Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

Posted

wandul 66 napisał(a):
nowa pańcia Kory odzwiedziła ją dzisiaj , Mikołaj przyjechał do Korki i do mnie , dziewczyny dzięki !!!! ale naprawdę nie trzeba było!!!

Trzeba nie trzeba...niemądre gadanie.Mam nadzieje,że kociakom bedzie szło na zdrowie.Buziaczki posyłam

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alicy']Dziekuję za gratulacje...u mnie będzie tylko ten problem,że ja nie mam doniczek,bo kwiatków nie hoduję...tylko koty
No tak, ale Kora uwielbia sypiać w doniczce :) Dziewczyny, może zrobimy zrzutkę na doniczkę dla Kory? ;)

A tak poważnie to wielkie gratulacje dla wandul za uratowanie Kory i wielkie brawa dla alicy za to, że da kotce domek :)

Więcej takich dobrych wieści poproszę! :)

Posted

mam w domu koszyk wiklinowy wielkości mniej wiecej tej doniczki,w której sypia Kora...wyścielę jej jakimś jasieczkiem i może w sam raz się nada??

Posted

alicy napisał(a):
mam w domu koszyk wiklinowy wielkości mniej wiecej tej doniczki,w której sypia Kora...wyścielę jej jakimś jasieczkiem i może w sam raz się nada??
Alu , ale donice dodam naprawdę gratis!!!!!

Posted

alicy napisał(a):
Oj Wandziu,bo sie obrażę...Kora nie jest żadnym pluszakiem w hipermarkecie,żeby do niej jakieś gratisy dokładać;)
pluszakiem nie , ale jest tak wartościowa , że mogę do niej coś extra dołożyć!!!;)

Posted

Nasz wartościowa kotka okazala sie kotką niszczycielską....urwała rurkę pod zlewem i zalała kuchnię.....:oops:
w związku z tym nowa pani ma zamiar do Nowego Roku wymienic wszystkie plastykowe rurki podzlewowe, na metalowe ;)
a tak na serio to juz sie tu :loveu: Korci:loveu: doczekac nie mogę

Posted

Kabi i Tysia zgłaszają sprzeciw oni szukają :loveu: mamy:loveu: ,a nie dwóch dużych i kudłatych przyjaciól,których Kabi pewnie by się bał....z jego przeszłością....a swoją droga Azor jest naprawdę miły i łagodny i dobrze by było gdyby na gwiazdkę ktos sprezentował mu kochający domek na stałe

Posted

Oki ja ich wszystkich wezmę tylko bardzo prosze Wandziu nie nasyłaj na mnie Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami za to,że dwie kotki, jeden kocur i dwa psy oraz dwoje ludzi mieszkaja na 52m2 :p

Posted

alicy napisał(a):
Oki ja ich wszystkich wezmę tylko bardzo prosze Wandziu nie nasyłaj na mnie Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami za to,że dwie kotki, jeden kocur i dwa psy oraz dwoje ludzi mieszkaja na 52m2 :p
one nie potrzebują dużo miejsca , wystarczy im kątek do spania , miejsce na miskę i hektary serca!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

widzę,że na forum :loveu: KORY:loveu: to już nikt nie zagląda...znalazła domek,który już się na nią doczekać nie może.....niech te święta szybciutko miną!

Posted

alicy napisał(a):
widzę,że na forum :loveu: KORY:loveu: to już nikt nie zagląda...znalazła domek,który już się na nią doczekać nie może.....niech te święta szybciutko miną!
teraz bedziemy czekac na fotki Kory , Tysi i Kabisia!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

alicy napisał(a):

Zaglądamy tylko że teraz już szczęśliwy finał i czekamy na wieści od Ciebie i alicy

Posted

wandul 66 napisał(a):
Alu , KORA JUZ JEST SCIĄGNIĘTA Z ALLEGRO:eviltong: :eviltong: :eviltong:

bardzo sie cieszę!!! bo w końcu nie ma juz mowy o ŻADNEJ aukcji...ona jest nasza i jak tylko dorobimy sie aparatu to zaraz będą zdjęcia i Kabiego i Tysi i :loveu: Kory :loveu:

Posted

wandul 66 napisał(a):
Kora ma juz domek , a mi przybył nowy rekonwalescent koci - chyba sanatorium otworzę!!!!

Wandziu to moze by tak zamiast tego zdjecia Kory pod Twoimi wypowiedziami pojawiał sie ten biało-czarny kocurek?w koncu to on teraz bedzie szukał :-( biedaczek:-( domku,a nie moja(nasza) Korusia....wogóle to jak on sie czuje??

Posted

wandul 66 napisał(a):
niestety , musze czekac na bunie , żeby zrobiła mi nowy banerek!!!

A jak wogóle czuje się nasze kocie biedactwo??Mam nadzieję,że jakoś daje radę??Czy widział go już weterynarz??Ja póki co będę niedostępna na gg...jestem poza domem przez Święta,więc proszę o informacje na forum Kory.Pozdrawiam cieplutko i świątecznie:p