Becia66 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 JUŻ W NOWYM DOMKU !!! Gabi - sliczna , niewielka terierkowata sunia przyplątała sie 08.12 pod przytulisko w Boguchwale. Miała obróżke na szyi, nie wyglądała na zabiedzoną, a więc pewnikiem miała dom który straciła nie wiedzieć czemu. Jest rozkoszna, pełna jeszcze dziecięcego uroku /ok.8 miesięcy/ domaga się pieszczot i chętna do zabawy. Płacze zamknięta w boksie, bardzo tęskni za człowiekiem, widać że mieszkała w domu bo zachowuje czystośc i załatwia się dopiero wypuszczona na wybieg. Wierzę że dom znajdzie bez większych problemów ale musi poczekać jeszcze w przytulisku ponad tydzień czekając na właściciela. A ten tydzień......- no właśnie, od jutra siarczyste mrozy i nam już skóra cierpnie na grzbiecie na myśl, jak to maleństwo poradzi sobie w tak ekstremalnych warunkach. Co robić ? [email protected] tel.606262450 Quote
Becia66 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Gabi jako jedyna była dzisiaj bez kubraczka, a nawet w nim jakąś dziurę wygryzła....:shake: Niedobra dziewczynka, prędzej bym się jakichś zniszczeń po tamtych 2 zbójach spodziewała.... Magda założyła jej na nowo, zobaczymy ile wytrzyma.... Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Niewdzięczne suczysko! Przypałętało się nie wiadomo skąd, dobre ciotki otoczyły troskliwą opieką, karmią, tulą, ubierają... Quote
Becia66 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Na razie dzwonię po znajomych żeby ktoś ją bodaj na te mrozy przygarną. W najgorszym wypadku ja ją wezmę tylko nie wiem jeszcze czy nie wyjedziemy na święta i tu tkwi problem.....:shake: Quote
karolciasz28 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 To jej jeszcze nie można ogłaszać? Quote
figa33 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 może ta prognoza pogody im się nie sprawdzi.. Gabryśka to powinna biegusiem domek znaleźć Quote
Becia66 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Własnie w tej chwili moi znajomi jadą do przytuliska po Gabi, zobowiązali się ją wziąć do siebie zanim mała domku nie znajdzie albo właściciel się nie pojawi. Madzia już tam na nich czeka.... Już jej mrozy niestraszne...:multi: Ufffff...ale ulga. Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 No całe szczęście, że panna nie będzie marznąć. Szkoda tylko Terryego, Wojtusia przeciwpancernego i całej masy innych psów... Nie lubię zimy. Quote
Becia66 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Dzika_Figa napisał(a):.. Nie lubię zimy. a ja jej nienawidzę !!! Quote
rita60 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ło matko jaki słodki szorstki pychol.....jestem i zapisuje watek. Quote
Becia66 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 zero odzewu z ogłoszeń - nikt jej nie szuka....:shake: Quote
Becia66 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 nikt nie ciekawy co u Gabi słychać ? czy ktoś dzwonił w jej sprawie ? To se odpowiem - nikt nie dzwonił. Póki co mała czeka w bezpiecznym i ciepłym miejscu, tylko nie wiem na co. Chyba na właściciela który wcale jej nie szuka. Quote
Olga7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Sliczna jest ta sunieczka.Oglaszana pewnie znajdzie dom dość prędko ,ale zima sroga i maluch marznie tam. Quote
Becia66 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 olga7 napisał(a): ,ale zima sroga i maluch marznie tam. niedoczytałas widzę choć to raptem pierwsza strona wątku :diabloti: , ona wzięta na dt i nie marżnie, wręcz przeciwnie, ma milutko i cieplutko i dlatego nikogo jej los nie obchodzi. Tylko domu nie ma. Jeszcze chwila i będziemy ogłaszać. Quote
Gabi79 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Śliczna sunia, widziałam ją już na zdjęciu na wątku Wojtusia. Dobrze, że ma dt Quote
Becia66 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 To jeszcze wkleję parę jej fotek z przytuliska Quote
figa33 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Gabi zapomniana , i ja niedobra sunia ma teraz ciepło , ale domku brak Quote
Olga7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Becia66 napisał(a):Własnie w tej chwili moi znajomi jadą do przytuliska po Gabi, zobowiązali się ją wziąć do siebie zanim mała domku nie znajdzie albo właściciel się nie pojawi. Madzia już tam na nich czeka.... Już jej mrozy niestraszne...:multi: Ufffff...ale ulga. No to teraz w biegu jakoś doczytalam i bardziej spokojna jestem.Szkoda,że nie mam domu z podworkiem i miejsca na gromadkę psów i kotów.. Quote
rita60 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Pokazuj sie słodka,szorstka dziewczynko. Quote
Becia66 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Dzisiaj mija 2 tygodnie odkąd Gabi trafiła do przytuliska. A więc można ją będzie ogłaszać tylko spytam co na to moi znajomi bo się bardzo do dziewczynki przywiązali...:razz: Quote
rita60 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Becia66 napisał(a):Dzisiaj mija 2 tygodnie odkąd Gabi trafiła do przytuliska. A więc można ją będzie ogłaszać tylko spytam co na to moi znajomi bo się bardzo do dziewczynki przywiązali...:razz: A może.........;) Quote
majuska Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ciocia Becia nie trzymaj nas tu w niepewności, gadaj szybko o co chodzi :) Quote
Recommended Posts