym chłopakom i też zrobię ogłoszenia. Quote
Andzike Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kaja, super, że szczylki u Ciebie... :) Jeśli nie pójdą w trybie ekspresowym i nie weźmiesz kolejnych ze schroniska, to mam dla jednego psiurka DT w Warszawie od czwartku. Sprawdzone ;) Najlepsze :D Quote
kajkoowa Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Andzike napisał(a):Kaja, super, że szczylki u Ciebie... :) Jeśli nie pójdą w trybie ekspresowym i nie weźmiesz kolejnych ze schroniska, to mam dla jednego psiurka DT w Warszawie od czwartku. Sprawdzone ;) Najlepsze :D Andzike czyżbyś pozbywała się Biszkopta? :cool3: Quote
Andzike Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kaja10014 napisał(a):Andzike czyżbyś pozbywała się Biszkopta? :cool3: Nie, nie ;) Kochałam Nelsona baaaardzo, ale był ostatnim szczeniakiem u mnie na DT ;) Quote
kajkoowa Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Andzike napisał(a):Nie, nie ;) Kochałam Nelsona baaaardzo, ale był ostatnim szczeniakiem u mnie na DT ;) O, ja mam nadzieję, że te tez będą ostatnie. Jednak ciągłe wychodzenie na dwór trochę męczy ;) Quote
Aleksa. Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 zapisuję.. śliczne..:) A nie potrzebujesz jakiejś kaski na psiaki? jak tak to może zrób bazarek na imiona dla nich.?:D Quote
mamanabank Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Andzike, naprawdę??? Suuuper! Sopel-Mamka strasznie mi się podoba :-D Quote
Andzike Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Romka napisał(a):Andzike,Kaja jesteście super! Czaputek bardzo tęskni za Nelsonem, więc Czaputkowi rodzice chcą wziąć jakiegoś szczylka na DT... (jeszcze nie wymienili wykładziny:cool3:) Tylko nie wiem jeszcze jak ogarnąć transport, bo mogą go wziąć dopiero w czwartek. Quote
kajkoowa Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Aleksandra95 napisał(a):zapisuję.. śliczne..:) A nie potrzebujesz jakiejś kaski na psiaki? jak tak to może zrób bazarek na imiona dla nich.?:D Nie, jakby coś pomocą mam nadzieję służy nasza łowicka skarpeta z pieniążkami na psiaki. Andzike rewelacja! Quote
Andzike Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Andzike napisał(a):Czaputek bardzo tęskni za Nelsonem, więc Czaputkowi rodzice chcą wziąć jakiegoś szczylka na DT... (jeszcze nie wymienili wykładziny:cool3:) Tylko nie wiem jeszcze jak ogarnąć transport, bo mogą go wziąć dopiero w czwartek. No to już mamy ustalone. Jeśli do czwartku szczylki nie znajdą domu, to przyjedziemy z Magdą ok.18. Czy jest możliwość, żebyście zabrały ze schroniska najmniejszego z tych trzech psiaków? Magdzie wszystko jedno, którego weźmie, a chyba najlepiej wziąć najsłabszego... Czy skarpeta wspomoże szczepienia itp? :) karmę oczywiście ogarniemy :) Quote
kajkoowa Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Andzike napisał(a):No to już mamy ustalone. Jeśli do czwartku szczylki nie znajdą domu, to przyjedziemy z Magdą ok.18. Czy jest możliwość, żebyście zabrały ze schroniska najmniejszego z tych trzech psiaków? Magdzie wszystko jedno, którego weźmie, a chyba najlepiej wziąć najsłabszego... Czy skarpeta wspomoże szczepienia itp? :) karmę oczywiście ogarniemy :) Ja mogę zabrać do siebie malucha, to od razu zobaczycie jego rodzeństwo. Może tak być? :) Quote
Andzike Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Kaja10014 napisał(a):Ja mogę zabrać do siebie malucha, to od razu zobaczycie jego rodzeństwo. Może tak być? :) Jasne, suuuper ! :) Czy one wychodzą już na spacer? Quote
kajkoowa Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 No to świetnie! :) Jeśli szybkie wyjście na siq nazwac spacerem, to wychodzą :lol: Maluchy były na odrobaczaniu, jednak Skiter i Piper mają chorobe lokomocyjna i swoje tabletki zwrócili. A teraz takie krótkie spostrzeżenia odnośnie maluchów. Gapcio - najmniejszy maluszek, 2.4 kg. Facet z ADHD zaczepiający wszystkich i wszystko dookoła, nie potrafiący zejść z łózka ( zresztą i tak nie lubi na nim spać), najodważniejszy. Biegając przewraca się i nie potrafi hamować ( wynika to pewnie z tego, że hamulców po prostu nie posiada :lol:) czyli taka gapa. Piper - największa z całej trójki, aż 3.5 kg! :-o Umiarkowanie szalona, potrafi się ładnie wyciszyć. Uwielbia bawić się z Gapciem, jest bardzo towarzyska. Ciągle zaczepia królika do zabawy, ale jak ten się poruszy to ucieka. Skiter - bardzo spokojny i cichy chłopak. Oczywiście trzyma z Soplem - tworzą chyba jakiś klan biało czarnych :lol: Razem sobie śpią, mały podpatruje co Sopel robi i próbuje go naśladować. Jest małym zlośnikiem - denerwuje się, jak się go głaszcze po karku i bokach. Jest bardzo cichutki, taki typowy kanapowiec - śpi na łóżku, uwielbia siedzieć na kolanach. Quote
mamanabank Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Andzike napisał(a):No to już mamy ustalone. Jeśli do czwartku szczylki nie znajdą domu, to przyjedziemy z Magdą ok.18. Czy jest możliwość, żebyście zabrały ze schroniska najmniejszego z tych trzech psiaków? Magdzie wszystko jedno, którego weźmie, a chyba najlepiej wziąć najsłabszego... Czy skarpeta wspomoże szczepienia itp? :) karmę oczywiście ogarniemy :) Wspomoże! Nie ma innej opcji :-) Kaju jak możemy się umówić na zwrot poniesionych przez Was kosztów? Będziecie jakoś w moich okolicach niedługo? Quote
Andzike Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 mamanabank napisał(a):Wspomoże! Nie ma innej opcji :-) No to zabieramy któregoś szczylka w czwartek :) Quote
kajkoowa Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Andzike napisał(a):No to zabieramy któregoś szczylka w czwartek :) Super! A ja dostałam zapytanie o jakiegoś mojego chłopaka, odpisuję i podaję namiary na Romkę ;) O, a pani, która już sobie schroniskowego chłopaka upatrzyła wysyłam zdjęcie małego. Mam nadzieję, ze się odezwie i zgodzi na wizytę. :) Quote
Recommended Posts