unytka1 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Poszukuję książki p. Zofii Mrzewińskiej "Z kluczem do psa". Może ktoś wie gdzie można ją kupić w necie? Ewentualnie byłby skłonny mi ją pożyczyć? Pozdrawiam Quote
mch Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 najlepiej przez [url]www.owczarek.pl[/url], dzial sklepik lub użytkownik Jola Quote
unytka1 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Dziekuję za szybką odpowiedź:) Niestety znalazłam tam informację, że nakład jest już wyczerpany:((((( Bardzo chciałabym przeczytać i obejrzeć film. Przeczytałam blog p. Zofii i uważam, że duuużo mogłabym się z książki nauczyć. Kurczę może jednak ktoś mógłby mi udostępnić książkę, chociaż do przeczytania, please.... Pozdrawiam Quote
Guest Kamcia_14 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ehh ja też jej :cool3: szukam :cool3: ale jak na razie nie mogę znaeźć Quote
unytka1 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 To ja bardzo chętnie odkupię. Poproszę o wiadomośc na priv z nr konta to przeleję pieniązki Quote
Nanami Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja juz od deski do deski ją przyswoiłam, wraz z CD, takze ją sprzedaję, patrzcie allegro. Szkoda, ze naklad raczej nie zostanie wznowiony, bo bardzo pomogła mi ta ksiazka, po prostu jest swietna i bardzo lekko sie ją czyta :) Quote
Rybka. Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kochani, odkopuję temat... Wiem, że nakład się skończył, dodruków nie będzie :( Na wiosnę Pani Zofia wyda nowy poradnik, który mam zamiar kupic ale Klucz rówież chciałabym zdobyc. W związku z tym pytanie- czy ktoś przeczytał książkę od dechy do dechy i jej nie potrzebuje? Chętnie odkupię :) Quote
betty_labrador Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 odświeżam- ktoś może chce odsprzedać książkę? Quote
nektarynka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Czy ktoś ma do sprzedania tą książkę? Jak widac temat ciagle aktualny :) Quote
Milka__ Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ja też bym była zainteresowana tą książką! Quote
baby245 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Chyba jest więcej chętnych tylko książek brak, a szkoda też jej szukam i jak na razie bezskutecznie:-( Jednak mam cichą nadzieję, że jednak uda mi się ją znaleźć. Może jeszcze ktoś ma tą książkę??? Quote
Nanami Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Cóż, książka prawie biały kruk, bo dodruku nie będzie raczej... a egzemplarzy za dużo też nie było. Na pocieszenie: połowa książki zawierała część wpisów z blogu pani Zofii, który można znaleźć tutaj, a nawet więcej niż w książce - [url]http://www.owczarek.pl/szczeniak_w_domu/[/url] Quote
Maciejj Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Odnawiam temat. Też chciałbym ją zakupić. Quote
Recommended Posts