Sajko Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A mnie się po oczach rzucilo i nie mogę znaleźć nic na temat przebiegów drużynowych. Jakie są zasady tworzenia drużyn, ile jest biegów, itp itd? Quote
Mokka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dołączam się do prośby o informacje w sprawie konkurencji drużynowych. I mała poprawka - z naszego klubu zgłosiła się Marta Czołnik, a na liście zawodników występuje jako Magda. No i nas tam nie ma :mad: . Quote
niuka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 przebiegi druzynowe to bedzie zabawa - kazda druzyna bedzie miec 3 psy w jednej klasie wzrostowej. po jednym przebiegu dla kazdego, laczony czas i bledy :) ups.. juz poprawiam... myslalam ze pisze Marta - palce same mi juz po klawiaturze chodza... :) i wstawione odswiezone inf Quote
Mokka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='niuka'] i wstawione odswiezone inf[/quote] To chyba muszę iść do okulisty, bo siem nadal nie widzę... :cool3: Quote
Mokka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 O, już jesteśmy, widzę, widzę, widzę ([SIZE=1]i głosy słyszę[/SIZE] :evil_lol: ). Quote
niuka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Mokka - to Cie po obozie tak wzielo, co? ;) co Ci tam zrobili? ;) Quote
PATIszon Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No dobra, to ja sie w koncu moze zglosze....... Quote
Mokka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='niuka']Mokka - to Cie po obozie tak wzielo, co? ;) co Ci tam zrobili? ;)[/quote] Faaajnie było :diabloti: . Quote
Magda i Saga Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='PATIszon']No dobra, to ja sie w koncu moze zglosze.......[/quote] Czyżby to już wiosna była:diabloti:? Quote
PATIszon Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Magda i Saga']Czyżby to już wiosna była:diabloti:?[/quote] Z Kobra, nie z Kenia.... :niewiem: Quote
zakla Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 My się zgłosimy, o ile transport i nocleg jakiś znajdziemy:evil_lol: Ew.pojedziemy pociągiem... Czy jest gdzieś info nt. noclegów w Łodzi???? Quote
Mokka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='zakla']Czy jest gdzieś info nt. noclegów w Łodzi????[/quote] :megagrin: Totalna kaszana. W Łodzi w tym czasie odbywają się jakieś targi i hotele zarezerwowane są od ok. pół roku.... Quote
niuka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Marzenka w lodzi znalazla to: hotel Grosik ul. Brzoskwiniowa 17 91-365 Łódź tel. +48 0-42 658 95 29 3os pokoj 90zl Quote
OlaAB Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 spróbujcie w Zgierzu [URL]http://www.miasto.zgierz.pl/[/URL] a na zawody główną ulicą Zgierza - Zgierską po wjeździe do Łodzi skręt w Al. Włókniarzy i jesteście na miejscu [URL]http://plan.naszemiasto.pl/plan_lodz.html[/URL] Quote
Mokka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='niuka']Marzenka w lodzi znalazla to: hotel Grosik ul. Brzoskwiniowa 17 91-365 Łódź tel. +48 0-42 658 95 29 3os pokoj 90zl[/quote] Już dawno miejsc nie ma... Quote
Mokka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote] spróbujcie w Zgierzu [URL]http://www.miasto.zgierz.pl/[/URL] a na zawody główną ulicą Zgierza - Zgierską po wjeździe do Łodzi skręt w Al. Włókniarzy i jesteście na miejscu [URL]http://plan.naszemiasto.pl/plan_lodz.html[/URL][/quote] My właśnie mamy nocleg w Zgierzu, bo w Łodzi się nie dało, ale jakoś przeżyjemy :lol:. Niestety, dzwoniąc po różnych okolicznych miejscowościach w poszukiwaniu noclegu, w większości przypadków spotykałam się z odmową przyjęcia z psami :shake: . Quote
PATIszon Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='zakla']My się zgłosimy, o ile transport i nocleg jakiś znajdziemy:evil_lol: Ew.pojedziemy pociągiem... Czy jest gdzieś info nt. noclegów w Łodzi????[/quote] Zakla, ja Cie moge zawiezc, jade sama z Wawy. Niestety noclegu zadnego jeszcze nie mam. Quote
Magda i Saga Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A próbowaliście w Arturówku tel. 6599793 Quote
myszon Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 polecam Arturówek ! i nie jest to wbrew pozorom daleko ... Quote
PATIszon Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A czy moge sie dowiedziec, na ktorym stadionie dokladnie sie te zawody odbeda? Quote
Givera Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='PATIszon']A czy moge sie dowiedziec, na ktorym stadionie dokladnie sie te zawody odbeda?[/quote] Na stadionie START-u na al. Włókniarzy Quote
Aussie Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A ja szukam transportu z dwiema sukami z Warszawy do Łodzi. Istnieje też taka opcja, żeby pojechać dużym samochodem Piotra Bendiuka z Białegostoku przez Warszawę. Ale do tego muszą się zgłosić jakieś osoby. Może ktoś jest chętny albo na wspólny przejazd, albo znajdzie miejsce w autku na mnie i dwie suki? Oczywiście dokładamy się do benzyny! Quote
Aussie Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Acha, ja nocleg mam, ale udało mi się zarezerwować dosłownie w ostatniej chwili w hotelu na Stadionie... I jeszcze za psy zdzierają... Quote
zakla Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='PATIszon']Zakla, ja Cie moge zawiezc, jade sama z Wawy. Niestety noclegu zadnego jeszcze nie mam.[/quote] Pati:sweetCyb: Byłabym wybitnie szczęśliwa:loveu: Może ten Zgierz??:roll: Quote
Recommended Posts