Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

Posted

wandul 66 napisał(a):
Kora stala się już jak domownik , ale muszę zachować zdrowy rozsądek!! Tymczas nie może być stałym domkiem , tyle czeka kolejnych nieszczęść!!!

do kogo mogę się zwrocic w sprawie jakiegos gotowego ogłoszenia?zadziałam troche ;-)

no tak, kicia już tyle czasu mieszka, że jest u siebie. Ale jakby trafił sie jakis super domek to kamien z serca, a żal oddawac zawsze, nawet po kilku dniach

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
Korcia jest prześliczna i duża.. bardzo miła z niej panna :loveu: w sam raz do zakochania :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Racja!!!!!!!

Posted

Patsi napisał(a):
Korciu, ugryź lekko Wandul i zapytaj, kiedy będą twoje ogłoszenia!

hmmmm a może to już jednak Koruni domek (u Wandul)....?? i tytuł trzeba zmienic :cool3:
A tak serio: chętnie pomogę choć w taki sposób- mogę porozwieszać ogłoszenia i reklamować, jak tylko trafi się sposobność. W pracy raczej jakoś zapsieni. Nie rozumieją, że każdy pies powiniem mieć kota- dla przeciwwagi :-) Moje zwierzaki się nie kochają, ale za to pies uczy się od kota, co najmniej dziwnych rzeczy..... :)
Sama bym chciałą taką Korcię piekną:loveu:

Posted

Patsi napisał(a):
Korciu, ugryź lekko Wandul i zapytaj, kiedy będą twoje ogłoszenia!

oj , to KORA musialaby daleko kogoś ugryżć!!!! i nie mnie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: