APSA Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Przypominamy o sobie. Ostatnio Ramzes znów pokazuje, że jest do mnie przywiązany - jak puszczamy cały boks na wybieg, to jak już spuści pierwszą parę - przychodzi do mnie na mizianie, zabawy. Jak ma regularne spacery, znów robi się coraz bardziej nastawiony na człowieka. A zainteresowanie nim zerowe :shake: Quote
rita60 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Taki fajny piesek i zero zainteresowania:shake: Quote
APSA Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Coraz poważniej myślę o wzięciu go do siebie na tymczas, tylko ciągle pojawiają sie inne psy, które trzeba zabrać na już, bo kolejnej okazji mogą nie dożyć. A te w mniejszej potrzebie czekają z nadzieją, że jednak uda się je wyadoptować wprost ze schroniska... Przy okazji, zapraszam na bazarek dla psiaka, który znalazł "dom", niestety w hotelu: http://www.dogomania.pl/threads/209779-KRAWATY Quote
APSA Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Katcherine podarowała nam kilka bazarkowych zestawów ogłoszeń. Jednym kandydatem jest Ramzes - trzymajcie kciuki, żeby był odzew. Quote
Katcherine Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Hopsa Ramzes. On naprawde wyglada bardzo terierowato... moze tez malawaszce szepnac slowko? Quote
APSA Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Katcherine napisał(a): On naprawde wyglada bardzo terierowato... moze tez malawaszce szepnac slowko? Szepnij, a nuż coś sie uda zdziałać metodą szeptaną ;) Quote
Katcherine Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 A co? juz jest u niej w kartotece ? Moze i gustuje w Sznaucerkach ale ostatnio Chmurka ja ciut oszukala i zboczyli w terierki wiec ;). cios za ciosem heheh Quote
Katcherine Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Mam prosbe- Szejk szuka transportu do Ani z Kielc do Brodnicy. narazie probuja dziewczyny zgrac dwa odcinki, ale chyba to nie wypali. czy moglibyscie rozeslac wici?. APSA- wyslalam PW. Quote
APSA Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Nie, o ile wiem, to o nim nie wie. Pytałyście ajlii, czy jej TZ mógłby pomóc w transporcie? PW a propos trzeciego? Wysłałam :) Quote
Katcherine Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Juz otrzymane i wklejone na watku bazarkowym :). Quote
Dada M Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 APS, kiedy ostatnio klatka Ramzesa była na spacerze ? Ostatnią wpisaną datą jest 18 czerwca, więc chyba jutro trzeba będzie zająć wybieg ;) Ponadto rezerwuję Cię na pół godziny na klatkę Rosy :) Quote
APSA Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Dawno były. Moje plany: Zenit, Biały z 11-tki, Sir Winston i s-ka i koniecznie Felmet na zdjęcia. + standardowo Freek i Hania. Quote
Dada M Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 O, dobrze, zdejmujesz mi z grafiku Zenita :) Moje plany - boks Lucka (zdjęcia), boks Meszabera, boks Rosy (zdjęcia), C48 (zdjęcia), boks Kaja na 5 min (zdjęcia) - nie muszę dodawać, że bierzesz w tym udział ;) Koniecznie Gryzelda ! (Ania się jej boi, więc jej dziś nie wzięła) Jak Felmet, to od razu można wziąć resztę z tego boksu. No i o Łozie chyba wszyscy zapomnieli. Odpada Tunia - byłam z nią dziś na spacerze przy okazji adopcji kudłacza z jej boksu. Quote
APSA Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Skoro mamy w planach tyle zdjęć, to na bank będzie lało 8-) Quote
APSA Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 W takim razie obowiązkowo muszę być w schronisku! Tylko że dam radę dotrzeć dopiero na 15.30 - czy może być ta pora, czy za późno? W razie czego będę prosić Dadę M i Morisową o pomoc :) I na koniec OT - zapraszam do innego kawalera z takim samym stażem schroniskowym jak Ramzes: http://www.dogomania.pl/threads/212880-FREEK-piekny-i-madry-zloty-wilk-od-5-lat-w-schronisku Quote
Dada M Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Już nie musisz ;) Były dziś na wybiegu dobre pół godziny, pod koniec nawet Ramzes nie miał siły biegać. Quote
APSA Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Katcherine']Oglaszac Ramzesa czy ma aktualne?[/QUOTE] Ma ogłoszenia te od Ciebie sprzed tygodnia, dwóch. Poczekajmy jeszcze chwilę, może nie będzie już potrzeby ;) Quote
Katcherine Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Oki bo nie wiedzialam kiedy go sobie w myslach ustawiac...trzymam kciuki Quote
li1 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 APSA, moge czekac na Ciebie, nie ma problemu. Quote
rita60 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='APSA']Ma ogłoszenia te od Ciebie sprzed tygodnia, dwóch. Poczekajmy jeszcze chwilę, może nie będzie już potrzeby ;)[/QUOTE] Co tak tajemniczo ? Rozumiem,nie zapeszać... Quote
Dada M Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='li1']Ramzes wyjdzie na dlugi spacer w srode.[/QUOTE] Hmm, czy to taki spacer, o którym myślę ? ;) A co z Owidiuszem ? Quote
li1 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Owidiusz tez powiniem wyjsc na spacer. Chcialam, zeby zobaczyl go Garncarz, dzwonilam i dzwonilam dzisiaj do przychodni, ale nie odbierali telefonu. wiele godzin Quote
APSA Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Dada M'] Były dziś na wybiegu dobre pół godziny, pod koniec nawet Ramzes nie miał siły biegać.[/QUOTE] A gdzie zdjecia, dowody? :) Quote
Recommended Posts