Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaja10014']slicznie:loveu:

Czy pan określił, jakiego chce psiaka?

Przed chwilą dzwoniła pani zdecydowana wziąć Gapcia od zaraz, zgadza się na wizytę.

Szukamy osoby która przeprowadzi wizytę w Radzanowie, woj. Mazowieckie
No Kaju,widzę,że Pani dzwoniła,mam wszystkie namiary...to jest też w okolicach Mławy...poszukajcie może kogoś znacie.Ja też się rozejrzę...

Posted

mamanabank napisał(a):
Szukaj kogoś z Ciechanowa lub Mławy, ja nie wiem jak się do tego zabrać, kurna :-) Andzike, na pomoc!

Już jestem... Patrzyłam na mapie pomocy, ale nie widzę tam nikogo z Ciechanowa ... swoją drogą powinni tą mapę ulepszyć, bo jak szukasz jakiegoś mniejszego miasta to nie ma szans :(

Posted

edzia.71 napisał(a):
Ale się porobiło. Teraz dla odmiany nie ma jak zrobić wizyty. To jest kawałek drogi. Romciu czy po ewentualnej wizycie wiadomo jak Gapcio dotrze do nowego domku ?

Nie było rozmowy na temat transportu liczę,że państwo przyjadą po Gapcia.

Posted

Nie było rozmowy na temat transportu liczę,że państwo przyjadą po Gapcia

Ze względu na trudności w znalezieniu osoby do wizyty przedadopcynej uzgodnilismy, że Gapcio jedzie do Radzanowa i póżniej będzie wizyta poadopcyjna. Piesek jedzie do domku z ogódkiem (pełnia szczęścia).

Posted

Pani dzwoniła do mnie po raz trzeci,jeśli nie znajdziemy nikogo do sprawdzenia domku,proponuję,zeby Gapcio pojechał do domu a potem sprawdzimy domek poadopcyjnie...Edzia ma kontaktowac się z domkiem.Nowy domek Gapcia to domek jednorodzinny na osiedlu domków,ogrodzony,w domu kot,pies,umarł ze starości.Piesek był także przygarnięty,był już stary i nie widział.Bratowa pani ,także adoptowała psiaka i jak mi powiedziała,zna wszystkie procedury adopcyjne.Także państwo nie byli zdziwieni,ze chcemy sprawdzić domek.Zgadzają się na umowę adopcyjną i na kastrację.

Posted

Romka napisał(a):
Piper musi moim zdaniem dostać odpowiedzialny dom...koniecznie trzeba będzie dopilnować sterylizacji.

Domek jest pomiędzy mną a moją mamą i mamą Czaputkowej ;) (mamanabank powinna kojarzyć okolice...) więc jakby co to będziemy mieć szczylka na oku ;)

Posted

Domek dla Gapcia zapowiada się bardzo dobrze. Widać, ze państwo odpowiedzialni, znowu chcą dać jakiejś bidzie nowe życie.

Jedziemy dziś ze Skiterem do lecznicy, znowu ta sama historia. Biegunka, wymioty i osowiałość.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Domek dla Gapcia zapowiada się bardzo dobrze. Widać, ze państwo odpowiedzialni, znowu chcą dać jakiejś bidzie nowe życie.

Jedziemy dziś ze Skiterem do lecznicy, znowu ta sama historia. Biegunka, wymioty i osowiałość.

O piorun jasny,będzie dobrze...