Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, Pan Doktor się przejął na maksa, sprawdził wszystko kilkakrotnie. Nie ma opcji przedawkowania leków. KIRUSZKA dostała przy okazji szycia antybiotyki (penicyline) i coś przeciwzapalnego no i leki na robale.

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ageralion napisał(a):
Sluchajcie dzwoncie do Pepiaka z zapytaniem o sekcje zwlok. My zaplacimy!

Oczywiście, że tak. Nie zostawimy tak tego!
Marta, w razie czego, poproś tylko o przechowanie ciała, sekcję może zrobić mój wet - poproszę go o dużą zniżkę... :(

Posted

O tej godzinie nie uda si enam znalezc godnego miejsca dla ciala kIry, zeby mogla poczekac do rana na sekcje. Ona i tak bardzo duzo przeszla w zyciu, zeby ja ciagac po smierci po piwnicach czy garazach. Kiruszka zostanie dzisiaj pochowana w jej ulubionym miejscu :( Spij malenka
[*]

Posted

jestem tylko na chwilke.. Tatankas przekazala mi wiesci.. Kirunia, dobrze ze chociaz przez chwilke poznalas co to szczescie.. Niesamowicie Wam wspolczuje.. Nie wyobrazam sobie sytuacji, gdy ktos morduje mi psa..

Posted

ageralion napisał(a):
Sluchajcie, nie mamy dowodow, ze Kira odeszla od tabletek. MOglo sie z nia cos dziac, czego nie udalo sie na czas wylapac. Dajcie nam to wyjasnic...

uważam, że sekcja jednak powinna się odbyć. wiem że to tragedia dla rodziny ale jednak powinna...

Posted

ageralion napisał(a):
Sluchajcie, nie mamy dowodow, ze Kira odeszla od tabletek. MOglo sie z nia cos dziac, czego nie udalo sie na czas wylapac. Dajcie nam to wyjasnic...

No, dokładnie...
Wszystkich nas ponoszą emocje. :( Podanie tabletek mogło się zbiec z inną dolegliwością.

Posted

Milusińska napisał(a):
Kiruszko Kochana.. będzie nam bez Ciebie bardzo tęskno. Grzeczna bądź.

Pewnie sobie juz biega i skacze po drzewkach i nic sie juz jej nie stanie napewno Bedzie jej tam dobrze chodz za wczesnie nas opuscila :(

Posted

kasia11 napisał(a):
Rafał poszedl wlasnie pochowac Kiruszke :( teraz tak smutno i cicho w domu ;( byla bardzo kochanym psem :( nie zdazylam sie nawet z nia pozegnac ;(

Kasiu moge Cie poprosic o zdjecie ksiazeczki? Moze nam sie uda rozczytac co to za tabletki, Rafal nie potrafil rozszyforwac :( Siedze i mi ly na klawisze kapia, chyba do mnie dotarlo :(

Posted

na ulotce powinien byc telefon, albo email (tak jest na ludzkich lekach) zeby zglaszac dzialania niepozadane.. trzeba koniecznie tam zadzonic i dac znac co sie stalo.. farmaceuci robia testy, moze powiedza cos istotnego- moze tabletki byly podane z jakims pozywieniem, albo innym lekiem z ktorymi kolidowaly.. przepraszam za ostre slowa, ale jestem w szoku ciagle.. Moj pies prawie sie zamordowal zjadajac drewniany kij od szczotki bedac samotnie w domu.. rzygala drzazgami caly dzien.. doszlo do mnie, co sie moglo stac..

Posted

choleraa napisał(a):
na ulotce powinien byc telefon, albo email (tak jest na ludzkich lekach) zeby zglaszac dzialania niepozadane.. trzeba koniecznie tam zadzonic i dac znac co sie stalo.. farmaceuci robia testy, moze powiedza cos istotnego- moze tabletki byly podane z jakims pozywieniem, albo innym lekiem z ktorymi kolidowaly.. przepraszam za ostre slowa, ale jestem w szoku ciagle.. Moj pies prawie sie zamordowal zjadajac drewniany kij od szczotki bedac samotnie w domu.. rzygala drzazgami caly dzien.. doszlo do mnie, co sie moglo stac..

ulotki zadnej nie bylo tabletki byly dane w pustym kartoniku a na tym nic nie ma ani numer tel ani meila...

Posted

Milusińska napisał(a):
Kasiu, wiem, jak Wam przykro, nam też. trzymajcie się dzielnie. bardzo Wam współczujemy. szkoda, ze tak krótko mogła cieszyć się prawdziwym domem.

Wszyscy sie do niej przywiazalismy i jest na ciezko :( Z pewnoscia kiedys wezmiemy od was jeszcze psa ale szybko to nie nastapi. A Kiruszka napewno nie miala by nic przeciwko :(

Posted

kasia11 napisał(a):
Filmik został nakrecony wwczoraj czy wyglada na taka co mialaby zaraz odejsc...;(

Kasiu film jest ustawiony jako prywatny i nie mozna go obejrzec :(

PS wizyta 17.05 byla ostatnia wizyta u weta? Wtedy dostala te tajemnicze tabletki, czy pozniej?

Posted

Kasiu trzymajcie się. do mnie to chyba nie dociera. nikt nie mogl tego przewidziec..... przepraszam,ale nie nie mam sil uczestniczyc w dyskusji... Marta jak cos to pisz na kom.