Jump to content
Dogomania

KIVI - młodziutka JAMNISIA - pojechała do odpowiedzialnego DOMKU :)

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kivi ok. 15.00 pojechała do swego nowego domu. Ludzie przyjechali po nią z Wieliczki. Jechali w jedną stronę ok. 4 godzin (taka droga). Przyjechali rodzice z córką (dorosłą). Bardzo spokojni, serdeczni zarówno dla zwierząt jak i dla ludzi.
Ich opanowanie i spokój udziela się otoczeniu.
Kivi miała przygotowany duży ciepły pled na tylnym siedzeniu. Córka usiadła obok, aby opiekować się nią w czasie drogi.
Mam głębokie przekonanie,że jamniolek będzie miał dobre życie.

Posted

To idę zmienić tytuł wątku :)

No cóż, niektórzy pokazują swoje prawdziwe oblicze dopiero w sytuacjach kryzysowych. Cieszę się, że ten kryzys nastąpił i poznaliśmy prawdziwe oblicze niektórych osób. Naskarżono na nie również do moderatora - no cóż ludzie w różny sposób odreagowują gorycz porażki.

Jamnicze Ciotki - dawać tu teraz wątki parówek w potrzebie, żeby koleżanka miała wybór.

Posted

W całym wątku najważniejsza była i jest Kivi. Ma świetny dom i bardzo, bardzo się cieszę!:loveu:
Mam nadzieję, że pojawią się jakieś wieści z Wieliczki.
I powtórzę za kimś ( nie pomnę za kim...): "Oby wszystkie psy miały takie wzięcie..";)

Posted

Dzwoniłam do Kivi, która zostanie Balbinką :) Wszystko ok, stosunki z Tomusiem rokują dobrze, bawią się jak wariaci, jednak są momenty, że Kivi ustawia towarzycho i potrafi zawarczeć na Tomka i kota. Charrrakterna z niej dziewucha. W nocy bezczelnie wgramoliła się na łóżko młodszej panci i spała wtulona po czubek nosa pod kołdrą, wyczyniając tam różne akrobacje.

Generalnie jest ok :)

Posted

[FONT=&quot]Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.
[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='NataliaJ.']Wybrałaś dom bo Ci się spodobał telefonicznie, innym nie dalaś szansy.

Wątek śledzę od początku, także mnie z tąd nie wyganiaj. Też ostatnio adoptowałam psa poprzez dogo. Sporo osób też mnie atakowało, bo mam 2 letnie dziecko, i wg. niektórych to nie za dobry dom, ale na szczęście znalazł się pies odpowiedni dla nas. Elizo jesteś bezczelna pytając Larę o planowanie dzieci, jesteś gorsza niż niejeden pracodawca.

I ja również z tąd znikam, bo nie warto już wdawać się w dyskusję. ELIZA wie najlepiej jaki dom jest dobry dla psa - wie to przez telefon.

Laro a Tobie życzę powodzenia.

Oczy przecieram ze zdumienia! Natalio, jakze szybko ocenilas siebie jako odpowiedni dom dla suni!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dzis oddajesz psa - pytam: dom nieodpowiedni, ty nieodpowiedzialna czy pies nie spelnia wymagan?

Sunia potrzebuje transportu, zapraszam na watek cioteczki:

http://www.dogomania.pl/threads/197689-Ma%C5%82a-czekoladka-WRACA-Z-DS!-Potrzebna-kasa-na-transport-i-wszystko!-POMOCY!/page11

Posted

Nie wytrzymam ... no tak - ale to było do przewidzenia, że nikt rozsądny nie mógł napisać postu zacytowanej przez Ciebie treści. Prędzej czy później ... oliwa zawsze sprawiedliwa ...