malibo57 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ziutka, czemu milczysz?! Kochani, wczorajszego wieczoru panna Krystyna Sroka opuściła hotel Mokry Nosek bez żalu, żeby nie powiedzieć, bez pożegnania i poszła, jak w dym z nowymi właścicielami;-) Tak, tak! Krysia Sroczka Mrówkojad ma DOM!!! :multi::multi::multi::multi: Mam już info - Krysia ustawia do pionu labradora Nero. Taki wieczorek rozpoznawczo - zapoznawczy:evil_lol: Nero jest podekscytowany ( ciekawe, czemu?), a Krystyna trzyma go na dystans, jak na razie, hehe Quote
Ziutka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 malibo57 napisał(a):Ziutka, czemu milczysz?! Czekałam na Ciebie :eviltong: nie chciałam zapeszczać :evil_lol: Tak jak malibo pisze, Krysia miała nas centralnie gdzieś i sobie poszła na luzaka ze swoimi nowymi ludzikami :loveu: nawet się za nami nie obejrzała...świntuch :diabloti: Quote
Ziutka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 malibo57 napisał(a):Zmieniasz tytuł, czy czekamy? Zmieniam...raz kozie śmierć :cool3: Quote
anka_szklanka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 no już miałam pytać co u Krysi , fantastycznie :D Quote
madame_mi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 a nie mówiłam? :multi: bardzo się cieszę! Quote
Jo37 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Super. Wlazłam na wątek,żeby wysłać zdjęcia suni do potencjalnego domu a tu taka niespodzianka. Quote
malibo57 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Asiu, zniknął banerek Krysi... Ze wszystkich wątków i podpisów. Co za czort? Quote
alice midnight Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Krystyna nie bądź taka tajemnicza, popisał się ten nowy duży? Czy nie w Twoim typie? to może jakiego drugiego kawalera Ci tam podeslemy :rolleyes: Quote
malibo57 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Serwisik od Krysi:) "Dzień dobry, tu właściciele Krysi, a obecnie Alpi. Chciałam tylko powiedzieć, że wszystko idzie super. Alpi juz nie ucieka, szybko się uczy, trochę za rowerami gania:) i chwyta za nogi. Dlatego musimy uważać. Jest super, ale nie daje sobie, ze tak powiem, w kaszę dmuchać;-) Pozdrawiamy - Marta i Andrzej Musimy jakieś zdjęcia przesłać, ale ciągle czasu brak" Quote
malibo57 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Pozdrowienia z łona natury od Alpi/Krysi/Sroczki:) Proszę zwrócić uwagę na figurkę:) Quote
Wiedźma Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Cudnie. Nie będziemy się gniewać, jeśli pojawi się więcej zdjęć. :) Quote
malibo57 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Info od Alpi ( Krysi Sroczki): "Alpi jest psem niezależnym. Konie polubiła i to bardzo. Poza tym bardzo się z Nero trzymają razem, Nero zaczął szczekać na ludzi, bo ona szczeka. Zrobiła się trochę pewniejsza siebie. Generalnie ostatnio pokazała charakter :) Mamy jednym slowem wesolo w domu, a że mieszkamy poza Warszawa, to psy nasze dużo siedzą na dworze w ciągu dnia (siedzą z nami też w domu), maja budę, szczekają, szaleją za jedzeniem. Typowe życie z psami, czyli idzie dobrze. alpi nas uwielbia, nie za bardzo lubi dzieci, dziabnęla nam synka w zlości, ale lekko, nie chciala mu zrobić krzywdy, tylko go trochę ustawić." I trochę fotek, świeżych, jak bułeczki:) Quote
malibo57 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Mrówkojad w całej krasie swej urody:loveu: Quote
wiosenka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Cudne fotki. Dobrze, że jest szczęśliwa. Quote
malibo57 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Poprawiony banerek Sroczki: +Krysia"] +Krysia"] Quote
Recommended Posts