margoth137 Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 [quote name='Maciek777']Ale śmiesznie wyszedł z tymi krótkimi łapkami:D[/QUOTE] króciutkie i mięcunie:) Swoją drogą Romek umie się zachować. Wczoraj zabrałam go na chwilę na ognisko Skawińskiego Stowarzyszenia Pomocy Zwierząt. Bałam się, że jak będą inne psy trzeba będzie uciekać;) Jednak Romani zobaczył kaszankę i tym samym zapomniał o Bożym świecie......... Quote
margoth137 Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Roman jest na diecie, dostaje i tak mniej niż normalnie, ta kaszanka to taki drobny poczęstunek. A tak na poważnie to nie wiem, chyba po tej kastracji tak zpulchniał, bo karmy dostawał według tabeli;) dlatego mu ciut zmniejszyłam. Niedługo mamy zakończyć hepatic to się o jakimś light pomyśli:) Quote
margoth137 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 a Roman dziś wypoczywał w spa:) w wannie tradycyjne dziamgotanie, ale takie ciiiichutkie. Suszarka i reszta to dla niego pikuś. W piątek idziemy na badania krwi. Teraz Roman umył zęby i ogląda magazyn p. Olszańskiego..... ;) :kaffee_2: Quote
Malgoska Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 dobrze ma Romanek z tym spa u Ciebie :) Quote
margoth137 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 dobrze ma Romanek z tym spa u Ciebie :) ale co z tego jak dziś wytarzał się w kaczych piórach i nie :siara: wiadomo czym jeszcze....... Quote
margoth137 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 W końcu Romi ma Alat 64 U/L, bo już myślałam że ta karma nic nie zmieni... no i kawalerka schudła co prawda 0,5 kg, waży 12,5 kg. Pani vet stwierdziła, że trzeba mu karmy dawać 3/4 tego co dostaje, tak też zrobimy. Romuś z tego odjęcia nic sobie nie zrobił, poszedł do konta gabinetu gdzie stała micha z woda i druga z royalem dla szczeniaków. Zjadł śniadanie i wyszedł... ;) Quote
Olena84 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Matko co za głodomór, nawet dzieciakom zabiera :lookarou: Quote
margoth137 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Matko co za głodomór, nawet dzieciakom zabiera :lookarou: on nawet ludziom na ulicy do siatek zagląda ;), zawsze jakby nic nie jadł.... Quote
Olena84 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 No wiesz, fotek dawno nie było, moze te 12 kilo to przesada a on cieniutki jak karteczka:( Quote
Maciek777 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 on nawet ludziom na ulicy do siatek zagląda ;), zawsze jakby nic nie jadł.... Wielka kultura z jego strony :evil_lol: Quote
bakusiowa Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Bardzo proszę o zagłosowanie w konkursie krakvetu na fundację Nero z Sochaczewa. Do walki o karmę podchodzą już po raz trzeci. Może teraz uda się dzięki Waszej pomocy. Nero nie jest bogatą fundacją a ma wielu podopiecznych którym trzeba napełnić brzuszki. Po zalogowaniu trzeba napisać jeden post. Może być w dziale powitalnym.Po zagłosowaniu przyjdzie kod weryfikacyjny który należy wpisać. Dopiero wtedy głos bedzie ważny. Link do głosowania http://www.krakvet.p...wforum.php?f=18 Quote
margoth137 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Jutro mija rok odkąd Romek jest z nami, doskonale pamiętam ten dzień jak pojechaliśmy z ciocią Malgoska po niego :) jak ten czas leci!!! Zobaczcie jaki królewicz zadowolony :) Quote
jotpeg Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Stu szczęśliwych wspólnych lat!!! :klacz: :laola: :laola: a swoją drogą: kiedy to zleciało? :klacz: Quote
margoth137 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Dokładnie wczoraj minął rok :) a Romi jak wtedy gdy wszedł do domku iskiereczki w oczkach :loveu: Quote
rudakacha Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Romus kwitnie... :) Romek r o z k w i t ł :) Quote
jotpeg Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 jakieś wieści? A może zdjęcia Romczysława? Stęskniłam się. Quote
margoth137 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Roman właśnie leżakuje po spacerku i jedzonku :) w parku jest cudnie, ale co z tego jak kawaler nie ustoi do zdjęć :) wole go pilnować, bo ostatnio bierze się za zdechłe ryby i gołębie :( Quote
Recommended Posts