Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Prosiłabym o sprawdzenie naszej wpłaty,gdyż na I stronie w poz.Waldemar K jest 10 zł,a myśmy dosłali brakujące 5.Czy nie dotarło?To jest tylko 5zł,ale chiałabym wiedzieć.
Elżbieta

Posted

Dzisiaj byłam w okolicy, więc przy okazji kupiłam i zwiozłam karmę - wyszło 17 kg za 80 zł, jutro uzupełnię rozliczenie. Starczy to pewnie na jakieś dwa tygodnie. Chłopaki na widok ludzi wchodzących do hotelu stanęli przy kratach i machali ogonami - Hugo też! :) Obaj dali się głaskać, nawet Hugo, choć trochę z lękiem, ale jednak :) Boss odgania podobno Huga od miski... Ma też ranki na pychu, prawdopodobnie się ścieli, pewnie przy misce właśnie :(

Posted

Juz jestem, przepraszam, ze tak wyszlo z moja deklaracja jedn., ale wyjechalam i mial byc internet przy wlasnym laptopie tam a nie bylo i nie chcialam logowac hasla do konta w banku do obcego, ale juz przelane.

Guest Elżbieta481
Posted

E-Boss nie rozpychaj się..Nieładnie.
E/W

Posted

Na terenie, na którym jest hotelik, jest zagrożenie wścieklizną... Psy trzeba natychmiast zaszczepić :( A nie ma nawet na opłacenie hotelu, co dopiero na szczepienia...

Posted

Eh, jakby "szczęścia" było mało, znajoma, która wiozła ze mną psy do hotelu ma złamany obojczyk i nie bardzo może teraz pomóc w transporcie... Pilnie szukam transportu do lecznicy!