alicy Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 wandul 66 napisał(a):nowa pańcia Kory odzwiedziła ją dzisiaj , Mikołaj przyjechał do Korki i do mnie , dziewczyny dzięki !!!! ale naprawdę nie trzeba było!!! Trzeba nie trzeba...niemądre gadanie.Mam nadzieje,że kociakom bedzie szło na zdrowie.Buziaczki posyłam Quote
jo_joanna Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :loveu: Korunia, szczęściara z Ciebie i tak ma być!! Quote
Gem Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='alicy']Dziekuję za gratulacje...u mnie będzie tylko ten problem,że ja nie mam doniczek,bo kwiatków nie hoduję...tylko koty No tak, ale Kora uwielbia sypiać w doniczce :) Dziewczyny, może zrobimy zrzutkę na doniczkę dla Kory? ;) A tak poważnie to wielkie gratulacje dla wandul za uratowanie Kory i wielkie brawa dla alicy za to, że da kotce domek :) Więcej takich dobrych wieści poproszę! :) Quote
alicy Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 mam w domu koszyk wiklinowy wielkości mniej wiecej tej doniczki,w której sypia Kora...wyścielę jej jakimś jasieczkiem i może w sam raz się nada?? Quote
wandul 66 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 alicy napisał(a):mam w domu koszyk wiklinowy wielkości mniej wiecej tej doniczki,w której sypia Kora...wyścielę jej jakimś jasieczkiem i może w sam raz się nada??Alu , ale donice dodam naprawdę gratis!!!!! Quote
alicy Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Oj Wandziu,bo sie obrażę...Kora nie jest żadnym pluszakiem w hipermarkecie,żeby do niej jakieś gratisy dokładać;) Quote
wandul 66 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 alicy napisał(a):Oj Wandziu,bo sie obrażę...Kora nie jest żadnym pluszakiem w hipermarkecie,żeby do niej jakieś gratisy dokładać;)pluszakiem nie , ale jest tak wartościowa , że mogę do niej coś extra dołożyć!!!;) Quote
alicy Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Nasz wartościowa kotka okazala sie kotką niszczycielską....urwała rurkę pod zlewem i zalała kuchnię.....:oops: w związku z tym nowa pani ma zamiar do Nowego Roku wymienic wszystkie plastykowe rurki podzlewowe, na metalowe ;) a tak na serio to juz sie tu :loveu: Korci:loveu: doczekac nie mogę Quote
wandul 66 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 jako gratis do Kory oprócz doniczki pójdą też Reks i Azor !!! dzisiaj zdemolowali dom i zrobili sobie z niego szalet!!! Alu , to tzw SPRZEDAŻ WIĄZANA!!! Quote
alicy Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kabi i Tysia zgłaszają sprzeciw oni szukają :loveu: mamy:loveu: ,a nie dwóch dużych i kudłatych przyjaciól,których Kabi pewnie by się bał....z jego przeszłością....a swoją droga Azor jest naprawdę miły i łagodny i dobrze by było gdyby na gwiazdkę ktos sprezentował mu kochający domek na stałe Quote
wandul 66 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 ale od przybytku głowa nie boli , oprócz mamy będą mieli jeszcze przybranych tatusiów!!!! Quote
alicy Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Oki ja ich wszystkich wezmę tylko bardzo prosze Wandziu nie nasyłaj na mnie Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami za to,że dwie kotki, jeden kocur i dwa psy oraz dwoje ludzi mieszkaja na 52m2 :p Quote
wandul 66 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 alicy napisał(a):Oki ja ich wszystkich wezmę tylko bardzo prosze Wandziu nie nasyłaj na mnie Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami za to,że dwie kotki, jeden kocur i dwa psy oraz dwoje ludzi mieszkaja na 52m2 :pone nie potrzebują dużo miejsca , wystarczy im kątek do spania , miejsce na miskę i hektary serca!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
alicy Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 widzę,że na forum :loveu: KORY:loveu: to już nikt nie zagląda...znalazła domek,który już się na nią doczekać nie może.....niech te święta szybciutko miną! Quote
Patsi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Wiemy, że Kora jedzie do najlepszego domku-a ta cisza tylko spokój i radość oznacza:lol::multi: Quote
wandul 66 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 alicy napisał(a):widzę,że na forum :loveu: KORY:loveu: to już nikt nie zagląda...znalazła domek,który już się na nią doczekać nie może.....niech te święta szybciutko miną!teraz bedziemy czekac na fotki Kory , Tysi i Kabisia!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wandul 66 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Alu , KORA JUZ JEST SCIĄGNIĘTA Z ALLEGRO:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
jo_joanna Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Zaglądamy, zaglądamy ale już nie nerwowo, na spokojnie oczekujemy momentu zamieszkania w nowym domeczku :) Quote
kasiafo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 alicy napisał(a):widzę,że na forum :loveu: KORY:loveu: to już nikt nie zagląda...znalazła domek,który już się na nią doczekać nie może.....niech te święta szybciutko miną! Zaglądamy tylko że teraz już szczęśliwy finał i czekamy na wieści od Ciebie i alicy Quote
alicy Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wandul 66 napisał(a):Alu , KORA JUZ JEST SCIĄGNIĘTA Z ALLEGRO:eviltong: :eviltong: :eviltong: bardzo sie cieszę!!! bo w końcu nie ma juz mowy o ŻADNEJ aukcji...ona jest nasza i jak tylko dorobimy sie aparatu to zaraz będą zdjęcia i Kabiego i Tysi i :loveu: Kory :loveu: Quote
wandul 66 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Kora ma juz domek , a mi przybył nowy rekonwalescent koci - chyba sanatorium otworzę!!!! Quote
alicy Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 wandul 66 napisał(a):Kora ma juz domek , a mi przybył nowy rekonwalescent koci - chyba sanatorium otworzę!!!! Wandziu to moze by tak zamiast tego zdjecia Kory pod Twoimi wypowiedziami pojawiał sie ten biało-czarny kocurek?w koncu to on teraz bedzie szukał :-( biedaczek:-( domku,a nie moja(nasza) Korusia....wogóle to jak on sie czuje?? Quote
wandul 66 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 niestety , musze czekac na bunie , żeby zrobiła mi nowy banerek!!! Quote
alicy Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 wandul 66 napisał(a):niestety , musze czekac na bunie , żeby zrobiła mi nowy banerek!!! A jak wogóle czuje się nasze kocie biedactwo??Mam nadzieję,że jakoś daje radę??Czy widział go już weterynarz??Ja póki co będę niedostępna na gg...jestem poza domem przez Święta,więc proszę o informacje na forum Kory.Pozdrawiam cieplutko i świątecznie:p Quote
Recommended Posts