Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kaja10014 napisał(a):Super! Trzeba będzie tylko te domki w nowym roku sprawdzić! Ten ostatni jest blisko mnie ale zna go Mamanabank i mówi,ze nie jest żle... Quote
kajkoowa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Romka']Ten ostatni jest blisko mnie ale zna go Mamanabank i mówi,ze nie jest żle... Nie jest źle mnie niestety nie zadowala, inaczej sobie wyobrażałam domki dla maluchów. Chłopaki wracają do zdrowia, jedziemy dziś jeszcze po tabletki i to wszystko. Piper jako że jest największa ustala teraz reguły. Wyznacza jakimi zabawkami się bawimy, kiedy się bawimy i w jaki sposób. Jest strasznie towarzyska i ma nieskończona ilość energii! Oczywiście od razu nauczyła się siadać. Gapcio to taki gapcio. Jest pierwszym psem jakiego znam, który nie lubi smakołyków. Woli uczyć się na zabawki. Jest bardzo spokojnym psem, nawet bym powiedziała bojaźliwym. Skiter to jedyny maluch, który może spać z Soplem. Zresztą tylko on jest na tyle odważny, żeby się do niego zbliżyć. Przytula się do niego, co Sopla nie cieszy bo nie jest przyzwyczajony do tak bliskich kontaktów ze szczeniakami. Ale daje na sobie spać. Tak właśnie śpi Sopel gdy maluchy są z nim na posłaniu. Z głową w górze :D Największy i najodważniejszy szczeniak w domu. Skacze na łóżka, krzesła. Jej ulubionym zajęciem jest chowanie się przed chłopakami a potem zeskakiwanie na nich :D Quote
mamanabank Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kaju, nie jest źle, oznacza w tym przypadku, że jest dobrze :-) Nie martw się, to jest rodzina, której poleciłam psiaka od nas. Na pewno będą zdjęcia. Do domu poszedł ostatni rudasek, został już tylko czarnuszek i czeka... na jutrzejszy dzień :-) Quote
kajkoowa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 mamanabank napisał(a):Kaju, nie jest źle, oznacza w tym przypadku, że jest dobrze :-) Nie martw się, to jest rodzina, której poleciłam psiaka od nas. Na pewno będą zdjęcia. Do domu poszedł ostatni rudasek, został już tylko czarnuszek i czeka... na jutrzejszy dzień :-) No, taka wypowiedz jest o wiele bardziej zadowalająca. :) Będę w takim razie czekać na zdjęcia i zmieniam pierwszy post ;) Quote
kajkoowa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Dziewczyny kochane, co z tym allegrem? Ogłaszam właśnie Kapiego i nasze maluchy utonęły pośród innych ogłoszeń ze szczeniaczkami! Quote
Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kaja10014 napisał(a):Dziewczyny kochane, co z tym allegrem? Ogłaszam właśnie Kapiego i nasze maluchy utonęły pośród innych ogłoszeń ze szczeniaczkami! Mamanabank obiecała,ze w święta zajmie się allegro. Quote
Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ostatni szczeniaczek jedzie do domu do Kajki...będzie czekał na jutrzejszą wizytę...właśnie edzia odebrała go ze schroniska. Quote
Andzike Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Romka napisał(a):Ostatni szczeniaczek jedzie do domu do Kajki...będzie czekał na jutrzejszą wizytę...właśnie edzia odebrała go ze schroniska. Ufff, rewelacja!!!! Właśnie o to się bałam, że on tam sam biedniutki został :( Czaputkowa jak o tym usłyszała, to już dziś chciala jechać, ale do 20 pracuje, a ja wcześniej też nie mogę. Grunt, że doopina mu nie marznie i w ciepełku poczeka na nas jutro :) Quote
Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Andzike napisał(a):Ufff, rewelacja!!!! Właśnie o to się bałam, że on tam sam biedniutki został :( Czaputkowa jak o tym usłyszała, to już dziś chciala jechać, ale do 20 pracuje, a ja wcześniej też nie mogę. Grunt, że doopina mu nie marznie i w ciepełku poczeka na nas jutro :) Edzia była tego samego zdania co Czaputkowa...o ile wiem pojechała po niego prosto z Łodzi...tak się porobiło...jak widzisz rośniemy w siłę...edzia,desktop... Quote
Andzike Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Romka napisał(a):..jak widzisz rośniemy w siłę...edzia,desktop... Mafia Łowicka werbuje nowych członków !!! :D Rewelacja :) Ostatni szczeniaczek będzie miał na imię Dżordż :D Quote
Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Andzike napisał(a):Mafia Łowicka werbuje nowych członków !!! :D Rewelacja :) Ostatni szczeniaczek będzie miał na imię Dżordż :D Imię boskie! Quote
kajkoowa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Andzike napisał(a):Mafia Łowicka werbuje nowych członków !!! :D Rewelacja :) Ostatni szczeniaczek będzie miał na imię Dżordż :D A ja jak go zobaczyłam od razu pomyślałam o Simbie, ale Dzordż też pasuje :) Maluchy chyba się poznały. Od razu chodziły im ogonki i się wąchały. Piper patrzy na malucha trochę zazdrośnie, ustawia go po swojemu. Zresztą ona wszystkich ustawia. Simba Dzordż podobnie jak reszta ma chorobę lokomocyjną. Quote
Andzike Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kaja, jest jakaś szansa na zdjęcie Dżordża w domowych pieleszach ?:cool3: Quote
kajkoowa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Andzike napisał(a):Kaja, jest jakaś szansa na zdjęcie Dżordża w domowych pieleszach ?:cool3: Mam bardziej pozowane, właśnie odłożyłam aparat :D Quote
Andzike Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kaja10014 napisał(a):Mam bardziej pozowane, właśnie odłożyłam aparat :D Czekam z niecierpliwością ;) Czaputkowa też :D Quote
kajkoowa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Na żywo jest o wiele piękniejszy, tylko że ja tego piękna nie umiem uchwycić ;) Quote
edzia.71 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dżordzuś skromny, wrażliwy sprawia wrażenie jakby bał się nawet oddychać żeby niczego nie zepsuć. W każdym bądź razie i tak uważam że niedługo wywiozą mnie do Tworek. to jest jakiś totalny sajgon. Żłobek właśnie przed chwila zasnął więc chwila relaksu a sprzątanie chyba dopiero na Wielkanoc ale co tam .... Kochane szczylki.:multi: Quote
Andzike Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 edzia.71 napisał(a):Dżordzuś skromny, wrażliwy sprawia wrażenie jakby bał się nawet oddychać żeby niczego nie zepsuć. W każdym bądź razie i tak uważam że niedługo wywiozą mnie do Tworek. to jest jakiś totalny sajgon. Żłobek właśnie przed chwila zasnął więc chwila relaksu a sprzątanie chyba dopiero na Wielkanoc ale co tam .... Kochane szczylki.:multi: Edzia, dziękuję, że go dzisiaj zabrałaś :) Jutro zostaną już "tylko" trzy ;) A jak w tym wszystkim odnajduje sie Sopel??:cool3: Quote
edzia.71 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Sopel jest wyrozumiały i myślę że po Mufkach wie że to przejściowa sytuacja. Dziewczynka towarzyszy Soplowi na dłuższych spacerach - uwielbia wycieczki. Jak wraca z "podróży" nie dokucza chłopakom. Znowu ma sie im na życie dostałyśmy dziś tabletki na sześć dni żeby już całkiem wróciły do formy. A jeśli chodzi o Dżordżusia to musiałam to zrobić bo nie zasnęłabym wiedząc że samotnie siedzi w schronie. Brrr... Quote
Romka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 http://img46.imageshack.us/img46/30/dscn4390q.jpg na tym zdjęciu niuniek jest cudny... Quote
Andzike Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Romka']http://img46.imageshack.us/img46/30/dscn4390q.jpg na tym zdjęciu niuniek jest cudny... Na każdym jest cudny :) Quote
Recommended Posts